Argumente împotriva Uniunii Europene !

Impotriva Uniunii Europene

 1.204 vizualizări

Uniunii Europene
Uniunii Europene

Argumente împotriva Uniunii Europene pe care orice tefe-list trebuie sa le cunoască

 Summit-ul Uniunii Europene desfăşurat joi la Sibiu ne-a arătat faţa urâtă şi întunecată a Uniunii Europene. De când eram mic şi trebuia să cânt cântece despre partid, conducător şi şoimii patriei nu am mai văzut aşa ceva. Presa nu s-a mai oprit din a face apologia măreţei Uniuni şi a onoarei imense care această structură ne-a făcut-o să ne accepte „în Europa”.

Pe un post de televiziune, Hurezeanu şi CTP tunau şi fulgerau împotriva euroscepticismului. De aproape 10 ani nu mă mai uit constant la TV, ocazional atunci când sunt în vizită, invitat la un prieten sau găsesc televizorul deschis. Nu ştiu şi nici nu mă interesează să aflu unde şi în ce context s-a ţinut infama emisiune. Am observat însă de ceva timp o tendinţă printre acefalii progresişti lobotomizaţi, anume de a îşi vărsa toate frustrările pe cei care îndrăznesc să „critice Uniunea”.

Déjà vu URSS

Auzim din ce în ce mai des fraze de genul ca „euroscepticismul nu ar trebui să fie tolerat”. Pe bune? De ce? Adică Uniunea asta măreaţa se teme de înjurătura mea? O astfel de structură este cam hilara dacă nu complet ridicolă. Pot să îi fac albie de porci pe Iohannis, Dragnea, Dăncilă, dar dacă ocărăsc numele sfânt al „Uniunii” avem instantaneu un caz de „blasfemie”.

Ciudată această libertate de a avea „dreptul” să fi doar de acord cu uriaşele beneficii care ne-au fost aduse de măreaţa Uniune. Robert Schuman si UE libertate ne-au adus!

Care este diferenţa între Autoritarism şi Totalitarism?

Diferenţa fundamentală între autoritarism şi totalitarism este următoarea: în autoritarism eşti constrâns să faci lucruri pe care poate nu ai chef sa le faci, împotriva liberului arbitru să zic aşa. În schimb, în totalitarism eşti constrâns să iubeşti ceea ce ordona „liderul” sau „partidul” că trebuie să faci.

Într-un regim autoritar eşti obligat, să zicem, să faci 5 minute de exerciţii fizice pe zi, într-un regim totalitar trebuie să aduci laude partidului pentru privilegiul acordat de a face 5 minute de exerciţii pe zi. Eventual să depăşeşti „norma” şi să faci 15 minute: cele 5 cerute, încă 5 dedicate liderului şi încă 5 dedicate „partidului”.

O caracteristică de bază a totalitarismului este propaganda, inclusiv propaganda care îi aclamă, decorează, promovează pe cei care fac cele cerute şi îi ostracizează pe acei „duşmani de clasă” care nu fac cu bucurie sau nu fac deloc. E o diferenţă între a ţi se cere să fluturi un steguleţ şi a ţi se impune să o faci „cu bucurie”.

Uniunea Europeana şi Totalitarismul

La 12 ani de la aderare, ne-am fi aşteptat să fim lăsaţi cel puţin în pace. Pădurile, petrolul, gazele ne-au fost furate şi de către cei din vest şi de către cei din est, piaţa este invadată de produse din Turcia de parcă am fi în Euro-Asia. Între 3-4 milioane de cetăţeni calificaţi şi europenizaţi ne-au părăsit ţara, în schimb guvernul vrea să aducă primitivi din cele mai fundamentaliste tări musulmane. Iar noi ar trebui să aclamăm necontenit Uniunea! Mai mult, noii „comisari ai poporului” atacă cu furie pe cei care cu sfială îndrăznesc să ridice nişte biete probleme.

Cei care îndrăznim să nu fim în ton cu „valul” suntem puşi la zid cu cele mai jignitoare insulte. Fără să stea în viaţa lor de vorbă cu un euro-sceptic din România, în cel mai pur stil sovietic presupun ei care sunt „argumentele noastre” apoi atacă păpuşa de paie astfel ridicată şi se proclamă singuri învingători. În cel mai modern stil progresist propunem 3 argumente anti-UE pe care orice Euro-Fil trebuie să la ia în considerare.

Trei Argumente împotriva Uniunii Europene pentru toţi Progresiştii

Mai înainte de a purcede, trebuie amintit că apartenenţa noastră la U.E. este ilegală şi ilegitimă. Conform Constituţiei din 1991, aderarea noastră trebuia făcută prin referendum. Guvernul Năstase a organizat un referendum fraudulos în 2003 prin care populaţia a fost păcălită să vină la vot pentru alte motive decât cel real. În 2003 s-a votat o modificare constituţională în urma căreia România putea să adere la Uniunea European doar prin votul parlamentului, dar şi ca străinii să aibă dreptul să cumpere pământ iar cetăţenii români să poată să fie extrădaţi în urma unei simple cereri venite de la un stat terţ.

Românii au fost momiţi la vot printr-o propagandă mincinoasă prin care li s-a zis fie ca tinerii nu vor mai face armata, ceea ce nu era total adevărat, fie printr-o dezinformare că ar vota de fapt „Constituţia Europei”. Nici un ziar nu a publicat textul noii constituții cu excepţia Evenimentul Zilei, şi asta în a doua zi de referendum. Referendumul nu s-a ţinut într-o zi cum era legal, ci în două.

Indivizi au ieşit cu urnele mobile pe stradă şi au urlat „un vot pentru Constituţie, un vot pentru Europa”. Cei care îndemnau la Boicot au fost arestaţi, reţinuţi, li s-au confiscat materialele. După 2 zile in care nu s-au prezentat destui oameni la vot, toate posturile de radio şi televiziune au început să facă o masivă propagandă pentru vot. Cei care au cerut Boicot, în special Vatră Românească, au fost insultaţi cu cele mai obscene remarci. In 2-3 ore s-au prezentat cât nu se prezentaseră în prima zi, si referendumul a „trecut”.

Aşa am aderat noi la UE, într-un clasic stil Sovietic, fără dezbatere, fără polemici, fără alternative, o aderare a pumnului în gură.

  1. Ridiculitatea Uniunii Europene

Uniunea Europeană a început ca o alianţă economică a cărbunelui şi oţelului, a continuat printr-o uniune a graniţelor deschise, a ajuns să fie o supra structură statala care deşi nu are nici măcar o bucată de pământ unde să îşi înfigă steguleţul albastru, o limbă, o constituţie, o religie sau o istorie, impune unor state suverane care au toate acestea vrute şi nevrute.

Cel mai bun exemplu că Uniunea Europeană este o EPAVĂ care nu poate fi reformată este mutarea lunară a parlamentului European de la Bruxelles la Strasbourg pentru 4 zile în fiecare lună. Asta înseamnă că cca 750 parlamentar şi cca 5.000 funcţionari îşi fac bagajele în fiecare lună şi se mută pentru 4 zile de la Bruxelles la Strasbourg. Odată ajunşi la Strasbourg, parlamentarii şi personalul sunt cazaţi la hotel în timp ce mai multe camioane şi un tren întreg aduc de la Bruxelles sute de kg de materiale. Toate acestea sunt instale în clădirea Parlamentului European de la Strasbourg, o clădire uriaşă care stă goală 317 zile pe an.

Care sunt costurile pe care toate statele membre trebuie să le plătească? Este estimat că acestea se situează undeva între 115.000.000. şi 130.000.000 euro pe an. Doar întreţinerea Clădirii Parlamentului European de la Strasbourg costă 50 milioane de euro în fiecare an.

Pentru „ecologişti” ar trebui adăugat că 10.000 tone de Co2 sunt degajate în atmosferă, ca urmare a acestui circ.

Cum s-a ajuns aici?

În 1951, toate instituţiile nou înfiinţatei Uniuni a Cărbunelui şi Fierului (BCSC) aveau sediul în Bruxelles. Pentru Adunarea Parlamentară a CECO, Strasbourg a fost ales ca fiind cel mai apropiat oraş cu o sală destul de mare pentru o astfel de întrunire.

Odată cu crearea Comunităţii Economice Europene (CEE) în 1957, o mare parte din activităţile instituţiilor au migrat către Bruxelles. Instituţiile financiare, judiciare, şi Curtea de Conturi au rămas in Luxemburg, Comisia Europeană şi Consiliul şi-au concentrat activitatea în capitala belgiană. Adunarea Parlamentară, care a devenit Parlamentul Uniunii Europene în 1962, şi-a transferat succesiv activităţile la Bruxelles. Strasbourg a rămas în cărţi deoarece era văzut ca un oraş al „reconcilierii” între Franţa şi Germania.

Astfel, timp de cativa ani buni, Belgia şi Franţa s-au confruntat pe tema stabilirii sediului oficial al Uniunii Europene. La Consiliul European de la Edinburgh s-a ajuns la un acord politic, si Belgia a acceptat ca Strasbourg să devină sediul oficial, cu douăsprezece sesiuni plenare pe an, cu condiţia ca celelalte activităţi politice (şedinţele comisiilor şi grupurilor politice şi sesiunile suplimentare) să rămână la Bruxelles. Acest acord a fost consacrat oficial în Tratatul de la Amsterdam, care a intrat în vigoare în 1999.

Corupţia … Uniunii Europene

Ţările care au aderat după 1999 nu au avut nici un cuvânt de spus, iar o schimbare nu poate fi posibilă … niciodată, deoarece nici Belgia si nici Franţa nu vor să renunţe la uriaşele beneficii financiare. Uniunea Europeană pe situl propriu recunoaşte acest fapt:

„Controverse asupra celor trei sedii apar încă, datorită consecinţelor bugetare şi practice ale acestei împărţiri geografice, dar o schimbare se poate face doar cu acordul unanim al Consiliului Uniunii Europene.”

Mutarea anuală implică: firme de transport, securitate, mentenanţă, hotelieri, restaurante, firme de taximetrie, catering, şi multe alte afaceri pentru care această mutare este o mană cerească.

Se presupune că circa 2 miliarde de euro a costat această mutare de la începutul ei şi până astăzi. Costurile sunt estimate să crească proporţional cu aderarea a noi state. Oare câte spitale se puteau construi din banii aceştia? Apropo de „Spitale”, să trecem la următorul argument.

2. Vrem Spitale Nu Catedrale!

Cu toţii am auzit aceasta lozincă, toate guvernările care s-au succedat de la aderarea României la Uniunea Europeană au promis spitale şi toate au închis spitale. PSD-ul a promis 8 spitale regionale din care nu o să facă nici unul. România ca stat membru trebuie să respecte strategia „reducing number of hospital beds în UE”, adică „să reducem numărul de paturi de spital în Europa”.

Ce urmăreşte Uniunea Europeană cu acesta? Conform justificării oficiale, se doreşte reducerea costurilor, creşterea eficienţei şi dezvoltarea sistemului privat. Nu s-a întrebat nimeni ce este cu invazia asta de clinici private gen: „Sanador” şi „Regina Maria”?

Noi „conspiraţioniştii” vedem mai mult, aşa cum deja câţiva activişti din Statele Unite au fost interziși de pe toate platformele de la FaceBook la Uber precum „islamofoba” Laura Loomer. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, anumitor persoane le va putea fi refuzat serviciul medical pe aceeaşi retorică practicată de avocaţii cenzurii pe FaceBook: “e compania lor, fac ce vor”.

ScreenShot 20190511040031 - Argumente împotriva Uniunii Europene !

Paturi si guverne

Revenim la oile noastre, în întreaga Uniune Europeană avem o reducere drastică a numărului de spitale, spre a se ajunge undeva la aproximativ 3 sau 4 paturi la 1.000 de persoane. Acesta este motivul pentru care tot apar poze cu bătrâni câte 2 într-un pat. Acesta este motivul pentru care auzim de tragedii în care o salvare s-a plimbat cu bolnavul din spital în spital până când nefericitul a decedat. Acesta e motivul pentru care tinerii de la Colectiv nu au putut beneficia de o clinică modernă pentru arşi, pentru care exista aparatură, existau fonduri şi clădire. Uniunea Europeană nu ne dă voie să deschidem noi spitale până nu închidem alte clinici de stat cu un număr egal de paturi.

Asta este motivul pentru care orice guvernare va veni la putere, cu excepţia uneia naţionaliste, nu va deschide cele 8 spitale regionale mult promise. Deschiderea celor 8 spitale regionale înseamnă închiderea a cca. 10 clinici comunale sau orăşeneşti pe spial. Adică vor trebui închise 80 de unităţi medicale pentru înfiinţarea celor 8 spitale regionale. Asta înseamnă haos administrativ, un om care suferă un infarct sau intră în comă diabetică undeva la sat nu va putea niciodată, în România, fi transportat în timp util la “spitalul regional”. Iar spitalele regionale nu vor putea avea “paturi” până ce un număr echivalent de paturi nu va fi desfiinţat la sate, comune şi oraşe. Este un cerc vicios fără ieşire … decât dacă ieşim din UE.

Deoarece acest subiect este foarte tehnic, voi posta linkurile justificative de jos.

3. Migraţia forţei de muncă

Există o teorie economică numită est/vest, nord/sud şi care spune că atunci când avem o mega structură ca Statele Unite, India, Canada, Uniunea Europeană, este de preferat să fie menţinută o regiune mai săracă şi fără industrie şi una bogată şi industrializată. Oamenii din regiunea mai săracă vor avea în general o creştere demografică mai mare şi o putere de cumpărare mai mică, astfel ei vor migra spre zona mai bogată, asigurând mâna de lucru necesară.

Acest lucru se poate vedea în Statele Unite (Nord/Sud), în Uniunea Europeană (Est/Vest) dar în cadrul unor ţări. România comunistă a fost puternic industrializată in centru (Bucureşti, Ilfov, Braşov) şi zona de vest (Arad, Timişoara, Hunedoara), în timp ce Moldova a fost mai mult orientată spre agricultură. Moldovenii şi Oltenii migrau spre aceste zone, asigurând mâna de lucru pentru industrie. Exact ceea ce vedem în Uniunea Europeană, unde noi am fost dezindustrializaţi, iar milioane de români au plecat spre vest.

Plecați ca noi avem de unde sa ne aducem sclavii

Basescu însuşi a zis cu tupeu “plecaţi, plecaţi, plecaţi”, asta pe termen lung va rezulta într-o catastrofă economică şi demografică. Adică majoritatea copiilor în care statul investeşte ajutor maternal, alocaţie, învăţământ primar, secundar şi universitar, vor ajunge să lucreze pentru alţii. Un tânăr care este educat în vest îşi va plăti mare parte din educaţie, iar la terminarea studiilor va trebui să găsească o soluţie ca în următorii 10-15 ani să îşi plătească ratele la bancă pentru educaţie. La noi, societatea suportă tot, iar când e timpul să culeagă roadele, tânărul pleacă slugă la străini. Este un proces care nu este sustenabil.

ScreenShot 20190511092302 - Argumente împotriva Uniunii Europene !
Rata angajarii: portocaliu imigranti

Soluţia “europeană” este să ne aducă imigranţi economici din lumea a treia, pe care va trebui să îi “europenizam” noi. Cei care vor avea performante vor pleca şi ei în Germania, restul vor rămâne aici să facă atentate. Acest proces se numeşte schimb de populaţie, noi le dăm europeni tineri, frumoşi şi calificaţi, ei ne trimit musulmani fanatici pe care trebuie să îi “integram noi”. Dacă acest proces nu este oprit, el va duce la distrugerea definitivă a noastră ca naţiune.

In loc de Epilog

Acestea sunt doar trei argumente dedicate celor care cred că euro-scepticii sunt nişte bătuţi în cap care nu au argumente. Nu sunt nici cele mai puternice, nici cele mai slabe, sunt cele care s-au nimerit să le aştern astăzi pe hârtie. Cel mai important argument care va constitui probabil un articol separat este legat de infracţiunea de înşelătorie. Ce am dorit şi ne-a fost promis: o Europă creştină şi a valorilor greco-romane, şi ce am primit: o salată LGTBQ amestecată cu educaţie transgender şi cu aromă de Sharia. Dar despre asta într-un articol separat.

Euro-filii vin întotdeauna cu argumentul lor suprem: şi, şi libertatea de circulaţie, spun ei? Da, ce este cu ea? Noi vedem că un imigrant fără paşaport şi fără bani are aceleaşi drepturi pentru care alţii şi-au scos ţara la mezat! Ţinând cont de poziţia noastră strategică, un astfel de acord se poate obţine de la UE fără nici o transpiraţie.

P.S.

Dacă vă întrebaţi dacă parlamentarii USR care postează fotografii cu numărul de spitale vs. numărul de biserici, ştiau? Evident că ştiau, nu sunt proşti, doar machiavelici, în timp ce statul închide spitale şi clinici, Biserica deschide spitale şi clinici. Ce poate fi mai frumos în ochii lor, decât să loveşti chiar în „fraierul” care încearcă să facă ceva.

SURSE:

Mutarea Parlamentului Uniunii Eeuropene costuri si consecinte

# LE PARLEMENT EUROPÉEN 

http://www.leparisien.fr/elections-europeennes/pourquoi-le-parlement-europeen-est-a-strasbourg-et-bruxelles-02-05-2014-3809897.php

# Eternal debate continues over having a single seat for European Parliament

https://www.euractiv.com/section/politics/news/eternal-debate-continues-over-having-a-single-seat-for-european-parliament/

# fact-check costuri de 200 milioane

https://eufactcheck.eu/factcheck/mostly-false-travelling-circus-of-the-european-parliament-from-brussels-to-strasbourg-costs-200-million-euros-annually/

# Cele 3 parlamente ale Uniunii Europene

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+IM-PRESS+20060110STO04172+0+DOC+PDF+V0//EN&language=EN

Politica Uniunii Europene Privind Paturile de spital:

# Reducing hospital beds

http://www.euro.who.int/__data/assets/pdf_file/0011/108848/E85032.pdf

# Curative care beds in hospitals, 2016

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Healthcare_resource_statistics_-_beds

# Health Systems in Transition (HiT) profile of Romania

https://www.hspm.org/countries/romania23092016/livinghit.aspx?Section=4.1%20Regulation&Type=Chapter

HOSPITALS IN EUROPEHEALTHCARE DATA

http://www.hope.be/wp-content/uploads/2018/07/2018_Hospitals-in-EU-28-Synthesis-final-for-publication-002.pdf

Do we have fewer hospital beds than most of Europe?

https://fullfact.org/health/do-we-have-fewer-hospital-beds-most-europe/

Integrarea imigrantilor:

# Migrant integration statistics – labour market indicators

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Migrant_integration_statistics_%E2%80%93_labour_market_indicators

Dedicat Uniunii Europene

.

 

***

 

Dogaru Victor / razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

Experimentul Pitești
Tara Romaneasca

Simpozionul „Experimentul Pitești” (Reeducarea prin Tortură) – 2021

Simpozionul „Experimentul Pitești” (Reeducarea prin Tortură) ediția octombrie 2021  La Pitești se desfășoară de 21 de ani simpozion internațional: „Experimentul Pitești – Reeducarea prin Tortură”. Simpozionul se ţine anual în jurul luni septembrie sau august, […]

1 Comentariu

1 Trackback / Pingback

  1. Manipulare: Am votat pentru viitorul copiilor noştri! Ce este Parlamentul European ? - Razboiul Informational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*