Codul administrativ a fost publicat vineri în Monitorul Oficial – Protest

Tradare !!!

 5.258 de vizualizări

Codul Administrativ publicat in MO

Codul Administrativ a fost publicat vineri în Monitorul Oficial – Protest Masiv în București

 Ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind Codul Administrativ a fost publicată vineri în Monitorul Oficial. Codul administrativ a fost adoptat prin ordonanţă de urgenţă, în şedinţa de Guvern din 25 iunie, iar în şedinţa din 3 iulie s-au operat o serie de modificări. Astfel limba unei minorităţi va putea fi aprobată în administraţie chiar dacă respectiva etnie nu depăşeşte 20%. Se creează premiza apariţiei a cel puţin două limbi oficiale. Mai mult în contextul imigraţiei devine posibil să ne trezim cu noi minorităţi recunoscute care vor avea dreptul să îşi folosească limba.

 O altă prevedere simplifică modul prin care un bun poate fi trecut din domeniul public al statului în domeniul public al unităţilor administrativ-teritoriale. Această schimbare trebuie înţeleasă în contextul viitoarei regionalizări care în realitate face parte din politica de federalizare. Mai mult aici: [(AICI)]

66045843 457246461756605 5334997346168078336 n - Codul administrativ a fost publicat vineri în Monitorul Oficial - Protest

Cunoscutul militant pentru drepturile românilor din Transilvania, domnul Mihai Tirnoveanu, reprezentant al asociaţiei Calea Neamului, a făcut public următorul anunţ:

Doamne ajută fraţilor,

Haideţi Duminică, 7 iulie, ora 17:00, în Piaţa Victoriei, să protestăm împotriva Codului Administrativ, împotriva trădării, şi împotriva faptului că limba maghiară devine a doua limbă oficială în statul roman.

 Nu putem tolera această trădare! Nu putem tolera asta! „Noi suntem romani şi punct”, cum spunea Mihai Eminescu.

Aici în faţa Guvernului, veniţi, cu mic cu mare, să spunem că nu ne lăsăm! Să spunem că pentru limba română, pentru identitatea românească, vom lupta până la capăt! Fraţii noştri din Covasna, Harghita, Târgu Mureş, Satu Mare, din întreg Ardealul, sunt puşi în faţa unui imens pericol.

În acelaşi timp toată România se transformă într-un adevărat Babilon: toate minorităţile din această ţară vor avea dreptul să folosească în administraţia locală limba lor maternă. Se vor emite acte în limba maghiară, în limba romă, în rusă, în toate cele 20 de limbi ale minorităţilor din România! Nu se va mai înţelege om cu om.

 Pe lângă caracterul antinaţional al Codului Administrativ, făcut la comanda UDMR, remarcăm cheltuiala imensă care se va face prin aplicarea acestei legi. Se vor schimba toate actele; va fi nevoie să se angajeze personal care să cunoască limbile minorităţilor; vor fi daţi afară funcţionari români; se va produce o adevărată epurare etnică a românilor în România!

Haideţi fraţilor: – Duminica 7 iulie ora 17:00 în faţa Guvernului, să spunem clar şi răspicat:

SUNTEM ROMANI ŞI NU NE LĂSĂM!

 

Doamne ajută!

Mai multe ong-uri susțin inițiativa domnului Tirnoveanu

 Asociația Frăția Ortodoxa a anunțat prin vocea domnului Dan Grajdeanu ca susțin aceasta inițiativa si se vor alătura protestului, mesajul Frăția Ortodoxa [(AICI)]

  De-asemenea si-au mai anunțat susținerea si participarea si Fundația „Ogoranu”, Asociația „Legitima Apărarea”, Grupul „Camarazi”, Noua Dreapta  si numeroase alte asociați civice.

 Redacția Războiul Informațional ținând cont de problemele grave ce pot decurge din acest act ne alăturam protestului si va rugam sa distribuiți informația despre protest.

Articolul Nostru Precedent: Codul administrativ, modificat pe sub masă

 

Related Images:

Citeste si …

Hagia Sophia Mars 2013 - Război Informațional: BOR poate deveni prima Biserică a Ortodoxiei Răsăritene
Basarabia

Război Informațional: BOR poate deveni prima Biserică a Ortodoxiei Răsăritene

Război Informațional: B.O.R. poate deveni prima Biserică a Ortodoxiei . Coloana a cincea din Rep. Moldova contraatacă.    De ceva timp lumea ortodoxă este divizată în problema autocefaliei Bisericii Ortodoxe Ucrainene. În România avem un […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*