1 Comment

 1. Ucraina esete un stat artificial creat de Lenin, întărit de către de Stalin – care i-a „acordat independeța” în cadrul U.R.S.S., alături de Bielorusia, ănetru a avea două voturi în plus în Adunarea Națiuinilor Unite și, apoi, devenită O.N.U. Hrușciov a continuat procesul lipindu-i Crimeea, pentru a le arunca praf în ochi spre a acoperi crimele făcute de el cît condusese Ucraina. După destrămarea U.R.S.S., Ucraina și-a proclamet, din nou, independența, dar a uitat să-și comunice granițele la O.N.U., ca să fie recunoscută teritorial. Deci, din punct de vedere juridic și politic, Ucraina nu există ca stat. Ucraina este cel mai mare dușman extern al României.
  Președintele Klaus Iohannis a încheiat un tratat politico-militar trădător cu Ucraina anul trecut, iar acum acordă regim de refugiat celor care pleacă de acolo. Trebuie, dimpotrivă, să nu fie primită nici o persoană. Se cheltuie miliarde de lei pentru dușmanii țării în timp ce mulți români trăiesc în mizerie! Iar unii idioți utili, spălați pe creier sau deplin ignoranți în domeniul istoriei arborează drapelul Ucrainei în mod ilegal, așa cum au cerut-o și unii saltimbanci de la T.M.B.
  Toți indivizii ăștia trebuie linșati din motiv de autoapărare! La fel, trebuie stopată primirea de „refugiați” ucraineni sau din alte zone. Centrul Bucureștiului este plin de curve de lux din Ucraina, cu mașini fițoase, care mai primesc și regim de „refugiat”. În timpul criminalului răzbui dus de S.U.A. contra Serbiei, nici un sîrb nu a pledast din țară: toți au rămas să își apere țara!
  Ziaristul Ovidiu Bălan a spus la Antena3 că hotelul de 5 stele din Brăila este plin cu familii de ucraineni – bărbați, femei, copii, mașini fițoase – în regim de „refugiați”! Dar Antena3 – post tv mincinos prin excelență – nu a dezvoltat subiectul, nu a trimis nici un reporter acolo să filmeze minuinea: cum au trevut bărbații respectivi de vameșii ucrainei și români? Prin mituirea acestora!
  Dați-i afară pe trădătorii care ne conduc și ne im plică în război prin sprijinirea Ucrainei cu arme, alimente și – se zice – cu mercenari!
  Români! Treziți-vă! Dați-i afară pe ucraineni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*