Bloguri recomandate (în lucru)


  În cele din urmă am ajuns şi în punctul în care credem că putem să recomandăm o serie de bloguri creştine, conservatoare. Recomandările noastre ( secţiunea: Bloguri recomandate) nu reprezintă un etalon ci practic o opinie făcută în urma unei atente observări a mediului creştin, naţionalist pe parcursul a circa 15 ani de zile de observativii. 

Bloguri recomandate – de R.I

Ion Coja – Este pagina profesorului Ion Coja unde acesta publică periodic articole de politologie. Ion Coja este un lingvist român, publicist, scriitor şi militant politic naționalist original din Constantă. În legislatura 1992-1996, Ion Coja a fost ales senator pe listele partidului PDAR în județul Constanța.

https://ioncoja.ro/

# Religie

Manastirea Petru Voda – este pagina mânăstirii Petru Voda unde găsim articole interesante de religie şi istorie. Mănăstirea Petru Vodă este o mănăstire ortodoxă, care aparține administrativ de Arhiepiscopia Iașilor, ea a fost înfiinţată de arhimandritul Iustin Parvu în anul 1991.

 Este cunoscută ca un important centru de pelerinaj și turism ecumenic din zona Neamțului, precum și prin caracterul de memorial al martirilor din temnițele regimului comuniste.

http://manastirea.petru-voda.ro/

# Istorie

Bucovina Profunda– acest blog aparține jurnalistului Victor Roncea si este dedicat Bucovinei. Este un blog cultural si Istoric pentru pasionatii de frumos.

https://bucovinaprofunda.com/

 

Razvan Codrescu – Este blogul autorului cu acest nume, cercetător în istorie, eseist, poet, traducător și un promotor al tradiționalismului, ortodoxismului și românismului. A scris despre fenomenul legionar dar și despre politica actuală din România fără a se implica în politică. A fost redactor și apoi redactor șef al revistei naţionaliste sibiene Puncte Cardinale din 1991 până în anul dispariției 2010.

http://razvan-codrescu.blogspot.com/

# Blogging Nationalist

DeVeghePatriei – Autorul blogului care este cunoscut în mediile naţionaliste, se recomandă printr-un citat din Aristofan: „Celui ce stă în cumpănă să vină în ajutorul Patriei, doar ruşine şi blestem„. Blogul are un limbaj dur mai greu de digerat şi a fost interzis în trecut, cu toate acesta este extrem de urmărit.

https://veghepatriei.wordpress.com/

TolerantaZero – Pagina Apartine lui Mihai Tociu un împătimit al promovării jocului de Oinea. Domnul Tociu a devenit cunoscut după ce în timpul alegerilor parlamentare a protestat împotriva întregii clase politice reproducând sub balconul său, din luminiţe de brad, celebra întrebare “Eu cu cine votez?”. Ulterior acesta a participat la numeroase acțiuni inedite precum repunerea orașului „Budapesta” pe Arcul de Triumf, este nelipsit de la proteste unde vine cu „Porcușorul lui Orwell” inscripționat cu „Democracy is a Lie

http://www.tolerantazero.ro/

 

GardaLegionara – Este blogul lui Şerban Suru, acesta este un profesor de fizică care i-a cunoscut pe bărăni legionar şi care s-a făcut remarcat în faţa opiniei publice purtând cămaşă verde legionara. Principalul mesaj pe care Şerban Suru a încercat să îl transmită pe parcursul anilor este că Mişcarea Legionară trebuie să aibă un loc în viaţa politică românească şi că nu este ilegal să porţi cămaşa verde.

http://gardalegionara.blogspot.com/

 

Saccsiv – este la limita intre un blog si un sit, contine informatii diverse, orientarea este clar crestin-nationalista.

https://saccsiv.wordpress.com

 

 

Related Images: