Premierul Florin Câțu ameninţa că îşi va informa superiorii, rezistul e în stradă.

 69 de vizualizări

Florin Câțu
Florin Câțu si Rezist

Premierul Florin Câțu ameninţă că îşi va informa superiorii că ce a făcut partidul lui în timpul pandemiei ar face alţii. Rezistul e în stradă …

 Pe parcursul pandemiei guvernul liberal nu a respectat libertatea individuală şi nici proprietatea privată. La începutul pandemiei, în anul 2020, guvernul propunea un proiect de lege care dacă ar fi fost adoptat ar fi permis autorităţilor să pătrundă în domiciliu cetăţenilor suspecţi de a fi infestaţi cu Covid-19 să-i interneze cu forţa şi să le administreze un tratament forţat. Astăzi Florin Câțu amenință că îşi va minţi superiori de la Bruxelles şi Washington ca un alt partid ar atenta la drepturile fundamentale de proprietate şi de libertate individuală.

 Protestele împotriva restricţiilor au început în dată de 15 mai 2020 când guvernul liberal de la acea dată propusese un proiect de lege dictatorial prin care erau puse între paranteze mai multe drepturi fundamentale. În acea perioadă numeroase persoane au fost carantinate abuziv, constrânse să facă un tratament care poate poate nu îl doreau, s-a ajuns chiar la scoaterea armatei pe străzi. Putem spune că libertăţile individuale şi dreptul la proprietate nu au mai fost respectate pe perioada stării de urgenţă.

 Septembrie 2021 aproape toate partidele parlamentare îşi doresc demiterea premierului Florin Câțu, s-a ajuns chiar la iniţierea unei moţiuni de cenzură comune AUR-USR împotriva primului ministru. În această situaţia domnul Florin Câțu avea două posibilităţi să reacţioneze cu bărbăţie sau cu laşitate, însă domnul Câțu a şocat opinia publică alegând o atreia varianta: să se umilească public.

Florin Câțu noul prostănac

 Premierul în exerciţiu a anunţat că îşi va informa superiori de la Bruxelles şi Washington, că în România se prefigurează o aliată cu un „partid extremist” care vrea răul românilor, care nu respecta proprietatea privată, care nu respecta libertatea individuală. În fapt singurul partid care se potriveşte acestei descrieri 100% este Partidul Liberal prin ce a făcut în timpul pandemiei, mai apoi alt partid cu o moştenire în acest sens este PSD, urmaşi al FSN moştenitorul doctrinar al PCR.

241039954 968866660710307 2617384123869188526 n 294x300 - Premierul Florin Câțu ameninţa că îşi va informa superiorii, rezistul e în stradă.

„Voi informa liderii europeni despre acest lucru și vom vedea ce cred ei. Bineînțeles, și partenerii noștri strategici, Statele Unite.” Conform: Digi24

 Florin Câțu alege să facă rău prestigiului României încercând o tentativă disperată de a se plânge la Bruxelles şi Washington fără a şti cu siguranţă dacă superiorii lui din SUA şi UE sunt şi superiorii celor de la AUR. Dacă nu sunt Câțu apare ca un copil care se plânge învăţătoarea lui, că l-a bătut un copil de la şcoală vecină.

Rezistul in stradă

 Rezistul nu a stat cu mâna în sân şi au ieşit în stradă cu tot cu Ceauşescu şi Protestatoarea Ţipătoare, de această dată însă nu au mai avut „susţinere”, ong-urile nu s-au implicat şi au venit doar câteva persoane.

Preşedintele ţării, şi-a abandonat rolul de arbitru şi a ieşit la atac împotriva celui mai mic partid politic din parlament. Preşedintele a uitat brusc că el este succesorul în drepturi a unei organizaţi naziste numită „Grupul Etnic German din România” , organizaţie care a recrutat în anii 40 personal pentru SS şi îi acuză pe moderaţii de la AUR, culmea de extremism…

În spatele uşilor închise se desfăşoară în acest sfârşit de săptămâna o serie de discuţii şi negocieri despre care vom afla ulterior … din cărţile de istorie. Toată lumea aşteaptă să vadă dacă intervenţiile lui Florin Câțu de la Bruxelles şi Washington au sau nu un efect, Câțu a jucat totul în acea declaraţie pentru că dacă în ciuda „informărilor” făcute de el, nimic nu se va întâmpla, atunci va ajunge păcăliciul numărul 1 al ţării întrecându-l chiar pe Joana cu „flacară violet”.

P.S

De observat nimeni nu doreşte înlăturarea lui Florin Câțu pentru încălcările drepturilor fundamentale legate de vaccinarea constrânsă şi nimeni nu pune în discuţie tronul lui Arafat.

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*