Marea Resetare: Până în 2030 nu ar mai trebui sa deţinem nimic, dar ar trebui sa fim fericiţi.

Marea Restare

 3.791 de vizualizări

Marea Restare
Marea Restare

Marea Resetare: Până în 2030 nu ar mai trebui să deţinem nimic, dar ar trebui sa fim fericiţi, spune Forumul Economic Mondial

 Forumul Economic Mondial (The World Economic Forum) devine tatăl şi mama Marii Resetării (The Great Reset), anunţând cu surle şi trâmbiţe lansarea acesteia la următoarea conferință de la Davos, la începutul acestei verii (luna mai 2021). Un video făcut de acesta organizaţie devine viral pe internet, în acest scurt filmuleţ se fac o serie de predicţii pentru anul 2030 principală este că la acea dată nu vom mai deţine nimic dar vom fi fericiţi. Marea Restare nu mai are legătură cu epidemie ci cu poluarea, suprapopularea şi alte nebunii, nu a fost lansată acum ci e speculata din 2016.

ScreenShot 20210205130519 300x111 - Marea Resetare: Până în 2030 nu ar mai trebui sa deţinem nimic, dar ar trebui sa fim fericiţi.
The World Economic Forum

 Filmuleţul buclucaşi a fost lansat în 2016 pe contul de Twitter al Forumul Economic Mondial şi a devenit viral la începutul lunii Ianuarie 2021, Forumul Economic Mondial a şters filmuleţul acum câteva zile.

  În acest film se fac (din 2016) câteva predicţii referitor la „Marea Restare” astfel în 2030 nu vom mai deţine nimic … dar „vom fi fericiţi” de-asemenea drone ne vor aduce mâncarea la uşă şi vom manca mai puţină carne.

Marea Resetare și Forumului Economic Mondial

 „Marea Resetare” este temă de discuțiilor celei de a 51-a ediții a conferinţei Anuale a Forumului Economic Mondial, conferinţa ce ar urma să aibă loc între 18-21 mai 2021 în Bürgenstock, Elveția. Planul a fost însă lansat în 2016 și vădește a pornii o schimbare radicală a sistemului socio-economic global.

  Pe situl Forumul Economic Mondial Weforum.org exista mai multe articole din 2016 care fac câteva predicţii despre „Marea Resetare”. Principalul articol pare să fi fost modificat, cele opt puncte citate de multe alte situri şi care apar şi în video erau atunci:

8 predicții pentru 2030 varianta originală

1.”Nu vei deține nimic” – Și „vei fi fericit de asta”.

2. „SUA nu vor fi o superputere din lume – mai multe state vor deţine controlul”

3. „Nu veți muri așteptând un donator de organe” – Acestea vor fi realizate de imprimante 3D

4. „Veți mânca mult mai puțină carne” – Carnea va deveni „un tratament ocazional, nu un element de bază, pentru binele mediului și pentru sănătatea noastră”.

5. „Un miliard de oameni vor fi strămutați de schimbările climatice” – Frontierele deschise

6. „Poluatorii vor trebui să plătească pentru a emite dioxid de carbon” – „Va exista un preț global la carbon. Acest lucru va ajuta la face combustibililor fosili, istorie ”

7. „S-ar putea să te pregătești să mergi pe Marte” – Oamenii de știință „vom învăța cum să te menții sănătos în spațiu”.

8. „Valorile occidentale vor fi fost testate până la punctul de rupere”. – „Mecanismele și echilibrele care au stau la baza democrațiilor noastre nu trebuie uitate”

8 predicții pentru 2030 alta varianță

 Astăzi ele apar într-o formă ceva mai „umană” prima modificare a sitului după publicarea din data de 12 noiembrie 2020 ar fi fost făcută în data de 25 noiembrie 2020 când situl apare în această formă pe web.archive.org. Nouă listă este puţin mai voalată şi se prezintă astfel.

1. Toate produsele vor deveni servicii. „Nu dețin nimic. Nu dețin o mașină. Nu am o casă. Nu dețin aparate (electrocasnice) sau haine ”

2. Va există un preț global la carbon. China a preluat conducerea (iniţiativei) în 2017 cu o piață pentru tranzacționarea dreptului de a emite o tonă de CO2, punând lumea pe o cale către un preț unic al carbonului și un stimulent puternic pentru a renunțarea la combustibilii fosili.

3. Dominația SUA se va fi încheiat. Vom avea o mână de puteri globale. Statele naționale vor cunoaşte o revigorare.

4. Adio spital, salutare acasă-spital. Tehnologia va face bolile să dispară.

5. Scalpelele și donatorii de organe sunt domeniul trecutului, micile tuburile robotice și organele bio-imprimate vor reprezenta viitorul.

6. Vom mânca mult mai puțină carne. În comparaţie cu bunicii noștri, vom trata carnea mai degrabă ca pe un delicat, decât ca pe un aliment de bază.

7. Refugiații sirieni de astăzi, vor fi directorii executivi din 2030. Refugiații sirieni cu o înaltă educație vor trece de majorat până în 2030, susținând integrarea economică a celor care au fost forțați să fugă din conflict. Datorită schimbărilor climatice un miliard de oameni vor fi strămutaţi.

8 Valorile occidentale vor fi fost testate până la punctul de rupere. Nu vom uita mecanismele și echilibrele care au stau la baza democrațiilor noastre.

8 predictions for the world in 2030

Aceeași ideei apar si într-un alt articolul

 Aceste ideei apar și într-un articol al Forumului Economic Mondial din 11 Noiembrie 2016, articol intitulat „Iată cum s-ar putea schimba viața în orașul meu până în anul 2030”. În articolul cu pricina se face referire un „oraș al viitorului

 „Bine ați venit în anul 2030. Bine ați venit în orașul meu – sau ar trebui să spun „orașul nostru”. Nu dețin nimic. Nu am o mașină. Nu am o casă. Nu dețin aparate sau haine”

Here’s how life could change in my city by the year 2030

 

Klaus Schwab – Marea Restare – Fără proprietate

 Psihopatul care a prezis această nebunie îl cheamă Klaus Schwab iar ideea nu este a lui şi a altui bolnav numit Karl Marx, uns de elite ca „filosof”. Deoarece vom auzi din cea în ce mai mult despre această „Mare Resetare” cât şi despre (NOW), să încercăm să înţelegem de unde provine această idee care nu are nimic în comun cu epidemia Covid19, o boală în urma căreia 99% din cei spitalizaţi se vindecă.

ScreenShot 20210205131135 300x168 - Marea Resetare: Până în 2030 nu ar mai trebui sa deţinem nimic, dar ar trebui sa fim fericiţi.

 Cercetând originile acestei ideii două nume par să apară John Ruskin şi William Morris nobili britanici, artişti scriitori şi filosofi admiratori ai lui Karl Marx, adeseori ideile lor par a se împleti cu teoria altui nobil britanic pe nume Thomas Malthus.

 Filosofia lui John Ruskin şi William Morris era îndreptată împotriva epocii industriale în care ei trăiau, John Ruskin credea în „superioritatea” unor oameni fata de restul cetăţenilor şi în „misiunea” acestora de a crea o societate mai bună.

Dacă există o ideea care persistă în lucrările mele mai frecvent decât altele, aceea este imposibilitatea Egalității. Scopul meu continuu a fost să arăt superioritatea eternă a unor oameni față de alții, uneori chiar și a unui singur om față de toţi ceilalți; și să arate, de asemenea, oportunitatea numirii unor astfel de persoane pentru a-i îndruma, pentru a conduce sau, ocazional, chiar pentru a-i obliga și supune pe inferiorii lor, în conformitate cu propria lor cunoaștere mai bună și voință mai înțeleaptă.

John Ruskin, Unto This Last: Cook and Wedderburn 17.34

  • Cecil Rhodes

 Ideile acestea de superioritate ale unor oameni faţă de toţi ceilalţi au stârnit interesul altui nobil englez pe nume Cecil Rhodes, acesta era proprietarul companiei de diamante „DeBeers Diamond Group” care controlau 90% din diamantele lumii. Rhodes ar fi fost cel care ar fi început a promova planul pentru o nouă ordine mondială (New World Order).

 Conform cărţii „The Secret Society: Cecil John Rhodes’s Plan for a New World Order” publicată în 2015 de Robin Brown, planul lui J.Rhodes este să aducă întreaga umanitate sub controlul aristocraţiei britanice, instituind o Noua Ordine Mondială.

 Marea Restare este după toate aparenţele o simplă „rebranduire” a termenului „Noua Ordine Mondială” cu repetarea obsesivă a frazei ca „umanitatea nu va mai fi la fel”.

Noua Ordine Mondială – doar o conspirație?

 Expresia „Nouă Ordine Mondială” sau alte exprimări similare au părăsit tărâmul „conspiraţiilor” şi a început să fie folosită în perioada de la sfârșitul primului război mondial în legătură cu viziunea lui Woodrow Wilson pentru o pace internațională.

 Mikhail Gorbachev a folosit şi el această frază în cadrul unor discuţii Ruso-Indiene din 21 noiembrie 1988 şi a descris acesta „era” ca fiind bazată pe non-violența și principii de coexistenței pașnică.

 Mai apoi a fost din nou folosită la sfârşitul celui de al doilea război mondial şi din nou la sfârşitul „războiului rece” după căderea zidului Berlinului.

 Fraza „Noua Ordine Mondială” a fost promovată activ de George Herbert Walker Bush (jr), astfel acesta a folosit această frază pentru prima oară în discursul din 11 septembrie 1990. În 1994 Henry Kissinge a declarat răspicat că o „Noua Ordine Mondială” nu poate exista fără Statele Unite.

 Fostul prim-ministru britanic, Tony Blair a folosit fraza cu pricina în noiembrie 2000 de asemenea, în 2001 din nou in 2003 . Gordon Brown, fostul prim-ministru britanic, a cerut o nouă ordine mondială în 2008, în timp ce se afla într-un turneu la New Delhi. De asemenea, el a folosit expresia la Summitul G20 din 2009, la Londra. Tot în 2009 Preşedintele Iranului Mahmoud Ahmadinejad a cerut o „nouă ordine mondială” precizând că „era tiraniei” a luat sfârşit.

great reset time cover 225x300 - Marea Resetare: Până în 2030 nu ar mai trebui sa deţinem nimic, dar ar trebui sa fim fericiţi.
Time – Marea Restare

 Celebra revista Time a publicat pe prima pagină imaginea unui glob pământesc în reconstrucţie precizând: „The COVID-19 pandemic has provided a unique opportunity to think about the kind of future we want.” (did you fill out their survey?)

Bertrand Russell

 Un alt nume care apare în în legătură cu această „Mare Resetare” este Bertrand Russell, acesta a fost în multe privinţe opusul grupului de „nazişti” care susţineau un plan eugenist, fiind un pacifist, în ciuda acestui fapt acesta a promovat un plan pentru o „Noua Ordine Mondială”. Este neclar dacă Bertrand Russell a prezentat acest plan ca fiind propunerea sa pentru viitor sau pur şi simplu ca o direcţie pe care o considera inevitabilă şi în care credea că umanitatea se vă îndreaptă oricum.

Impactul ştiinţei asupra societăţii

 Acesta a „prezis” o lume viitoare „ştiinţifică” în care va exista controlul strict al populaţiei, un sistem educaţional pentru oameni obişnuiţi şi un altul pentru elite, populaţia va fi educată să fie docilă şi mulţumită cu ce are, spiritul de iniţiativă fiind descurajat. Controlul total aspră presei şi editurilor, hrană şi vaccinurile vor urma să fie folosite în controlul comportamentului populaţiilor. Controlul populaţiilor ar putea să se facă sugerează Russell fără a se declara un susţinător al acestei metode, prin „război bacteriologic” (ciuma neagră), epidemii care periodic să decimeze pe cei slabi, permiţând populaţiilor să se reproducă liber.

Bertrand Russell op cit:

 “If a Black Death could be spread throughout the world once in every generation survivors could procreate freely without making the world too full.” (Dacă o Moarte Neagră ar putea fi răspândită în întreaga lume, o dată la fiecare generație supraviețuitorii ar putea procrea liber, fără a supra-popula lumea.)

 „education should aim at destroying free will, so that, after pupils have left school, they shall be incapable, throughout the rest of their lives, of thinking or acting otherwise than as their schoolmasters would have wished. „(educația ar trebui să vizeze distrugerea liberului arbitru, astfel încât, după ce elevii au părăsit școala, să fie incapabili, pe tot restul vieții, să gândească sau să acționeze altfel decât ar fi intenționat profesorii lor. )

„Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible” (Alimentatia, injecțiile și cerințele se vor combina, încă de la o vârstă fragedă, pentru a produce tipul de caracter și de credințe dorit de autorități, iar orice critică serioasă a guvernării va deveni va  psihologic imposibilă. )

Bertrand Russell quotes Fichte- “education should aim at destroying free will”

 Cei care l-au studiat pe Bertrand Russell se împart în doua cei care vad in argumentele ridicate de acesta in cărțile Which Way to Peace? si The Impact of Science on Society un plan diabolic la care Russell ar fi aderat si cei care il vad ca un vizionare care ne-a avertizat cu privire la un plan despre care avea cunoștințe.

Planul de dupa „Marea Restare

 Planul „Marea Restare” din toate sursele citate ar fi următorul: Guvern Unic pentru toată planeta, controlul populaţiei, dispariţia proprietăţii şi a graniţelor, existenta a două categorii, elitele şi masele, aceste două categorii ar urma să evolueze până la crearea a două rase diferite. Elite vor putea fi „îmbunătăţite” prin inginerie genetică şi nono-tehnologie, masele vor fi degenerate prin folosirea a diverse droguri şi substanţe chimice în alimente dar şi în vaccinuri.

 Bertrand Russell care deşi simpatiza cu ideea unei „Noi Ordini Mondiale” antipatiza mişcarea comunistă şi în special pe Stalin este citat spunând:

 Când conspiratorii se vor pregăti să preia Statele Unite, vor folosi apă fluorurată și vaccinuri pentru a schimba atitudinile și loialitățile cetățenilor și a îi face docili, apatici, indiferenți și neconcentraţi. Conform propriilor scrieri și a mijloacelor pe care le-au mărturie deja, conspiratorii au planificat și au dezvoltat în mod deliberat metode de deteriorare mentală, degradare morală și înrobire completă a maselor.

 Vor pregăti vaccinuri care conțin medicamente care vor schimba complet oamenii. Planurile secrete ale comuniștilor pentru cucerirea Americii au fost adoptate în 1914 și publicate în 1953. Aceste planuri prevedeau vaccinarea obligatorie cu vaccinuri care conțin medicamente ce schimba comportamentul. Aceștia intenționează, de asemenea, să folosească germenii, bolii, fluorizarea apei și vaccinările pentru a slăbi oamenii și a reduce populația.

 E posibil ca în aceste luni să jucam ultima carte in numele copiiilor-copiiilor noștri. Marea Restare nu are nimic in comun cu „pandemia” care omoară 1 din 100 din bolnavii ajunși in spital, mult sub majoritatea bolilor. Marea Restare a fost plănuită cu mult timp înainte iar „pandemia” e doar pretextul pentru aplicarea ei.

SURSE pentru Marea Restare:

# weforum.org

The Great Reset initiative

 

# video YouTube (sters de WEF)

8 predictions for the world in 2030

 

# weforum.org

Now is the time for a ‘great reset’

 

# weforum.org

Here’s how life could change in my city by the year 2030

***

Razboiulinformationa

 

Related Images:

Citeste si …

COVID19: Presa ascunde implicarea bisericii
Incorect politic

COVID19: Presa ascunde implicarea bisericii în ajutorarea românilor afectaţi de pandemie

COVID19: Presa ascunde implicarea bisericii în ajutorarea românilor afectaţi de pandemie Patriarhia Română cu mitropoliile, arhiepiscopiile şi credincioşii, s-a aflat în prima linie de la bun început în ajutorarea persoanelor afectate de pandemia de Covid19 […]

1 Comentariu

  1. Că cerul sa vă lovească toată poliția parlamentul.si.mafia UE. Să fiți blestemați toți care vă credeți pularai bletsemati cu bani. Moartea sa va ia pe toți care sprijiniți mafia anticristului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*