După pakistanezi vor să ne aducă vietnamezi, nepalezi, indieni şi nigerieni!

 632 de vizualizări

vietnamezi, nepalezi, indieni şi nigerieni
vietnamezi, nepalezi, indieni şi nigerieni

După pakistanezi vor să ne aducă vietnamezi, nepalezi, indieni şi nigerieni … ce mai urmează?

 Cu doar o săptămână în urmă în presa din România a răsuflat o informaţie anume: Guvernul doreşte să aducă între 500.000 si 1.000.000 de pakistanezi. Acum câteva zile o nouă informaţie a răbufnit, angajatorii şi-ar dori sute de mii de vietnamezi, nepalezi, indieni şi nigerieni.

Întreprinzătorii din turism susţin că, în acest moment, ar avea nevoie de „măcar” 150.000 de angajaţi în plus, pentru a-şi putea desfăşura activitatea în condiţii optime. Asa s-a ajuns la: vietnamezi, nepalezi, indieni şi nigerieni

 Colonişti urmează să fie aduşi de angajatori, care preferă să plătească transport, cazare și masă, unor străini decât să angajeze români. Oficial aceştia vor primi între 400 şi 600, informaţii „pe surse” ne spun că în realitate vor primi între 1000 şi 1200 euro. Diferenţa ar urma să fie plătită de Uniunea Europeană pe baza principiului uniformizări veniturilor imigranţilor şi muncitori străinii.

Cazul Marea Britaniei

 Este exact situaţia Mari Britanii care în anii `90 a început să aducă „lucrători temporari” din fostele colonii. Aceştia la sfârşitul perioadei de lucru au refuzat să mai plece. Atunci Barbara Roche, ministrul din Anglia pentru imigrare, a declarat că >expulzarea durează prea mult şi este „emoţională”<. Aşa este odată intrați în tara fie "refugiați" fie "lucrătorii temporali" aceștia au "dreptul" să rămână.

Muncitorii străini pot cere  drept de rezidenţă. StirileProTV au făcut un interviu, Callie vine din Nigeria:

Sunt aici de o lună, aşa că vom vedea ce-mi oferă viitorul. Nu exclud nicio variantă, încerc să profit de orice şansă”,

Colonişti si Băștinași

 În orice caz colonişti vor fi avantajaţi net faţă de cetăţenii romanii, aceştia vor avea cazarea asigurată şi chiar bucătari aduşi din ţara lor. Sunt avantaje similare cu cele acordate de Imperiul Roman coloniştilor săi. În timp ce un cetăţean roman îşi cheltuie aproape integral venitul pe masă şi întreţinere, chirie, colonişti vor avea toate acestea asigurate, Se va crea o diferenţă clar între „ei” şi „noi”.

 Aşa zisa lipsa forţei de muncă este un argument complect fals, doar în urmă cu câţiva anii preşedintele României de la acea dată, domnul Traian Băsescu indemna tinerii: „plecaţi, plecaţi, plecaţi”? Ce oare s-a schimbat de atunci? În continuare firmele din Uniunea Europeană fac recrutării, iar ministerul de externe desfăşoară un program pentru românii care vor să plece în alte state ale uniuni europene.

 Ce facem de fapt? Exportăm mână calificată şi europenizată de muncă şi aducem indivizi din cele mai primitive ţării ne-europene?

Locuri de muncă ?

 Până acum când se demarau proiecte precum Roşia Montana sau Gazele de Şist firmele respective ne promiteau un anumit număr de „locuri de muncă”. Ce folos aduc aceste firme dacă nu oferă locuri de muncă de pe piaţa internă?

 Impozitul pe venit al acestor firme nu este suficient pentru economie în comparaţie cu banii injectaţi în sistem prin salarii şi toate impozitele directe şi indirecte care contribuabilul ajunge să le plătească. Salariile muncitorilor străini vor fi aproape sigur trimise integral la familiile rămase în Pakistan, India, Nepal etc. Care mai este avantajul pe care noi cetăţenii îl primim de urma acestor firme? Evident orice patron ar dorii să îşi plătească angajaţii cât mai puţin, dar este asta un lucru bun pentru economie ? Statul nu are nici un interes să susţină nişte firme competitive care au nevoie să aducă personal din lumea a treia a care eventual să lucreze pentru o mânuţă de orez.

Şi Uniunea Europeană ?

 Care mai este „avantajul” că suntem membri ai uniunii europene ? Ţară va fi colonizată cu cetăţenii din lumea a treia care vor dori să „îşi aducă cultura” aici. Vom avea minorități de: pakistanezi, sirieni, vietnamezi, nepalezi, indieni şi nigerieni . Vor dori biserici, temple, moschei ca la ei în ţară, progresişti vor veni şi ne vor spune să nu îi jignim consumând anumite mâncăruri sau băuturi.

Cine comentează e declarat rasist şi nazist iar discursul său „nu va fii tolerat”

SURSE:

Adevarul

Muncitorii din Vietnam şi Sri Lanka sunt aşteptaţi cu braţele deschise în România

Ziare:

Patronii vor 150.000 de nepalezi: Ar fi ca piramidonul.

Observator

Principalul atuu al muncitorilor asiatici este că nu consumă alcool

 

***

razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*