Covid-19: Familia Gates vrea să vaccineze mai întâi „negrii”

Covid-19 & The Gates

 2.159 de vizualizări

Familia Gates vrea să vaccineze mai întâi „negrii”
Familia Gates vrea să vaccineze mai întâi „negrii”

Familia Bill & Melinda Gates vrea să vaccineze mai întâi „negrii” împotriva Covid-19

 Într-un interviu al prestigioasei revistei „Time” avut cu soţii Gates, soţia lui Bill Gates, Melinda, co-fondatoare a Fundaţiei :”Bill and Melinda Gates Foundation”, a „scăpat porumbelul” vaccinul va fi mai întâi folosit pe negri.

 Dincolo de faptul că exprimarea „negru/negri” în Statele Unite este la limita acceptării, fiind preferată exprimarea „afro-american” său american de „culoare”, acesta declaraţia a deschis o cutie a Pandorei pentru numeroase conspiraţii.

 Mai întâi trebuie precizat faptul că declaraţia este 100% autentică, chiar dacă siturile americane de Fact Check s-au învârtit în jurul cozii încercând să clasifice ştirea că fiind „aproape falsă”. Astfel eu.usatoday încearcă o adevărată masturbare intelectuală, încercând să zică că nu a fost „chiar aşa”,  snopes însă a catalogat ştirea direct ca „adevărată”. Vezi: snopes

Care este întreaga poveste?

 Bill si Melinda Gates au arătat dea lungul anilor o adevărată obsesie pentru vaccinuri, există chiar şi un interviu de acum 4 ani în care cei doi vorbesc despre un vaccin împotriva pneumonie, destinat copiii din lumea a treia.

Într-un discurs în cadrul spectacolului TED, de acum 5 ani, Bill Gates a vorbit despre un virus ucigaşi care vă omora milioane de oameni, soluţia evidentă fiind „un vaccin”.

 Odată cu apariţia epidemiei de Covid-19 Bill şi Melinda Gates au acordat mai multe interviuri în care cei doi repeta din nou şi din nou că singura soluţie pentru întoarcerea la normalitate este „vaccinarea întregii populaţii a pământului”. Vaccinul va urma să fie sponsorizat de Bill Gates şi apoi distribuit în toată lumea.

 Principala critică care i se aduce, se refera la tatăl său care a fost membrul al infamei instituţii „Planned Parenthood” şi un eugenist înrăit. Ce nu a putut să facă Gates senior ar urma să facă „Juniorul„, ar spune mulţi „conspiraţionişti”. Dincolo de toate rămân faptele Bill Gates nu este doctor, dar se exprimă în numeroase probleme medicale, mai mult decât atât, el a ajuns să dea „sfaturi” umanităţii în probleme de virusologie.

Melinda Gates … negrii vor fi primii

 În acest context complicat vine declaraţia controversată a soţiei sale Melinda Gates. Astfel într-un interviu acordat revistei Time, doamna Gates povesteşte că ei s-au implicat în problema vaccinări din raţiuni de echitate, din dorinţa ca toate lumea să primească vaccinul. Apoi, părând că dă mai de grabă o directivă, decât că ar emite o simplă părere, aceasta spune apăsat:

„The first people that need this vaccine are the 60 million health care workers around the world. They deserve to get it before anybody else. Then you start tiering „

„Primii care au nevoie de vaccin sunt cei 60 de milioane de lucrători sociali în jurul lumii. Ei merită să primească vaccinul înainte tuturor. Apoi începem să ne gândim”

La întrebarea reporterului cine ar fi primi, după lucrătorii sociali, în Statele Unite aceasta spune:

„În the U.S., that would be black people next, quite honestly, and many other people of color. „

„În Statele Unite aceea ar fi, negrii şi alte persoane de culoare”

Time

 Evident această declaraţie a născut o conspiraţie, anume că vaccinul, care nu va mai trece prin toate etapele de testare precum: şoareci, maimuţe, voluntarii … etc;, pe o perioade de 2-4 ani, va fi verificat pe negrii. Nici vacciniști nu s-au arată prea încântaţi de această afirmaţie, înţelegând că vor trebui să aştepte cuminţi să fie vaccinate mai întâi toate rasele ne-albe.

 Mai multe informaţii recent apărute în presă americană tind să îi identifice pe Bill şi Melinda Gates că principali sponsori ai mişcării „Black Lives Matter”, mişcare care distruge statui, vandalizează magazine şi a ajuns să dividă America.

 

 

SURSE:

# Time

Melinda_Gates Lays Out Her Biggest Concern for the Next Phase of the COVID-19 Pandemic

# Eu.usatoday

Fact check: Melinda_Gates didn’t exactly say Black people ‘must’ be vaccinated for COVID-19

# Snopes

M.Gates said Black people should be first in line, after health care workers, to be vaccinated against COVID-19.

# Cnbc

Here’s what Bill Gates has to say about those Covid-19 vaccine conspiracy

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*