Cătălin Berenghi transmite un mesaj dur lui Klaus Iohannis

Cătălin Berenghi -Plăvane, respectă LEGEA !!!

 1.377 de vizualizări

Cătălin Berenghi - plavane !!!

Cătălin Berenghi transmite un mesaj dur lui Klaus Iohannis Plăvane, respectă Constituția și legea electorală!”

 Cătălin Berenghi unul dintre candidaţii „mai mici” a decis să protesteze împotriva tupeului candidaţilor „mari”. Acesta îl somează pe primul candidat care şi-a instalat panouri ilegale Klaus Iohanis, scriind pe unul dintre bannerele lui Iohannis următorul mesaj:

“Plăvane, respectă Constituția și legea electorală!”

 

 Conform Legii Electorale 370/ 2004 şi Calendarului Electoral, campania începe pe 12 octombrie, nu de la începutul lunii august. Cu toate acestea o serie de candidaţi au început campania cu o lună mai devreme. Mai mult aceştia nici măcar nu au dovedit că sunt capabili să strângă cele 200.000 de semnături necesare confirmării candidaturi.

Nu este prima acuza la adresa lui Iohannis de inlcalcare a legii

 Klaus Iohannis nu este la prima încălcare a legii, astfel când era primar al Sibiului ong-ul condus de domnia sa, a chemat în judecată primăria condusă tot de Iohannis pentru a revendica bunurile unei organizaţi naziste. Organizaţia cu pricina fusese condamnată la Tribunalul internaţional de la Neunberg pentru participare la Holocaust iar România a fost obligată să o dizolve. Domnul Iohannis primar al Sibiului la acea dată, nu a apărat interesele municipalităţi în tribunal şi astfel procesul a fost câştigat de organizaţia condusă la nivel naţional de domnul Iohannis.

Articolul nostru aici: Avem sau nu un președinte nazist ?

 Iohannis a devenit cunoscut pentru declarația făcută unui reporter care l-a întrebat, cum de alti profesori nu au si ei 6 case, acesta a răspuns ironic: „ghilion”. Cele 6 case obținute din „meditații”, de domnul Iohannis sunt un alt motiv de acuze la adresa sa.

Anul acesta stafful electoral al domnului Iohannis a umplut oraşele ţării cu afişe electorale deşi compania începe pe data de 12 octombrie. Organizatorii campaniei se comportă ca şi când legea nu ar exista. Organele competente ii somează sa înlăture panourile ilegale iar aceștia nu fac nimic.

chjghgh - Cătălin Berenghi transmite un mesaj dur lui Klaus Iohannis

SURSE:

# FaceBook

Filmul lui Catalin Berenghi

# R.I.

Avem sau nu un președinte nazist ?

***

razboiul informational

Related Images:

Citeste si …

referendum
Alte stiri

Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală, (o catedrală nu a zis încă nici un progresist …) Dreptul la iniţiativă aparţine unui anumit număr […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*