Angela Merkel și-a închis contul de FaceBook

 92 de vizualizări

Angela Merkel si-a închis contul de FaceBook
Angela Merkel si-a închis contul de FaceBook

Angela Merkel și-a închis contul de FaceBook , care era urmărit de 2,5 milioane persoane.

După ce în urmă cu câteva zile Angela Merkel a anunţat că îşi va închide contul de faccebook, astăzi pagina să oficială era de negăsit.
Presa din întreaga lume a titrat ca Merkel cancelarul Germaniei renunţa la un cont de 2,5 milioane. În realitate, la o populaţie de circa 80 milioane nu putem spune că aceasta era foarte populară. Merkel a renunţat şi la preşedenţia partidului Uniunea Creștin Democrată în favoarea lui Annegret Kramp-Karrenbauer. Totodată ea a promis să nu va mai candida la funcţia de cancelar după 2021, ştire primită cu un firesc entuziasm de militanţi anti-imigratie.

Angela Merkel a explicat „urmăritorilor” sai

 „Astăzi este ziua în care vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul puternic acordat paginii mele de Facebook „, a spus Merkel în ultimul film postat pe profilul său .”Știți că nu mai sunt președintele CDU (Uniunea Creștin Democrată), așa că îmi voi închide pagina Facebook

 Angela Merkel, lasă o moştenire grea Europei, milioane de imigranţi veniţi din cele mai sărace colţuri ale lumii şi care se dovedesc imposibil de integrat. Considerăm că, nu este cazul să plângem după doamna Merkel.

kkkggg - Angela Merkel și-a închis contul de FaceBook

CUPRINS:

Politico

The chancellor bids farewell to her 2.5 million followers.

Theguardian

Angela Merkel posts video on giving up her 2.5m Facebook followers

 

 

Related Images:

Citeste si …

Plângere penală împotriva patriotului Mihai Târnoveanu pentru poezia Doină de Eminescu
Incorect politic

Plângere penală împotriva patriotului Mihai Târnoveanu pentru poezia Doină de Eminescu

Plângere penală împotriva patriotului Mihai Târnoveanu pentru recitarea poeziei „Doina” de Mihai Eminescu  Doctorul Mihai Târnoveanu ne anunță prin intermediul paginii personale de FaceBook că o plângere penală a fost făcută împotriva sa pentru poezia […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*