Campania înșelătoare LGTB cu „Maria” si „Lucas” urmează, aproape sigur să fie oprită

Campania Best4OlderLGBTI

 427 de vizualizări

maria si Lucas LGTB
maria si Lucas LGTB

Campania înșelătoare LGTB cu „Maria” și „Lucas” urmează, aproape sigur să fie oprită. Feedback-ul a fost negativ.

 În Bucureşti au apărut mai multe panouri publicitare care se doresc a fi extrem de polemice, unul înfăţişează o femeie învârsta care se prezintă a fi Maria şi Bisexuala, altul prezintă un bătrân care se prezintă a fii Lucas şi Homosexuali. Campania pare a prezenta două personaje de vârsta a III-a care „au ieşit din dulap” şi îşi afirmă cu mândrie identitate LGTB.

 Este vorba de o campanie finanţată din bani europeni care vizează 6 ţări europene, iar asociaţia care desfăşoară programul nu este o asociaţie din România. Ţările unde se desfăşoară campania sunt: Italia, Olanda, Grecia, Portugalia, Franța și România, pentru România campania este coordonata de „European Association for Social Innovation”(EASI).

Campania LGTB Best4OlderLGBTI

 Campania se intitulează „Best4OlderLGBTI”, scopul ei declarat este să lupte: „împotriva discriminării bazate pe vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, expresie de gen și caracteristicile sexuale ale oamenilor în vârstă” .

 Campania prezintă două personaje Maria şi Lucas, despre Maria am vorbit deja ea într-un articol precedent. Ideea este ca cei doi nu sunt romanii şi nici LGTB-isti ei nu sunt nici măcar actori plăţii, imaginile cu cei doi provin de pe situri care oferă poze contra cost pentru a fi folosite în diverse situaţii.

ScreenShot 20200623051747 300x140 - Campania înșelătoare LGTB cu „Maria” si „Lucas” urmează, aproape sigur să fie oprită
Maria Bisexuala

 Pozele cu cei doi se găsesc în portofoliul fotografei Elena Iacobchuk din Kiev şi pot fi descărcate de pe situl shutterstock cu dreptul de folosinţă în schimbul unei sume de bani. Cei doi bătrânei par a fi soţ şi soţie, bătrâna apare singură sau însoţită de bătrânelul cu barba pe profilul lui Elena Iacobchuk. Poza folosită ca „Maria” este una din pozele lui Elena Iacobchuk, iar poza folosită ca „Lucas” apare pe acelaşi sit, dar şi pe alte platforme, aparţinând firmei Rawpixel.

ScreenShot 20200623051655 300x139 - Campania înșelătoare LGTB cu „Maria” si „Lucas” urmează, aproape sigur să fie oprită
Lucas – LGTB

 Cei doi bătrânei sunt modele şi aparent destul de populari pe siturile ruseşti, lucrurile devin extrem de întortocheate. Astfel avem o campanie europeană făcută în românia cu bani europeni de o firmă neromânească cu modele ukrainiene populare în spaţiul rusesc. Vorbim în mod clar de o campanie înşelătoare, fapt care se pare a determinat primăria sectorului 6 unde se afla panoul cu „Maria” să solicite înlocuirea lui. (conform Mediafax)

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei a sesizat autoritățile

 Jurnalistul Paul Gabriel Andrei a anunțat pe 21 iunie ca a depus o plângere la Politia Sectorului 6, Politia Capitalei, Primăria Sectorului 6, Primăria Generala, Direcția Generală de Asistență a Copilului Sector 6 și București. Postarea sa AICI

Paul Gabriel Andrei:

Nu este Photoshop, nu e un fals ci acest panou tronează mare, frumos și colorat lângă McDonalds-ul de pe strada Brașov și lângă biserica Sf Vineri.

Când ies cu hamburgerul de fast food în gură copiii o văd pe această frumoasă bătrână care iese din dulap și afirmă că e bisexuală.Îl va măcina curiozitatea? Eu zic că da. De aceea eu cred că oarecum putem încadra fapta la articolul 221.

Infracțiuni contra libertății și integrității sexuale – Coruperea sexuală a minorilor –

(3) Actul sexual de orice natură săvârșit de un major în prezența unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(4) Determinarea de către un major a unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani să asiste la comiterea unor acte cu caracter exhibiționist ori la spectacole sau reprezentații în cadrul cărora se comit acte sexuale de orice natură, precum și punerea la dispoziția acestuia de materiale cu caracter pornografic se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Mergem mai departe și pot considera că acest panou încalcă articolul 373.

Ultrajul contra bunelor moravuri:

Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Și dacă aceste articole nu sunt convingătoare sau nu se pot aplica în această situație am mai găsit unul. Doamna drăguță din fotografie nu e cine si ce se afirma pe panou si probabil nu e constienta de felul in care ii este folosita imaginea. E o poza luată dintr-o bază de date. Poate că e legal, dar poate că ea nu și-a dat acordul pentru așa ceva și am găsit și asta:

Infracțiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii – Înșelăciunea -Art. 244.

(2) Înșelăciunea săvârșită prin folosirea de nume sau calități mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuși o infracțiune, se aplică regulile privind concursul de infracțiuni.

Inteleg libertatea de expresie, cunosc drepturile minoritatilor insa toleranța nu inseamna promovarea in spatiul public a unor comportamente sexuale, de oricare fel ar fi ele.

Acestea fiind spuse am făcut sesizări în acest sens la Politia Sectorului 6, Politia Capitalei, Primaria Sectorului 6, Primaria Generala, Direcția Generală de Asistență a Copilului Sector 6 și București. Să vedem ce cred aceste instituții despre treaba asta.

SURSE:

# Mediafax

Bisexual la varsta a treia o campanie creeaza Controverse

# Pozele lui Olena (Elena) Yakobchuk

https://www.shutterstock.com/g/Olena+Yakobchuk?searchterm=old

# Poza lui Lucas

https://www.shutterstock.com/image-photo/senior-handsome-man-smiling-happiness-concept-521728423

# Best4older

Best4older – Romania

# Easi

Echipa Noastra

***

 

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi NWO
Banat

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi NWO

Declarația lui Cristian Oancea managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara şi the New World Order  Ştirea acestei săptămâni este că: Cristian Oancea, managerul Spitalului “Victor Babeş” din Timişoara a declarat la postul progresist Digi 24 […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*