Nebunia continuă, nu ne vand doar copiii ci ne vom preda și genomul național străinilor.

Genomul național scos la mezat

 1.049 de vizualizări

ADN national, genomul
genomul național

Nebunia continuă, politicienii nu ne vând doar copiii ci ne vor vinde și genomul național străinilor.

 Dacă în urmă cu două-trei săptămâni, Parlamentul legifera asupra modului în care un copil poate fi separat de familie, acum aflăm că guvernanţii se pregătesc să predea genomul național. Guvernul a adoptat un Memorandum al ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, prin care se recomandă semnarea Declarației de aderare a României la inițiativa europeană “1+ Million Genomes”.

Genomul Național oferit pe tava străinilor

 Nu este o nouă teorie a conspirației și nici nu am fost ocupați militar și obligați să facem asta cu arma la cap. Totul se face în numele unei așa zise cooperări medicale. O cooperare cam ciudată ce-i drept, în care noi suntem cei care predăm toate informațiile genetice asupra populației țării, iar în schimb nu primim decât o serie de cuvinte bombastice precum cooperare și asistență.

 Este vorba de aderarea României la inițiativa europeană 1+ Million Genomes, acţiune care vine în continuarea semnării de către România în 2014 a “PROTOCOLUL DE LA NAGOYA: privind accesul la resursele genetice și împărțirea corectă și echitabilă a beneficiilor care rezultă din utilizarea acestora la Convenția privind diversitatea biologică”. Şi care are legătură cu Strategia naţională de sănătate 2023-2030.

 O incursiune in istorie

 Pentru a înțelege gravitatea acestei probleme ar trebui să ne întoarcem cu o jumătate de secol în urmă. La acea dată cele două blocuri aflate în așa zisul război rece începuseră să facă cercetări genetice pentru a depista vulnerabilitățile adversului în fața unor boli. În 1972, a fost semnată Convenția privind armele biologice (BWC) ca supliment la Protocolul de la Geneva pentru a interzice dezvoltarea, producerea și stocarea de arme biologice și toxice. Din acel moment se presupune ca toate cercetările pentru creiere unor arme biologice au încetat.

 Cu toate acesta, exista date care confirmă că până la sfârşitul războiului rece cele două blocuri au continuat să facă cercetări ilegale în acest domeniu. Astfel în 1979, la o unitate de cercetare a Ministerului sovietic al Apărării din Sverdlovsk, a avut o scurgere accidentală de antrax, care a infectat și ucis zeci de civili dar şi animale dintr-o localitate situată în aval de unitatea de cercetare. Vezi: AICI

 Statele Unite şi-ar fi camuflat aceste cercetări sub diverse nume de operaţiuni și proiecte cu scopul declarat de apărare de un posibil atac biologic, a se vedea: Operaţiunea Dark Winter, Proiectul Jefferson, Proiectul Bacchus, Proiectul Clear Vision sau Operațiunea Whitecoat.

Cercetările au încetat … si nu prea

 Oficial Statele Unite au avut un program ofensiv de arme biologice doar în perioada 1943 -1969, neoficial au apărut informaţii că Statele Unite şi-ar fi continuat cercetările în acest domeniu in special în afara teritoriului naţional. Tot neoficial țara de la margine Rusiei ar fi găzduit astfel de laboratoare ce s-ar fi focalizat pe studierea genomului unor anumite populații.

 Versiunea oficial acceptată este ca Rusia modernă și Statele Unite de după războiul rece au renunţat total la asemenea practici, orice alte opinii sunt catalogate ca “teorii conspiraţioniste”.

 Genomul unei populații

 Este cunoscut faptul că anumite populații, sunt genetic predispuse la anumite boli și în același timp sunt mai puțin vulnerabile în fața altora. Astfel sunt boli ce apar cu o frecvență mai mare în anumite grupuri etnice precum boala alpha-thalassemia  (o boală a globulelor roşii) afecţiune ce apare la greci, sardinieni și popoare din zona Mediteranei). Sursa: [AICI]

 Alt exemplu ar fi  Anemie Falciformă (o altă boala a globulelor roşii, care în loc să aibă forma de disc/glob, au o formă de seceră, sunt îndoite şi strâmbe, ceea ce înseamnă că nu pot transporta suficient oxigen) boala apare în special la populaţiile de culoare din Africa ( negri). Sursă: [AICI]

 De-asemenea Boala Tay-Sachs ( o boala rara a sistemului nervos central, de natura genetica, provocata de o acumulare a grăsimilor in creier.) are cea mai mare incidenta la evreii Ashkenazi. Sursă [AICI]

 Datele culese pana în acest moment pe populația României duc la concluzia ca cea mai răspândită afectiune genetică prezenta la populația țării noastre ar fii Boala Gaucher. Sursă: [AICI]

 Un alt studiu care ia în calcul şi populaţia României recomandă o serie de strategii privitoare la bolile rare, respectiv afecţiuni care afectează sub 7000 de indivizi. Este extrem de neclar de unde au avut doctorii americani informaţiile genetice privitoare la populaţia României. Sursă: [AICI]

Genomul național și siguranța națională

 Există numeroase dovezi că la nivelurile foarte înalte atât rușii cât și americanii lucrau la conceperea unor viruși capabili să lovească anumite grupuri de populații. Prin urmare informațiile despre vulnerabilitatile genetice ale unei populații au devenit cele mai bine păzite secrete ale unei națiuni. Informațiile despre „genomul” unei țări nu sunt pur si simplu oferite pe un styk.

 Dacă aceste informații ar cădea în mâini greșite ele pot genera o vulnerabilitate uriașă siguranței naționale. Astfel atât în cazul unui conflict dar și în afara acestui scenariu, o populație ar putea fii lovită fie prin viruși fie prin anumite substanțe la care se știe că populația respectivă este sensibilă. Totodată armata invadatoare ar putea să fie din timp imunizată, împotriva acestor arme biologice sau chimice.

O poveste cu rușii și americani

 Scenariu este departe de a fi o teorie conspiraționistă, cu ceva timp în urmă rușii i-au acuzat pe american care căutau donori de lichid sinovial de la persoanele cu ascendent rusesc că fac aceasta pentru a produce o armă biologică țintă pe genomul rusesc.

 Informația era reală, armata americană într-adevăr a căutat donatori de lichid sinovial de la persoane cu origine rusească. Evident rușii cunoșteau la ce pot fi folosite aceste informații deoarece și ei știm că cochetase cu această idee. Așa informația a devenit oarecum „oficială” că asemenea arme pot fi într-adevăr create.

Listam mai jos câteva articole pe acest subiect.

Articol publicat de telesurenglish: US  Air Force Posts Ad for Bio Samples from White Russians

https://www.telesurenglish.net/news/US-Air-Force-Posts-Ad-for-Bio-Samples-from-White-Russians-20170729-0006.html

Articol publicat de Nature.com ” Phenotypic and funcţional characterization of synovial fluid-derived fibroblast-like synoviocytes în rheumatoid arthritis”

https://www.nature.com/articles/s41598-021-01692-7

Articol publicat pe pubmed.ncbi „Rheumatoid arthritis and psoriatic arthritis synovial fluids stimulate prolactin production by macrophages”

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28642278/

Războiul virusologi, bacteriologic, chimic

 Pericolul reprezentat de folosirea armelor biologice în cazul unui conflict este o problema extrem de cunoscuta și discutată pentru mai multe informații recomandăm articoul: “The future of biological warfare” publicat pe platforma National Center for Biotechnology Information.

 Statele Unite consideră astăzi atacurile nucleare şi biologice a fi de un pericol similar pentru securitatea lor. Astfel Camera Reprezentanților SUA, Comisia pentru securitate internă are o Subcomisia pentru: “prevenirea atacurilor Nucleare și Atacurilor biologice”. Guvernul US a început să acorde o atenţie deosebită acestui subiect după ce s-a ajuns la concluzia că în 2001 cinci persoane au murit în diverse locuri din America ca rezultat al unui atac terorist încă neelucidat care a implicat antrax.

Discuțiile acestei comisii pot fi citite: [AICI]

Riscurile scoaterii genomului la mezat

 Informațiile asupra genomului unei populații nu creează doar o vulnerabilitate din punct de vedere virusologic ci și alimentar. Astfel se știe că anumite persoane au o predispoziție genetică în a face anumite boli precum: diabet, cancer, leucemie, boli care pot fi activate în urma unei alimentații necorespunzătoare.

 Obezitatea de exemplu este un factor care poate activa diabetul la o persoană la care există o asemenea predispoziție. Consumul de alcool poate duce de exemplu la ciroză la persoanele unde există un astfel de istoric. Exemple ar putea continua, faptul că se creează o uriașă vulnerabilitate ar trebui să fie pentru orice persoană bine intenţionată indiscutabil.

 La toate aceste obiecții se va putea răspunde cu asigurarea că informația este pe mâini sigure. Da lucrul nu stau chiar așa. În primul rând nu doar o dată diverse servicii secrete au demonstrat că pot fura informații de la americani, de la britanici sau francezi. Nu o dată au existat cazuri în care anumite informații clasificate au ajuns în mâinile unor companii private sau chiar au intrat în posesia presei. Și nu în ultimul rând ținând cont de instabilitatea politică în care se află occidentul în momentul de față nu putem fi siguri cine va ajunge la butoane peste 10 sau 20 de ani. Prieteni de astăzi pot deveni duşmanii de mâine.

“Nu pune toate ouăle în același coș” – spune un proverb din bătrâni

 Punerea tuturor informațiilor legate de genomul umanității în același coș este un risc uriaș pentru întreaga planetă. Una ar fi să fie compromisă securitatea genetică să zicem a Slovaciei sau a Olandei sau a unei țări din Africa sau Asia și cu totul alta ca cineva să ajungă să preia informația genetică a întregii planete.

 Scenariile sunt infinite, o țară care revendică un anume teritoriu ar putea extermina tăcut populația din acel loc. O companie medicală care oferă produse farmaceutice pentru un anume tip de cancer, pentru diabet sau pentru alte boli ar putea genera adevărate epidemii.

 Pe de altă parte, dacă fiecare țară din cel aproape 200 de țări cât sunt pe planetă se va ocupa pe cont propriu de propria securitate genetică lucrurile nu au cum să meargă rău. Evident vor exista țări mai puternice care își vă gestiona situația sanitară mai bine și alte țări mai sărace care o vor gestiona mai prost. Eventual acestea din urmă ar putea fi ajutate financiar sau prin oferirea unor cursuri de specializare medicilor locali.

Riscurile de a pune siguranța întregii populații a planete În mâinile unor extrem de puțin indivizi este un risc care depășește orice beneficii.

O medicina „personalizata” … cu ghilimele

 Deja de ceva timp se vorbește de așa zisa medicină personalizată, tratamente dedicate unei singure persoane sau unui grup de persoane. Până recent părea SF dar nu cu mult timp în urmă am fost anunțați că în doar 6 ore o inteligență artificială ar fi descoperit peste 40.000 de substanţe letale pentru oameni. Vezi mai multe [AICI]

 Prin exact același procedeu odată ce se cunoaște genomul unei populații s-ar putea afla ce substanțe ar putea provoca diverse boli în populația respectivă, ce substanţe ar putea crea dependente sau ce substanţe ar putea genera un răspuns alergic.

Armele biologice sunt asociate în general cu bacterii sau virușii, cum ar fi antraxul, ebola sau febra hemoragică virală. Cu toate acestea, armele biologice pot fii și ciuperci, paraziți sau toxine sau chiar viruşi care să afecteze animalele domestice. Odată ce se cunoaşte genomul unei populaţii acea populaţie poate fi bombardata cu anumite substanţe, ciuperci, bacterii care să creează probleme pe termen lung. Vezi [AICI] despre folosirea militara a ciupercilor.

Este genomul GDPR ? … sau datele nostre genetice nu sunt ale noastre ?

 În ultimă instanță toate aceste informații ar trebui să țină și de GDPR ( datele cu caracter personal ). De ce să permitem Guvernului să preia, folosească și să distribuie mai departe datele cu caracter personal preluate fără acordul nostru explicit?

Chiar şi Acordul de la Nagoya cere informarea corectă şi acceptul celor care vor permite folosirea datelor lor genetice (genomul personal).

 La orice bancă, companie de credit, joc de noroc suntem puşi să semnăm că acordăm dreptul operatorului să prelucreze datele noastre personale care de cele mai multe ori sunt doar seria, numărul din buletin şi data naşterii, dar cum rămâne cu datele genetici ? Cine ne asigură protecţia datele noastre cele mai sensibile care pot furniza unui cunoscător toate vulnerabilităţile, predispoziţiile către anumite boli şi sensibilităţile faţa unor substanţe? Acestea din urmă se pare că vor putea fără acordul şi ştiinţa noastră să fie oferite oricui.

Pâna în acest moment vorbim de date care nu au fost prelevare pentru acest scop de la persoane care să fi fost pe deplin informate unde vor ajunge informațiile respective. În cazul părinților și bunicilor noștri indiferent dacă mai sunt sau nu în viața lucrurile sunt mult mai grave. Aceste date au fost colectate cel mai probabil în perioada comunistă pentru siguranța națională iar acum nu pot fi „vândute” la terțe persoane. Da! Chiar și în cazul acestora ar fi necesar acordul urmașilor.

PNRL …

Bani care vin de la Uniunea Europeană post pandemie au devenit un live motiv pentru introducerea unei adevărate dictaturi. Când vine vorba de înstrăinarea copiilor de familie ni-se răspunde sec, Pnrl! Orașul de 15 minute în care vom mânca numai 300 g de carne și vom avea dreptul la trei schimburi de haine răspunsul e din nou Pnrl. Până unde vor merge, unde se vor oprii?

Iar acum colac peste pupăză se dorește predarea celor mai valoroase informații pe care națiunea noastră le deține, genomul populației noastre. Practic punem pe tarabă exact acele date care pot duce la exterminarea noastră ca populației. Totul pentru Pnrl, situația devine din ce în ce mai apropiată de acele cazuri din evul mediu în care o persoană se putea vinde pe ea însăși în sclavie. Doar ca de această dată guvernul este cel care ne vinde pe toți fără a se mai deranja să ne înștiințeze.

Ne vom trezi peste noapte că nici genomul (informațiile noastre genetice) nu mai sunt ale noastre.

 

SURSE:

THE BIOLOGICAL WEAPONS THREAT AND NONPROLIFERATION OPTIONS

https://carnegieendowment.org/files/BIO-survey-final-report.pdf

 

 

The History Of The Soviet Biological Weapons Program

The History of the Soviet Biological Weapons Program

 

 

An Overview on Biological Weapons and Bioterrorism

https://www.researchgate.net/publication/316189350_An_Overview_on_Biological_Weapons_and_Bioterrorism

***

Razboiulinformational

Related Images:

Citeste si …

referendum
Alte stiri

Organizaţiile care susţin referendumul doresc şi interzicerea avortului

Organizaţiile care susţin referendumul doresc şi interzicerea avortului, a divorţului au o viziune retrograda despre rolul femeii în societate. – În discuţie este pusă căsătoria, a afirma că îngheţarea definiţiei căsătoriei la un stadiu conservator […]

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*