Platforma “razboiulinformational” doreşte să ofere posibilitatea de exprimare unor jurnalişti, scriitori şi blogari cenzuraţi pe alte platforme. Ne asumăm răspunderea doar pentru articolele publicate sub egida “razboiulinformational” adică pentru acele articole redactate de echipa razboiulinformational şi semnate ca atare.

 Nu tolerăm limbajul obscen, atacurile la persoană (adhominem), divulgarea prin intermediul nostru de date personale fără acordul titularului (numere de telefon, drese, situație medicală, date familiare legate de: soție/soţ, copii, părinţi ). De asemenea nu tolerăm culpabilizarea unor întregi comunităţi precum romani, unguri, ţigani/romi, moldoveni, olteni, ardeleni, ţărani, muncitori, cetăţeni romanii din ţara sau diaspora, persoane care au o numită religie sau filiaţie politică. În mod evident nu susţinem anarhismul, antiromânismul, antisemitismul, rasismul, xenofobia, nazismul sau comunismul.

 Respectam dreptul de autor în sensul că nu vom urca niciodată materiale fără a cita sursa, nu vom posta link-uri spre situri sau torrente cu materiale cu drept de autor.

 Dacă într-un mod total independent de voinţă şi scopul dezvoltatorilor acestei platforme, astfel de exprimări, atitudini nedorite, şi-au făcut loc în articolele platformei noastre vă rugăm a lua legătura imediat cu noi pentru a corecta exprimarea nedorită sau a retrage cu totul articolul ce a încărcat principiile noastre.

 Dacă vă consideraţi nedreptăţit în dreptul dvs de autor prin ne citarea corectă a sursei sau postarea unor materiale cu drept de autor vă rog să ne contactaţi

Related Images: