ȘOCANT! La intrarea în târgul Gaudeamus 2018 ne întâmpină o carte despre „draci”

Carte despre "Draci" mai importanta deacat centenarul

 28 de vizualizări

Gaudeamus 2018 Bucuresti
Gaudeamus 2018

In anul „Centenar” la intrarea în târgul Gaudeamus 2018 avem o carte despre „draci”

S-a deschis ediția a 25-a, a Târgul de carte Gaudeamus. Acesta poate fi găsit ca de obicei în incinta complexului expozițional Romexpo (pavilionul central). Un bilet de pentru Gaudeamus 2018  intrare costa 5 lei vizitatori pot opta şi pentru un abonament de 10 lei pentru toate cele 5 zile de eveniment.

Deşi ne aflam în anul centenar, vizitatori sunt întâmpinaţi la intrarea în pavilionul central cu o carte uriaşă despre „draci”. În ciuda anunţurilor făcute de organizatori cărţile despre „Centenar” nu sunt foarte vizibile.

Pare cel puţin ciudat ca la împlinirea a 100 de ani de la fondarea statului modern unitar, principalul şi ultimul târg al anului să îşi întâmpine vizitatori cu o carte despre „draci”.

Cartea cu pricina se cheamă „6 povesti despre Draci” de Igor Bergler venit, special să dea autograf pentru un număr limitat de volume numerotate oferite la o reducere cu 30%. Editura Litera s-a dovedit total neinspirata organizând „drăcescul” eveniment cu câteva săptămâni înainte de sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Pentru cei interesați:

Târgul s-a deschis oficial miercuri, la ora 12.00, târgul va ţine până duminică. În această perioadă sunt anunţate circa 900 de evenimente editoriale şi profesionale. Programul de vizitare a târgului Gaudeamus 2018 este zilnic, între orele 10:00 şi 20:00, până duminică, 18 noiembrie.

Oficial tema centrală a acestei ediţi este „România Centenar”, iar invitatul de onoare al târgului va fi Ioan-Aurel Pop, preşedintele Academiei Române.

Expoziția va avea un stand de onoare reprezentativ, care va găzdui o colecţie de 600 de volume dedicate Marii Unirii. Sunt anunțate 50 de evenimente ce includ lansări şi prezentări de carte, dezbateri, proiecţii de film şi lecturi publice, legate de Marea Unire.

Standul România Centenar este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Muzeul Naţional al Literaturii Române şi Muzeul Municipiului Bucureşti.

Surse:

mediafax.ro

realitatea.net

Razboiul Informational

Citeste si …

Luptătorii Rezistenței Anticomuniste
Transilvania

La Mănăstirea Brancoveanu din Sâmbăta de Sus au fost comemoraţi luptătorii Rezistenței Anticomuniste

Și anul acesta la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus au fost comemoraţi luptătorii Rezistenței Anticomuniste  Anul acesta s-au împlinit 25 de ani de la sfințirea crucii monumentale ridicată în incinta Mânăstirii Brâncoveanu din Sâmbăta […]

will19 - În codul civil deja este precizat că termenul “soţii”
Alte stiri

În codul civil deja este precizat că termenul “soţii”

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum„ În codul civil deja este precizat că termenul “soţii” din Constituţie se defineşte ca bărbat şi femeie. – Asta s-a întâmplat în circa jumătate din statele europene unde treptat-treptat […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*