Un studiu CDC din 2020 admite ca 2,79% din persoanele vaccinate au avut probleme de sănătate după vaccin.

2,79% au avut probleme de sănătate după vaccin

 303 vizualizări

CDC 2,79% din persoanele vaccinate au avut probleme de sănătate după vaccin
2,79% au avut probleme de sănătate după vaccin

Un studiu CDC efectuat în decembrie 2020 admite ca 2,79% din persoanele vaccinate au avut probleme de sănătate după vaccin.

   Un studiu al Centers for Disease Control and Prevention ( CDC ), adică Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din statele unite a recunoscut ca vaccinul a avut până acum efecte serioase la 2,79% dintre persoanele vaccinate.

 

  Studiul a monitorizat reacţii adverse legate de şocul anafilactic a 112,807, referitor la această problemă studiul a concluzionat că nu există probleme majore şi doar câteva persoane cunoscute cu antecedente au dezvoltat probleme.

 

Vezi Aici studiul CDC: Anaphylaxis Following m-RNA COVID-19 Vaccine Receipt

 

CDC:  2,79% dintre cei vaccinați in decembrie au dezvoltat probleme care i-au împiedicat sa isi desfășoare activitățile zilnice

 

  Surpriză apare în secţiunea denumită: V-safe Active Surveillance for COVID-19 Vaccines (Supraveghere activă V-safe pentru vaccinurile COVID-19 ), aici observăm o secţiune numită: Health Impact Events ( Evenimente cu impact asupra sănătății ), de unde aflăm că din primele 112,807 persoane vaccinate 3,150 au dezvoltat probleme. Adică 2,79% dintre persoanele vaccinate au avut diverse probleme, altele decât şocul anafilactic.

 

 În notele de subsol aflăm că aceste persoane (2,79%) au fost „incapabile să îşi desfășoare activităţile zilnice normale, incapabile să lucreze şi au necesitat o îngrijire specială de la medic sau un alt profesionist din domeniul sănătății”.

ScreenShot 20210118161509 300x174 - Un studiu CDC din 2020 admite ca 2,79% din persoanele vaccinate au avut probleme de sănătate după vaccin.

FDA a lăsat să se înțeleagă ca vor fi probleme

 

  În articolul nostru publicat în data de 10 decembrie 2020, am vorbit despre posibilele efecte ale vaccinului, prezentate de FDA. Articolul a avut un număr record de accesări care au făcut situl să cadă de trei ori, fiind blocat chiar şi contorul sitului, astăzi articolul a ajuns la:

ScreenShot 20210118185038 300x112 - Un studiu CDC din 2020 admite ca 2,79% din persoanele vaccinate au avut probleme de sănătate după vaccin.

Vezi: Efectele adverse ale vaccinului anti covid19

 Pe foaia de prezentare a FDA-ului scria foarte clar şi vizibil că este vorba despre „POSIBILE EFECTE SECUNDARE”, şi acest este precizat şi în textul articolului, deci cetăţenii au fost informați, ei nu pot să afirme că nu au știut. Evident FDA din Statele Unite nu putea să atace „ortodoxia medicală” din lumea întreagă care se laudă ca vaccinul este bun la toate, au făcut tot ce puteau să transmită un semnal discret că monitorizează 22 de posibile efecte secundare. Este evident că există niște probleme cu acest vaccin.

 

 Aceste efecte secundare nu sunt alese “ÎNTÂMPLĂTOR”, ele au legătură cu modul în care va funcţiona noul vaccin ARN-mesager. O parte din aceste posibile efecte secundare, deja au început să fie confirmate în mai multe cazuri. Trombocitopenia, anafilaxia, encefalomielita, infarctul, convulsii, alte tipuri de probleme neurologice cauzate de demielinizare sunt trecute pe lista celor de la FDA ca posibile reacţii adverse.

 

Efectele „secundare” deja încep să apară

 

  La o lună de la începerea vaccinării în diferite ţări ale lumii, deja aceste probleme descrise în paragraful anterior, au apărut în practica medicală. Se cunosc deja din mass-media, cazuri de trombocitopenie, dezvoltate după vaccinare – de exemplu un doctorul din Florida care a făcut trombocitopenie la 3 zile de la vaccinare. Sunt deja cazuri de decese, în diferite ţări ale lumii legate de vaccin, Norvegia a anunţat recent că au murit peste 23 de bătrâni din azilurile de bătrâni, după vaccinare în acest caz s-a hotărât, că nu se vor mai vaccina bătrânii din cauza riscului crescut de efecte secundare grave.VEZI ȘTIREA AICI

 Sunt și cazuri de pareze faciale, cazuri de convulsii debilitante, de probleme cardio-vasculare- cum a fost şi cazul asistentului din România. Câte astfel de cazuri sunt în total şi pe cine afectează ele, acest lucru nu îl vom şti decât după 2-3 ani de la încheierea procesului de vaccinare.

ScreenShot 20210118183537 300x289 - Un studiu CDC din 2020 admite ca 2,79% din persoanele vaccinate au avut probleme de sănătate după vaccin.

Vezi articolul nostru: Reacție gravă după vaccinarea anti-Covid cu vaccinul de la Moderna

 

 Două femei din statele unite afirma că au dezvoltat probleme neurologice grave ca urmare a administrării vaccinului de la mondenă. De una dintre ele am vorbit în articolul nostru precedent.

 

Vezi Cazul lui: Brant Griner

ScreenShot 20210118182327 300x295 - Un studiu CDC din 2020 admite ca 2,79% din persoanele vaccinate au avut probleme de sănătate după vaccin.

 

Date insuficiente … până acum aveam doar acest 2,79% menționat de CDC

 

  Deocamdată nu am găsit informaţii despre efectele adverse publicate nici de la producătorii vaccinurilor şi nici din alte autorități. Ceea ce se ştie momentan este că de la data de 14 dec până la data de 18 dec 2020, un număr de 3150 de oameni vaccinați au avut reacţii adverse serioase, adică 2,79% din totalul celor vaccinaţi în SUA până pe 18 decembrie.

 

 Acele reacţii adverse au fost serioase, astfel încât oamenii au avut nevoie de îngrijire medicală sau chiar au fost internaţi în spital, ei nemaiputând să îşi desfăşoare activităţile zilnice sau să meargă la muncă. Pe pagina oficială a CDC este doar un raport despre câţi au avut reacţii serioase adverse, însă nu e precizat în acel raport despre ce fel de reacţii este vorba. Se ştie însă din mass-media că reacţiile au fost variate, de la dureri musculare foarte puternice, până la pareze faciale, trombocitopenie şi decese. Iar o evaluare a reacţiilor majore nu a fost făcută.

 

  Nu știm nici ce teste au făcut autoritățile naționale pe vaccin, în presă ne lovim doar de o propagandă ieftină că „nu sunt destule vaccinuri pentru toată lumea„.

Vezi si:

A list of autoimmune diseases and their symptoms

***

Războiul Informational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*