Crowd Checking : Circa 1500 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva Carantinei

Crowd Checking

 296 de vizualizări

cu mic cu mare împotriva Carantinei

Circa 1500 de persoane au protestat la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, împotriva Carantinei, presa a mințit noi am făcut Crowd Checking

 Duminică 12 -VII – 2020 la Bucureşti în Piaţa Victoriei a avut loc un protest care în punctul său culminant a depăşit cu puțin 1500 de persoane, instrumentele de măsurare a maselor ne arată 1689 de persoane. Ar trebui luat in considerare și că, a mai existat un grup de persoane care a rămas pe carosabil în fata Muzeului Antipa. Protestul împotriva Carantinei a început în jur de ora 18.00 și a durat cam până în la ora 21.00 .

Video Dronă

Crowd Checking

ScreenShot 20200712230351 300x145 - Crowd Checking : Circa 1500 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva Carantinei

# Mapc Hecking – Verifica si tu numarul celor din piata AICI

 Principala Problemă a fost ora înainta „18.00” la care a fost programat mitingul pe reţelele de socializare. Piaţa Victoriei a fost ocupată în jurul orei 19.00 astfel la circa o oră după ocuparea centrului „Pieţei” oameni au început să plece, mâine fiind zi de lucru. Presa din România a raportat părtinitor filmând grupurile mici care au rămas la peste două ore de la ocupare „Pieţei” sau grupuri izolate. Nici o televiziune nu a prezentat imaginii elocvente din prima oră de desfăşurare a mitingului din centrul Pieţei Victoriei.

ScreenShot 20200713031825 300x226 - Crowd Checking : Circa 1500 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva Carantinei

La Bucureşti împotriva Carantinei

 Un lucru pozitiv este că protestul a fost total depolitizat de această dată, nici Catarama nici George Simion nu au mai fost prezenţi sau nu au mai ajuns la microfon. Prezenţa acestora nu ar fi fost rea în sine, dar prin faptul că aceştia reprezintă nişte partide ar fi putut politiza întregul protest. Domnul Iulian Capsali a prins printre ultimii cuvântul iar discursul sau nu a stârnit mare interes.

De această dată alte personaje s-au remarcat domnul, respectiv: Adrian Aciu, Cipira Grajdeanu, Pompiliu Diplan, şi surprinzător actorul Mugar Mihaiescu.

IMG 3048a 300x225 - Crowd Checking : Circa 1500 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva Carantinei

 Publicul a fost foarte vast astfel la un moment dat un vorbitor mulţumeşte jandarmilor că au gestionat situaţia fără violenţă iar piaţa răspunde scandând „jandarmeria apăra hoţia”. La un moment dat un grup a încercat să scandeze „jos guvernul” şi a fost rapid înăbuşit de alte sloganuri anti-pandemie.

IMG 3054 300x225 - Crowd Checking : Circa 1500 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva Carantinei

 Este clar că nu a existat o „agendă” şi că principala revendicare este legată de legea pandemiei, care conţine mai multe măsurii foarte discutabile precum carantina persoanelor, confiscarea bunurilor sau separarea familiară. In mod evident in Piața erau prezente mai multe grupuri, Noua Dreapta, Frăția Ortodoxa, un grup de călugări, un grup de oameni în straie tradiționale, mai multe grupulețe mici.

IMG 3061 300x225 - Crowd Checking : Circa 1500 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva Carantinei

Jandarmeria a împărțit amenzi … oamenii și-au văzut de protest

 Mediafax a anunţat că s-au dat 13 amenzi în valoare de 16.500 lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenţie şi combatere a pandemiei

Jandarmerie Romană a identificat organizatorii mitingului din Piaţa Victoriei, în persoana domnilor Pompiliu Diplan care a fost amendat cu 5.000 RON (2.500) şi a lui Dan Ciprian Grajdeanu care nu a primit procesul verbal dar i-a fost spus că amenda să va fi de 30.000 lei.

 Iosefina Pascal a avut un miting separat cu maşini la ora 17.00, miting făcut după model american şi care a fost notificat legal. Mai multe maşini s-au plimbat în cerc în zona Pieţii Victoriei claxonând puternic.

 Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a avut o abordare total nepotrivita referitoare la cei care au iesit in Piata: „Îi aşteptăm la spital”.

Pe rețelele de socializare s-a anunțat protest și mâine de la ora 18.00

Au început manipulările

 În timp  ce mediafax a anunțat că protestul din Piața Victoriei împotriva Carantinei a fost organizat de Iosefina Pascal,  despre care ni-se spune că este asistent al europarlamentarului Maria Grapini, în timp ce Malin Bot ne prezintă ca fapt sigur că Iulian Capsali este organizatorul protestului. Gazeta jurnalistului Grigore Cartianu Ziariștii merge un pic mai departe și învinovățește direct propaganda rusă, care în opinia distinsului lucrează prin intermediu unor situri din „Republica Moldova„.

 cgfc 300x185 - Crowd Checking : Circa 1500 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva Carantinei

 În principiu orice banalizare a conceptului de „propaganda rusa” este extrem de periculoasa din considerentele ce reies din povestea „Petrică și Lupul”.

***

Războiul Informational

 

Related Images:

Citeste si …

IMG 4362 - Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, motiv de atacuri hibride la adresa ortodoxiei
Bucuresti

Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, motiv de atacuri hibride la adresa ortodoxiei

Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului declanșează războiul informațional împotriva ortodoxiei Visul de generaţii construirea unei catedrale naţionale în capitala României s-a apropiat de împlinire în data de Sâmbătă 25 noiembrie 2018. Altarul Catedralei Patriarhale numită şi […]

Românii din Serbia
International

Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul europarlamentarelor

Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul ultimelor alegeri europarlamentare. În calitate de vice preşedinte al Federaţiei Româneşti din Serbia, a treia forţă românească din ţară vecina care uneşte zeci de organizaţii româneşti […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*