FaceBook se lupta cu istoria, pagina magazinului „Legende vii” a fost închisă

 185 de vizualizări

Legende vii

FaceBook se lupta cu istoria noastră, pagina magazinului „Legende vii” a fost închisă, pe motiv că „încalcă standardele comunității

 

Facebook a închis pagina magazinului „Legende vii” pe motiv că „încalcă standardele comunității”., a anunțat luni, administratorul paginii.

Legende vii” este un proiect patriotic care pune la dispoziţia doritorilor tricouri cu personaje istorice româneşti, scene patriotice, motive creştine.
Se pare că imaginea lui Valeriu Gafencu a fost cea care contravenea „standardele comunității”, căci zilele acestea au fost blocate numeroase conturi care postaseră portretul Sfântului Închisorilor.

În ultima perioadă mai mulţi militanţi naţionalişti au fost blocaţi inclusiv pentru postări făcute în reţeaua facebook acum 2, 3 ani. S-a observat că suspendările au loc în general dimineaţa devreme sau în cursul nopţii foarte târziu. Astfel rezultă că cei care fac aceste raportări trebuie să „opereze” de undeva unde oră este mult mai înaintată precum India sau Australia sau multe ore în urma cum ar fi Canada sau Australia.

Administratorul legendeVii a anunţat:

Pagina de facebook #LegendeVii a fost închisă pentru nerespectarea „standardelor comunităţii facebook”, motivele nu au fost prezentate concret, dar asta nu înseamnă că nu le cunoaştem.

De ce spun asta?
Pentru că în paralel au fost blocate şi alte conturi ce au distribuit postări care aparțineau paginii #LegendeVii şi îl conțineau pe Valeriu Gafencu.
S-a încercat salvarea paginii prin opţiunile oferite de facebook, dar acest lucru a fost imposibil, motiv pentru care am redeschis o nouă pagină cu acelaşi nume „#LegendeVii„.
Vă rugăm, distribuiți această informație!

50576412 2294642613893519 8641244221233168384 n - FaceBook se lupta cu istoria, pagina magazinului „Legende vii” a fost închisă
Legende vii suspendata

Astfel s-a împlinit profeţia Pr. Gheorghe Calciu, care până de curând părea o pură închipuire a unor oameni trecuţi prin gulagul comunist

O să se bată cu noi şi morţi, iar noi să fim alături de voi că să ne apăraţi. Şi morţi vom izbândi!

PAGINA LEGENDE VII

https://legendevii.ro/

***

Razboiulinformational

Citeste si …

Antiracist Baby
Incorect politic

Autodistrugerea Occidentului – Antiracist Baby (Bebeluşul Antirasist)

Autodistrugerea Occidentului  AntiRacist Baby (Bebeluşul Antirasist), ostracizarea civilizației creștine  Cu ceva timp în urmă am scris un articol despre o carte de poveşti destinată bebeluşilor numită „Feminist Baby”, titlu care s-ar traduce în română că […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*