Saitul nostru este o platformă independenta şi a politica, cei care vor fi selectaţi în a scrie aici sunt oameni care manifesta anumite calităţi precum: inteligenta, perseverenţă, demnitate. Toate aceştia aceste persoane au propriile opinii, credinţe şi viziuni asupra realităţii. O opinie exprima de unul din autori nu reprezintă în mod necesar opinia redacţiei. Nu ne asumăm nici o răspundere pentru articolele individuale semnate de colaboratori noştri, răspunderea aparţine exclusiv autorului. Noi punem la dispoziţie un spaţiu pe care colaboratori noştri pot urca conţinut, ne asumăm doar ce se va publica sub semnătură echipei noastre. Singurele platforme deţinute de noi sunt razboiulinformational.ro şi razboiulinformational.com cu canalele aferente de FaceBook, Instagram, Youtube şi Twerter lista completă va fi pusă mai jos. De asemenea lista adreselor noastre de mail va fi se ea postata mai jos.

Nici o altă persoană care va înregistra domenii sau adrese de mail, sau reţele de socializare cu nume apropiate sau similare nu vorbeşte în numele nostru.

Dacă un autor adopta o anumită poziţie prin materialele postate pe platforma această poziţie nu implică cu nimic pe ceilalţi autori, colaboratori şi moderatori. Încurajăm libertatea de exprimare şi nu avem nici o problemă dacă colaboratori noştri vor avea opinii sau păreri contrare.

Totuşi în cazul în care un autor sau colaborator a încărcat drepturi de autor, a adus înjuri nefondate a incitat la violenţă nu a respectat intimitatea sau viaţa privată a cuiva, ne rezervăm dreptul de a îi modera conţinutul, în a îi şterge parţial sau total conţinutul învinuit sau pentru cazurile grave de a îl exclude de pe platformă, Considerăm cazuri grave manifestările antiromâneşti de stigmatizare, acuzare sau învinuire a întregului popor roman, promovarea de concepte comuniste, naziste sau rasiste. Îndemnurile la orice acţiuni contrare legilor moralei creştine sau bunei cuvinte.

  Autor sau colaboratorul nostru poate deveni orice persoană din România sau străinătate care subscrie la valorile şi principiile enunţate şi care doreşte să se implice pentru combaterea dezinformări şi a manipulări. Noi nu ne ghidăm după perceptele corectitudini politice şi nu ne simţim ameninţaţi sau vizaţi de ideii că: patriotismul, naţionalismul sau dacismul, acestea pot fi exprimare liber în spiritul bunei-credinţe şi al iubiri faţă de aproape. Creştinismul şi apărarea valorilor culturi tradiţionale sunt binevenite.

  Cei care doresc să comenteze o pot face în acelaşi spirit al iubiri faţă de aproape, fără injurii calomnii, adhominem. Mesajele care încalcă principiile ameninţate vor fi şterse, iar dacă nedoritele comentări persista ip-urile vor fii blocate.

  Noi oferim prezumţia de persoană inteligentă utilizatorilor noştri ( autori, colaboratori, subscriberi) prin urmare în cazul unor remarci cu iz rasist, xenofob, antisemit, antireligios sau ameninţări de orice natură adresate oricui sau limbajul trivial, vom considera din start că sunt făcute pentru a compromite imaginea noastră şi a îndepărta cititori de bunăcredinţa.

  Nu se percepe nici o taxă obligatorie pentru nici o categorie de utilizatori ai platformei noastre de la autori la simpli cititori, orice mesaj care va solicita orice sume de bani ca taxa trebuie ignorat. Singurele mesaje de acest fel va avea la baza contribuţia voluntară cu orice sumă dorită de donator.

 Nu stocam nici un fel de date care să fie distribuite la mai departe la terţi, saitul reţine ip-urile şi ţară de unde a fost accesat pentru raţiuni de securitate şi statistică. Situl se foloseşte de kuchis pentru face diferenţa între un cititor vechi şi unul care intra pentru prima oară, acest proces este necesar ca situl să poată afişa alte subiecte necitite.

Related Images: