Progresiştii încep să îşi arate colţii

Progresitii ...

 423 de vizualizări

Progresiştii încep să îşi arate colţii

Progresiştii încep să îşi arate colţii. Caramitru, Orban si întâlnirea de taina de la Guvern

 Nici nu s-a instalat bine noul guvern şi susţinătorii „noului val” progresist încep să îşi dea arama pe față. O postare narcisistă a domnului Andrei Caramitru a devenit virală pe internet, în această domnul Caramitru îşi subliniază „virtutea morală şi intelectuală” trăgând de şireturi Academia Română şi BOR. Așa își dau  progresiştii singuri cu stângul în dreptul … dar ei nu realizează!

 

73165353 2571025383222297 8254842703854960640 n 512x1024 - Progresiştii încep să îşi arate colţii

 Se spune că Ceauşescu, la început era un tânăr timid, dar laudele şi omagiile lui CV Tudor şi Adrian Păunescu l-au transformat în dictatorul care nu mai avea nici o legătură cu poporul. Faptul pare să se repete cu tânărul Caramitru care deşi se face de râs cu fiecare nouă declaraţie, #Rezist-ul îi tot cânta la ureche că este un intelectual rafinat posesor al unei moralități superioare.

Gura Mincinosului …

 Pe toată perioada referendumului pentru susţinerea căsătoriei bărbat-femeie progresiştii au susţinut la unison că de fapt se urmăreşte scăparea lui Dragnea de puşcărie. O altă variantă susţinea că PSD vrea să folosească voturile de la referendum „la alte alegeri”. Ultima variantă a fost susţinută, cu precădere de jurnalistul Moise Guran în timp ce prima de cercurile #Rezist.

 Acuma când Dragnea e la puşcărie iar PSD-ul alungat de la Guvern, cercurile progresiste au început să spună, fără pic de jenă adevărul. Caramitru însuşi oferă ca exemplu de înapoiere şi fundamentalism, faptul că BOR a organizat referendumul „pentru familia tradiţională”.

Progresiştii cu mâţa în sac …

 Cum s-au văzut cu boii în căruţă au început să îşi arate adevărata faţă. Președintele Partidului Național Liberal (PNL) și premier desemnat, Ludovic Orban, a avut niște „întâlniri cu societatea civilă”. Nimeni însă, nicio agenție de presă, nu a menționat cine au fost organizațiile nonguvernamentale cu care s-a consultat premierul desemnat și nici modul de selectare a acestora.

 Totul face parte dintr-o scheme de aşa zise „consultări” , astfel mai întâi Ludovic Orban s-a întâlnit cu reprezentanţi IMM-urile, ziua următoare cu „reprezentanţii” aşa numitei „societăţi civile” iar în ultima zi cu reprezentanţi partidelor. Potrivit vrancea24

 Din schema de mai sus au lipsit reprezentanţii cultelor care reprezintă spiritual 99% dintre Români, mesajul pe care încearcă PNL să îl transmită este că noul guvern este în mod cert unul secularist.

Consultarea cu „societatea civilă”

 Premierul desemnat a refuzat categoric întâlnirea cu ONG-urile din zona conservatoare, deşi o asemenea întâlnire i-a fost propusă. Ludovic Orban, Raluca Ţurcan și Florin Câţi au luat însă notițe (pe un caieţel) de la organizațiile seculariste într-o întâlnire ţinută în data de 21 octombrie anul curent. ACCEPT ar fi cerut mai multe condamnări pentru „limbajul urii” şi parteneriat civil , conform portarului Active News ! Nicio organizație pro-viață, pro-familie sau religioasă nu a fost reprezentată la această întâlnire cu „societatea civilă”.

 „Societatea civilă” a fost reprezentată de chiloțarul Florin Bădiță de asociația „Accept” şi de alte câteva ong-uri de care nu a auzit nimeni. Această întâlnire a fost organizată de către Tanase Stamule, un apropiat al președintelui liberal și de către Violeta Violetă Alexandru fost Ministru pentru Dialog Social în Guvernul Cioloș, și fost director IPP. Vezi: HotNews

 Accept & co. vine la un premierul desemnat cerându-i, practic, să se ocupe de problema condamnărilor faimosului „hate speech” (discursul incitator la ură).

 Premierul evident a dorit să transmită electoratului progresist şi LGTB-ist ca guvernul său este deschis la a purta discuţii cu reprezentanţi acestei părţi a societăţii. Iar presa liberă şi independentă nu ţipa că cineva atentează la separarea puterilor în stat, vorba românului una e „sula şi una e prefectura”. Cum să ceri premierului, ca instanţele sa emită mai multe condamnări?

Concluzia „serii”

 Caramitru recunoaşte că BOR a organizat referendumul iar noul guvern post „ciuma roşie” flutură steguletul LGTB. Se anunță vremuri grele, țara riscă să intre pe mâna chiloțarilor și rezistenlilor!

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Antiracist Baby
Incorect politic

Autodistrugerea Occidentului – Antiracist Baby (Bebeluşul Antirasist)

Autodistrugerea Occidentului  AntiRacist Baby (Bebeluşul Antirasist), ostracizarea civilizației creștine  Cu ceva timp în urmă am scris un articol despre o carte de poveşti destinată bebeluşilor numită „Feminist Baby”, titlu care s-ar traduce în română că […]

1 Comentariu

  1. Un foarte mare scandal nationala, nu putem lasa tara pe mainile tinerilor spalati la creieri. Doar in omeni peste 60 de ani de la PSD si BOR putem avea macsima ancredere, alaturi bine inteles de dl Melescanu, asta pentru directie sprituala, si expertiza in pilitica, administratie economica.

1 Trackback / Pingback

  1. Progresiştii încep să îşi arate colţii – Razboiul Informational – Christ4roNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*