Naționaliștii europeni s-au întrunit la Paris 11-12 mai 2019

naționaliștii europeni la Paris

 104 vizualizări

naționaliștii europeni

Într -o atmosferă camaraderească , naționaliștii europeni din mai multe state europene s-au întâlnit la Paris între 11-12  mai 2019.

 Într-o atmosferă camaraderească, naționaliștii europeni s-au întrunit la Paris între 11-12 mai la întâlnirea delegațiilor naționaliste din mai multor state europene . Principala temă a fost lupta contra globalismului politic, a iudaismului politic, revolta anti-sistem, represiunea politică pentru o Europa a Națiunilor .

Naționaliștii europeni si provocările Contemporane

 Intervențiile au fost deosebite din punct de vedere informațional cu date și referiri concrete la situația naționalistă din Europa și pericolele de azi. Au luat cuvântul : Yvan Benedetti – Partidul Naționalist Francez a deschis Congresul printr-un discurs puternic pentru libertatea de exprimare ,libertatea presei , situația represiunii politice în Europa de Vest ,procesele lui Yvan cu autoritățile statului francez.

S-a discutat și despre curentul vestelor galbene și distrugerea identității creștine a Europei prin migrație și neomarxism, tendințele de divizare a naționalismului european.

Au urmat la discursuri următorii cu temele interesante:

Pierre -Antoine Plaquevent – “ Soros și societatea deschisă “- pericole și acțiuni ;

Youssef Hindi “ De la Brexit la vestele galbene “- criza societății franceze actuale între revendicări sociale și anarhia globalistă – o expunere geopolitică foarte interesantă și despre naționalismul arab între wahadismul deviant saudit complice cu politica americană și israeliană contra palestinienilor și naţionalismul arab antiglobalist și credincios valorilor sale culturale, Israelul distruge atât civilizația creștină prin globalism și civilizația arabă prin provocări jihadiste ;

Jerome Bourbon directorul Rivanol – discurs despre rasismul globalist în forme de manifestare și revizionismul în Orientul apropiat ;

Herve Ryssen un cunoscut scriitor francez mereu în dispută cu globalismul, influențele iudaice de schimbare. Au mai ținut discursuri Alison Chabloz , o cunoscută militantă antisistem și antiglobalizare din Anglia ,

Herve Van Laethem – din Belgia de la Partidul Naționalist Belgian, aflat în campanie electorală .

Din România a vorbit Sorin Olariu , prezentând mai întâi o biografie a dl. Dan Boghiu, membru în Consiliul Politic al Mișcării , comandant legionar , apoi s-a dat citire unui mesaj din partea Mișcării Legionare semnat de același Dan Boghiu , cea mai înaltă autoritate legionară și încă un mesaj din partea Fundației Ogoranu semnat de președintele acesteia dl. Coriolan Baciu .

 

Naționaliștii europeni in marș

 Duminică 12 mai a avut loc un marș anual al mai multor formațiuni naționaliste franceze : Juene Nation , Partidul Național Francez , cariatidele ,,Prietenii lui Degrele”, „Acțiune rezistența franceză” , „Acțiunea Ardicala franceză” ,”Acțiunea Dizidența franceză” etc și delegațiile străine : Partidul național belgian , Falange , Mișcarea Legionară și Fundația Ogoranu – România

20190512 114330 600x338 - Naționaliștii europeni s-au întrunit la Paris 11-12 mai 2019
Naționaliștii europeni la Paris

La Statuia lui Jean D Arc reprezentanți ai formațiunilor naționaliste franceze au omagiat personalitatea luptătoarei creștine franceze și au vorbit despre iudaismul politic ca forma de globalizare și promotor al neomarxismului și corectitudinii politice. Marșul la care au participat peste 300 de persoane s-a încheiat fără incidente.

În cele ce urmează vă prezentăm discursurile din cadrul Întrunirii Naționaliștilor Europeni ale domnului Coriolan Baciu, președinte al Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, respectiv Dan Boghiu, comandant legionar:

Dragi participanți la reuniunea naționaliștilor din Europa,

 
Mulțumim prietenilor noștri din Franța, organizatori ai acestei reuniuni, pentru invitația adresată Fundației Ion Gavrilă Ogoranu de a fi prezența și în acest an la întâlnirea de la Paris.
 
În anul 1957, filozoful și scriitorul Emil Cioran publica într-o revista literară la Paris un text intitulat Scrisoare către un prieten de departe. Deși nu era nominalizat, cel căruia îi era adresată scrisoarea era filozoful român Constantin Noica, la acea vreme interzis ca scriitor în România și obligat locuiască sub
stricta supraveghere a Securității într-o mică localitate de munte, departe de București.
 
Ambii intelectuali fuseseră în anii 30 militanți ai organizației naționaliste Legiunea Arhanghelului Mihail. Filozoful Constantin Noica a dorit dea un răspuns din perspectiva celor din țară poziției susținute de către  Cioran, motiv pentru care a luat contact cu un număr de intelectuali din București și au discutat cele apărute în revista franceză din perspectiva intelectualilor sufocați de regimul comunist din România . Pentru aceste discuții și încercări de revenire la un dialog cu pozițiile exprimate de lumea liberă, peste 25 de intelectuali români au fost arestați, apoi anchetați cu cele mai brutale metode ale Securității timp de 2 ani de zile și în final condamnați la pedepse între 10 și 25 de ani de închisoare, într-unul dintre cele mai răsunătoare procese ale epocii numit de istoriografie Procesul Noica-Pillat.
 
Cei condamnați au fost eliberați în anul 1964, dar au trăit în toți anii care au urmat sub supravegherea continua a Securității și foarte limitați ca exprimare publică, prin editarea de cărți sau publicarea de articole.

_*_

 
Subiectul poziției lui Emil Cioran din textul publicat era măsura în care poporul român acceptă comunismul și nu se revoltă, așa cum făcuseră ungurii în anul 1956.
 
Răspunsul lui Constantin Noica n-a putut fi publicat, dar în mod cert nu putea face referire la ceea ce astăzi cunoaștem din mărturii și arhive ca fenomenul Rezistentei armate anticomuniste. Din documente descoperite în arhivele Securității aflăm astăzi peste 1000 de grupuri de rezistență armată au fost inventariate de către Securitate în perioada 1945-1960, pe tot cuprinsul țării. Este adevărat au fost în marea lor majoritate grupuri mici de 2-5 persoane, care nu s-au putut constitui într-o acțiune politică și militară de amploare care pună în pericol real regimul comunist, dar sub aspect moral și național, au
reprezentat o reacție de demnitate și curaj, care au generat o rază de speranță pentru viitorul națiunii române.

_*_

 
Ion Gavrilă Ogoranu (1923-2006) a fost exponentul cel mai celebru al acestor grupuri de rezistență, având un destin extraordinar, care a putut fi cunoscut după anul 1989 grație lucrărilor sale memorialistice intitulate Brazii se frâng dar nu se îndoiesc. Ion Gavrilă Ogoranu a condus un grup de luptători anticomuniști care au luptat cu armă în mâna timp de 8 ani, între 1948 și 1966 în Munții Făgăraș, iar apoi timp de 21 de ani, între 1855 și 1976 nu a putut fi arestat, ascunzânduse în apropiere de orașul Alba Iulia, la o familie care i-a asigurat supraviețuirea.
 
Intrat de tânăr în Fratiile de Cruce, organizatia de tineret a Mișcării Legionare, Ion Gavrilă Ogoranu a contribuit din plin la renașterea curentului naționalist în România după anul 1989, fiind un simbol al luptei naționale pentru libertatea și demnitatea poporului român. Fundația Ion Gavrilă Ogaranu poartă pe mai departe valorile și idealurile grupurilor din Rezistența anticomunistă și militează pentru depășirea crizelor societății contemporane, afectate grav de relativism moral și neomarxism cultural, propunând publicului modele autentice de eroi și martiri ai neamului prin manifestări culturale și spirituale, prin editare de reviste și cărți, printr-o prezență vie și autentică în dezbaterile importante din
România.
 
mulțumim din nou și va asigurăm rămânem angajați pentru un viitor al națiunilor Europei, pentru a construi o bază a înțelegerii între naționaliștii autentici, împotriva structurilor artificiale pe care actuala elită politică ni le impune, folosind armele insidioase ale corectitudinii politice și ale neomarxismului cultural.
 
Coriolan Baciu 
Fundația Ion Gavrilă Ogoranu
 

Către naționaliștii europeni

Imi pare imens de bine că are loc inițiativă de a sta împreună cu reprezentanții naționaliști al diferitelor naționalități și a discuta asupra viitorului și diverselor viitoare strategii ale acestor mișcări;  în decursul ultimilor ani mișcările naționaliste nu au fost tratate la aceiasi înălțime drept democratice;  în occident este clar că greșeli capitale au fost făcute în trecutul fostelor generații că aceste mișcări să – și capete câteodată pedeapsa din cauza avântului neprevăzut făcute de conducătorii lor.
 
Parcursul ascensiunii rapide al naționaliștilor a fost datorat impulsurilor naționaliste provenite din tineretul fiecărui popor. Unde începe întotdeauna revolta și motivarea acțiunilor s-au făcut greșeli capitale adeseori prin orgoliul conducătorilor sau când s-a ajuns la superlativul activității dusă de ei și de răsunetul avut în politica fiecărui popor au trecut mulți ani când mișcările naționaliste au trebuit să – și dea obolul din cauza greșelilor făcute în trecut.
 
Cred că a sosit timpul , după atâta așteptare că fiecare mișcare să – și preia calea dorită de naționaliștii fiecărei țări. Noile generații trebuie să preia elanul naționalist învățând din greșelile antecesorilor .Naționalismul trebuie să – și preia locul cuvenit și misiunea de a apăra istoria fiecărei țări onorând sacrificiile făcute de antecesori Mișcarea legionară este o mișcare bazată pe sacrificiu omul nou trebuie să apară omul de caracter de care fiecare națiune are nevoie. Am avut pe deoparte norocul de a cunoaște în amănunte traiectoria istorică a fiecărei națiuni .

_*_

 
Lupta tuturor mișcărilor naționaliste a pricinuit sacrificii de mii de vieți . ideile mișcărilor naționaliste au avut diferite obiective. din păcate nu au fost adunate,discutate , cântărite premeditate cu obiectivitate înainte de a le aplica toate ele s-au format instantaneu depinzând de situațiile survenite.
 
Mișcarea românească naționalistă numită Mișcarea Legionară s-a născut dintr-o cauză survenită din afara granițelor țării ei românii nu mai erau aceia care decideau viitorul țării , ci străinii care aduseseră nu numai concurență neegală ci și amestecarea în politica internă a țării  prin metode subversive.

_*_

 
Un grup de studenți au depus un jurământ .. la icoană  care pentru creștinii ortodocsi este ceva superior al unui jurământ este o legare până la moarte pentru îndeplinirea unor legi pe care Căpitanul Corneliu Codreanu le acumulase și publicase, formând doctrina legionară această doctrină creștină avea obiectivul formarea omului nou, omul de caracter. care lipsea și lipsește țării noastre de la formarea primului cuib, cursul doctrinei începuse să arate tineretului drumul anevoios de parcurs acest drum nu putea fi făcut fără sacrificii și așa a fost înțeles de tineret care voia devenirea omului nou. de la acest cuib unde se născuse entuziasmul sacrificiul era prevăzut pe acela care dorea a deveni legionar lupta condusă de căpitan a avut răsunetul dorit . Pentru țara noastră era viitorul prevăzut al omului nou .
 
Din păcate M.L. nu era agreată de guverne și de corupții politicieni ale diferitelor partide politice ale timpului metodele subversive intrebuintate de ei erau streine nouă așa au reușit a ademeni români inocenți trădând patriotismul patriei noastre Răsunetul Mișcării Legionare a fost de necrezut și la alegeri mișcarea ajunsese la 35 de procente în 1936. Dușmanii mișcării au apelat la îndepărtarea conducerii ei asasinând elita impreuna cu Corneliu Codreanu, Căpitanul ei.
 
Au trecut anii și la acest congres aș dori ca toate mișcările naționaliste să reia contactele și să decidă planurile de viitor; țările noastre va așteaptă să strângeți rândurile profitând de decadența democrației occidentale avansul naționalismului . Depinde de noi toți împreună să putem ajunge de a făuri un alt destin prin omul nou integru și patriot tuturor viitoarelor generații
 

Dan Boghiu

T.L.C.
Comandant Legionar în Mișcarea Legionară România

 Naționaliștii europeni încep sa strângă rândurile si să se mobilizeze. Naționaliștii europeni din toate tariile europene participa la alegerile euro-parlamentare mai putin cei din Romania. Romania este singura „colonie” care nu are voie de la stapn sa aiba un partid nationalist.

 

SURSA:

 
# Despre naționaliștii europeni intruniti in Franta

***

Razboiulinformationa

Related Images:

Citeste si …

francez sau modelul tradiţional românesc
Stirile noastre

Nişte designeri francezi au „descoperit” modelul tradiţional românesc

Nişte designeri francezi susţin că au „descoperit” modelul tradiţional românesc. La Carrefour au apărut nişte cutii de fursecuri pentru sărbătorile de iarnă (Moşi Nicolae, Crăciun, Revelion) care au imprimate cunoscutul model tradiţional românesc. Produsul aparține […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*