Protest împotriva instaurării carantinei 24 octombrie 2021

24 octombrie 2021

 60 de vizualizări

împotriva instaurării carantinei 24 octombrie 2021

Protest împotriva instaurării carantinei 24 octombrie 2021

 Duminica 24 octombrie 2021, ultima zi înainte de instaurarea carantinei în Bucureşti a avut loc un protest împotriva noilor restricţii care vor intra în vigoare începând de luni. Conform jandarmeriei protestul a fost notificat şi s-a desfăşurat fără incidente.

Fără carantina, fără paşapoarte

 Manifestanţii, echipaţi cu benere, pancarde şi steaguri tricolore, s-au adunat mai întâi la Universitate, după care au pornit în marş spre Ministerul Sănătăţii, unde au staţionat şi au scandat „fără certificate vrem libertate” mai apoi s-au oprit şi la Ministerul Educaţiei. Punctul final al protestului a fost guvernul României unde s-a solicitat încetarea segregării dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi.

 Domnul Dumitru Balan a declarat că este vorba de un protest legal, notificat în prealabil, cetăţeni având dreptul constituţional să îşi manifeste nemulţumirea. Acesta a enumerat nemulţumirile celor care au protestat, listam mai jos principalele nemulţumirii.

S-a protestat şi s-a scandat împotriva:

Introduceri certificatului verde

Împotriva vaccinări obligatorii a populaţiei

Împotriva vaccinări cadrelor medicale

Împotriva restricţiilor abuzive ale guvernului demis de parlament

Împotriva închiderii şcolilor

Împotriva obligativităţii măştilor pentru copiii

Împotriva testărilor

Împotriva declarării stări de alertă

 Protestul s-a întins pe 6 ore şi a reunit mai multe grupuri civice şi categorii sociale începând cu studenţi şi terminând cu pensionari. Principalul argument al protestatarilor împotriva instaurării carantinei este ca în ciuda restricţiilor impuse persoanelor nevaccinate şi a creșteri numărului de persoane vaccinate numărul infestărilor a continuat să crească.

 La 6 milioane de vaccinat avem de zece ori mai multe infestări, strategia a fost greșită, au subliniat mai mulţi protestatari.

Doamna avocat Avocat Marina-Ioana a postat un video în apărarea dreptului la muncă

***

Războiul informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*