Noi acțiuni civice legate de copii doamnei doctor Camelia Smicală in București și alte orașe

doctor Camelia Smicală

 298 de vizualizări

doctor Camelia Smicală
doctor Camelia Smicală

În acest sfârşit de săptămână au avut mai multe acţiuni de sensibilizare referitor la situaţia copiilor doamnei doctor Camelia Smicală

 Sâmbătă 8 – VIII – 2020 în Bucureşti a avut loc o acţiune de sensibilizare a autorităţilor din Finlanda şi România legată de copii dnei. doctor Camelia Smicală. Copii doamnei Smicală au fost separaţi de mama lor şi unul din celebrant acum 5 ani, în ciuda unei sentinţe definitive a justiţiei finlandeze care stabilea că cei doi minori rămân în custodia mamei.

 Minorii au ajuns captivi într-un sistem de „protecţie a copilului” care este în permanenţă in căutare de „oxigen” pentru a putea supravieţui. Cu mulţi ani în urmă când actualul sistem a fost creat în Finlanda abuzurile asupra copiilor erau frecvenţe, astăzi sistemul a ajuns să „confişte” copii pentru acuze imaginare, pentru a putea supraviețui. Doamna doctor Camelia Smicală a fost acuzata că ar fi dorit să fugă cu copii în România si in lipsa oricărei sentințe judecătorești protecția copilului a decis trimiterea celor doi minori in centre de plasament.

Cazul familiei Smicala a atras atenţia la numeroase persoane din România şi nu numai, periodic au fost făcute acţiuni de pichetării sau proteste pentru a se transmite un mesaj clar că doamna doctor nu este singură.

 Sâmbăta în fata Ambasadei Finlandei din Bucureşti a avut loc o scurtă pichetare de la ora 17.00 la ora 18.00, cu această ocazie s-a depus un memoriu. După acest moment participanţi au mers la Ministerul Afacerilor Externe unde au depus o petiţie şi de-asemenea un memoriu a fost depus la guvernul României.

Acţiuni similare pentru copii doamnei doctor Camelia Smicalăau mai avut loc şi la Arad, Piatra Neamţ, Vrancea, Iasi şi Madrid

 În acest sfârșit de săptămână, în mai multe orașe din țară și din străinătate, oamenii solidari cu drama familiei Smicală au cerut din nou autorităților române și finlandeze să întreprindă toate demersurile legale necesare pentru eliberarea Mariei și a lui Mihai din centrele speciale pentru minori în care sunt închiși ilegal de 5 ani și revederea acestora acasă lângă mama și lângă sora lor mai mare.

#Madrid

8 August 2020, nici pandemia şi nici restricţiile cauzate de Covid19, nu au fost în stare oprească din protestul autorizat de către Guvernul Spaniol, un grup de romani solidari cu doamna Smicală.

Manifestanţii şi-au exprimat indignarea faţă de Statul Finlandez şi dorinţa de a veni în sprijinul lui Maria şi Mihai.

Aici: postarea de pe FaceBook

#Iași

 Sâmbăta 8 a 8-a la și la Iași a avut loc o acțiune de solidaritate în cu situația celor doi copii ai doamnei Smicală, mai mulți ieșeni au ieșit să ceara autoritățile să intervină în cazul celor doi copii romani din Finlanda.

 

Aici: postarea pe FaceBook

#Arad

 Sâmbăta la, Arad 4 temerari s-au adunam în sprijinul copiilor Mihai și Maria Jalaskoski /Smicala care doresc sa fie împreună cu mama lor, dar autoritățile din Tampere ii țin captivi în centrele de plasament filandeze din anul 2015, când au fost luați cu forța din casa părintească!!!

Aici: link postare FacuBook

#Vrancea

 Pentru că le pasa, pentru că sunt creștini, pentru că îşi iubesc aproapele și vor să îşi ajute semenii atunci când au nevoie, cei din filiala Asociației Calea Neamului, Mircestii Noi, Vrancea, s-au unit în gând și în rugăciune, pentru sora lor într-un Hristos, Camelia Smicala și a celor doi copii ai săi. Duminica 9 – VIII – 2020 aceştia au ieşit în strada în solidaritate cu cei doi copii ai doctoriţei Smicala.

Aceştia au transmis mesajul lor, instituțiilor competente, ale statului român , și ale celui finlandez, care au datoria de a-și proteja, și ajuta cetăţenii. Redați-le copiilor Libertatea! Redați Demnitate familiei! Opriți jocurile murdare! Această luptă va fi și a noastră, până când Dreptatea și Adevărul

Aici: Postarea de pe FaceBook

#Piatra Neamț

 Mai mulţi părinți, copii, prieteni au ieşit la Piatra Neamţ, Duminica 9 septembrie, în solidaritate cu Maria și Mihai şi au cerut eliberarea celor doi minori din centrele de plasament şi reunirea cu mama lor!

Aici: Postarea de FaceBook

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

referendum
Alte stiri

Nu rezolvă problemele reale ale familiei, violenta familiară, sărăcia

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ Nu rezolvă problemele reale ale familiei, violenta familiară, sărăcia, divorţul, abandonul şcolar. – Referendumul are ca obiectiv definirea clară a căsătoriei, afirmația făcuta este o tactică murdară de „red […]

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*