ALERTĂ! Vor să modifice Constituția României!

ALERTĂ! Vor să modifice Constituția Romaniei

 651 de vizualizări

ALERTĂ! Vor să modifice Constituția României 2019
ALERTĂ! Vor să modifice Constituția României

ALERTĂ! Vor să modifice Constituția României! Dacă reușesc nimeni nu ii mai poate opri!

Alertă! Vor să modifice Constituția este știrea care a căzut ca un trăsnet acum o zi. Însuși președintele a ținut sa facă anunțul!

Alertă! vor să modifice Constituția, nu este o simplă amendare, adică proiectul USR de revizuire, ci o modificare majoră.

Alertă! vor să modifice Constituția. Dacă îi lăsăm pot schimba orice, pot introduce regionalizarea, vânzarea pământului şi a resurselor subsolului către străini sau pot scoate interdicția colonizării României. Dacă vor, pot schimba chiar definiția de „stat național”, indivizibilitatea ţării sau limba națională, tot ce ar trebui să facă este să scoată mai întâi articolul 152 din Constituție, urmat de o nouă revizuire.

Unul dintre partizanii noii constituții pare a fi toxicul Victor Ponta, cel care și-a dat demisia după incendiul de la Colectiv. Acelaşi individ care voia să ne aducă o Mega Moschee în București, acum, chipurile, s-a pocăit și critică corupția.

Calin Popescu Tariceanu s-a activat imediat, a dat la spate adversităţile şi duşmăniile şi a declarat că referendumul trebuie organizat imediat:

„Referendumul trebuie organizat imediat după ce Parlamentul adoptă modificările, nu cu ocazia altui rând de alegeri. Nu vrem să se creadă că această şmecherie folosită o dată mai merge încă o dată. Nu vream să folosim referendumul pentru vicierea rezultatului alegerilor.”

Doamna Viorica Dancilă care, „chipurile”, era în conflict politic cu preşedintele Iohannis a uitat de toate adversităţile „ideologice” şi a anunţat că:

„Am propus domnului preşedinte Iohannis formarea unui grup la nivel de Parlament, condus de preşedintele Camerei Deputaţilor, care să discute cu toate partidele politice. Este nevoie de consens, de două treimi pentru a putea pune în practică aceste obiective, şi să-l facem operaţional acest grup, astfel încât această revizuire a Constituţiei să fie pusă în practică în cât mai scurt timp”.

Nici UDMR nu sta deoparte

Mai mult ca sigur UDMR (care deja a propus un proiect de modificare a Constitutiei) va cere introducerea conceptului de „autonomie teritorială” şi „autonomie locală”. În contextul „reformei administrative” ne putem aştepta la reînfiinţarea „regiunii autonome maghiare”.

 De la astfel de personaje precum numiţii Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Viorica Dancilă și Klaus Iohannis nimic bun nu poate să vină.

Acum putem constata capcana cu „referendumul” propus de Iohannis, în care acesta și-a încercat doar puterile. Rămânem cu întrebarea care este urgenţa ? Cum de si-au dat toti duşmanii mana!

Alertă! Vor să modifice Constituția – deja vu 2003

 În 2003 populația a fost scoasă la vot cu îndemnul să nu mai facă tinerii armata. În realitate se făceau circa 190 de modificări în textul Constituției de la 1991, modificări de care nu a vorbit nici un post de radio, nici un post de televiziune și nici un ziar.

 Nimeni nu a publicat textul noii constituții decât în a doua zi a referendumului. Practic poporul nu a ştiut ce a votat, iar scenariul se poate repeta. În plus au fost introduse în Constituția din 2003 aderarea la UE și la NATO ca prerogative ce revin Parlamentului, fără ca poporul suveran să știe și să se implice in dezbaterile acestor acte de importanță națională. Astefe cu oameni slabi trimisi sa negocieze s-a slăbit suveranitatea țării. Urmeaza o aderare umilitoare la spatiul schengen.

Toate datele indică că dezastrul se va repeta din nou. Trădătorii din politica românească, manipulați prin dosare penale reale datorite lăcomiei personale, își vor face constituție pentru ei, iar prostimii i se va spune „jos penalii”. Modificarea Constituției cu referire la penali este complet inutilă, deoarece în momentul de față o persoană condamnată nu poate oricum accede la nici o funcție publică.

Lupta împotriva Penalilor” o noua poveste cusuta cu ață alba

Cazul Liviu Dragnea era următorul: Liviu Dragnea nu era încă condamnat definitiv, acest scenariu se poate repeta chiar dacă se modifică Constituția. Deoarece conform normelor de drept intern și internațional o persoană este nevinovată până la decizia finală a ultimei instanțe superioare. Liviu Dragnea a fost trimis la închisoare pentru o găinărie cu un prejudiciu de sub 10.000 euro. La nivelul la care se afla Dragnea arestarea sa nu validează statul de drept ci dimpotrivă.

Arestările lui Dragnea pentru dosarul „Angajări fictive” la Protecţia Copilului Teleorman sau a lui Adrian Năstase pentru dosarul de corupție „Trofeul calității” sunt o bătaie de joc la adresa inteligenţei noastre. Este ca şi cum faimosul Jake Spintecătorul ar fi fost arestat pentru trecerea pe culoarea roşie.

Totul este un joc pentru copii proști în care din când în când ni se mai dă un semnal că „justiţia funcţionează”, însă nu în dosarul revoluţiei, al mineriadelor, al dispariţiei flotei sau al distrugerii industriei, ci în cazul unor „oameni ai sistemului” băgaţi 1 sau 2 ani la „mititica”. Cu asta prostimii i-a fost închisă gura, vorba aia „ciocul mic”, „justiţia funcţionează”, dormi linistit! Iar acum când ne-a ajuns cuţitul la os, vor să folosească povestea cu „statul de drept” şi „corupţia” pentru a îşi valida, tot ei, referendumul LOR.

Unul sau doua ? Referendum sau Referendumuri ?

Să nu uităm că mai avem și referendumul USR, care conform actualei constituţii, oricum trebuie ținut.

Un lucru este clar: acest referendum anunțat de Iohannis nu are nici o legătură cu referendumul „împotriva penalilor” pentru care s-au strâns semnături. Acel referendum nu are nevoie de nici o implicare a președintelui. Practic, se dorește crearea unei mari confuzii; în acest moment se vorbește public, de un referendum care să modifice radical Constituția, nu de introducerea articolului dorit de „fără penali”. Vorbim de un referendum propus de președinte și care va fi aprobat de parlament, acesta este altul decât cel împotriva penalilor, pentru care s-au strâns semnături.

Scenariul din 2003 poate fi repetat la indigo; mulțimii îi vor spune că se modifică doar un articol: chipurile, corupții să nu mai aibă acces la funcții publice, iar în realitate să se modifice cele mai fundamentale articole despre suveranitatea naţională.

Chiar atât de îndobitocit să fie poporul? Din când în când, câte o ciosvârtă este aruncată ca la câini. Iar noi să dăm bucuroşi din codiţă? Pe hoiturile unora precum Năstase, Dragnea, Voiculescu, se suie câte un Ponta, Ciolos, Barna. Iar mulţimea aplaudă cu patos că au scăpat în fine de „corupţi”. Iar „corupţii” rămân cu grosul averii, vile cu piscine şi odraslele prin ţările calde.

Se dorește promovarea a două referendumuri unul care să aducă lumea la vot, chipurile împotriva „corupţilor”, și altul care să producă modificări radicale ale Constituției în privința suveranității naționale. Un referendum care va transforma România într-o colonie.

Scopul celui de al doilea referendum nu poate fi decât unul singur: cedarea suveranității. Nu avem nici o criză majoră în ultimul timp care să impună o astfel de modificare.

Ce se doreşte a fi modificat?

 • Reforma administrativă – renunţarea la judeţe şi revenirea la „regiunile” bolșevice. Este vorba în esenţă de o federalizare a României ca un prim pas spre destrămare teritorială. Judeţele ca unităţi administrative, care existau de la Mircea cel Bătrân, se doresc a fi înlocuite cu „regiunile” bolşevice.

 

 • Mai mult ca sigur UDMR va cere introducerea conceptului de „autonomie teritorială” şi „autonomie locală”. În contextul „reformei administrative” ne putem aştepta chiar la reînfiinţarea „regiunii autonome maghiare”.

 

 • Vânzarea pământului către străinii, articolul 44, este extrem de limitativ, vânzarea pământului către străini se poate face doar ca urmare a unor legii în condiţii de reciprocitate. Prin noua formulă se va dorii acordarea dreptului străinilor de a cumpăra nerestricţionat pământ.

 

 • Articolul 136 garantează că resursele strategice ale subsolului, plaje, apele cu potenţial energetic, resursele naturale ale zonei economice şi ale platoului continental, fac obiectul exclusiv al proprietăţii publice. În condiţiile cedării resurselor strategice de gaze din platoul continental al Mării Negre este foarte probabil că acest articol să fie modificat spre a permite corporaţiilor exploatarea nelimitată a resurselor strategice.

 

 • Multiculturalismul ar trebui, spune UE, să fie „punctul nostru forte” dar Articolul 3, punctul 4, nu permite colonizarea României cu musulmani terorişti din Orientul apropiat. Astfel România nu poate „beneficia” de atentate teroriste, violuri în grup, crime din onoare, mâncare halal în magazine şi evident Sharia. Prin urmare ne putem aştepta ca articolul care ne protejează România de colonizare cu alogeni să fie scos.

Propuneri progresiste …

 • Ţinând cont că lobby-ul LGTBQ, consideră că „ei au câştigat” referendumul revalidat despre familie, este posibil ca USR să introducă „drepturile” homosexualilor în Constituţie.

 

 • Totodată, aşa-zisele drepturi ale persoanelor „transgender”, adică bărbaţi care se consideră femei şi femei care se consideră bărbaţi pot apărea în această constituţie.

 

 • Articolul 151 ne asigura următoarele: „Caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independenţa justiţiei, pluralismul politic şi limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii.” Prin înlăturarea acestui articol se va crea posibilitatea unei viitoare modificări. României va putea fi astfel transformată într-un stat multietnic şi multilingvistic, devenind posibilă chiar dezintegrarea teritorială.

 

 • Puterile preşedintelui pot fi mărite în aşa fel încât România să devină o „republică prezidenţiala”, sau din contră preşedintele ţării să fie numit de parlament (republica parlamentară).

 

 • Deoarece noile partide de stânga manifestă o puternică atitudine anticreştină ne putem aştepta la reducerea drepturilor religioase. (Articolul 29).

 

 • Votul prin corespondenta pare a fi un „deziderat” al noii opoziții, practic vorbim de deschiderea unei Cutii a Pandorei privind fraudarea prezentei la vot

Pericol Major: Hannibal ante portas !

 Așadar toate acestea indică că o revizuire a Constituției în acest moment nu este doar inoportună ci direct un act de desființare a poporului român. Situația politica este ușor instabila, avem o majoritate relativa la guvernare si o alta care a câștigat ultimule alegerii. Mai mult faptul ca toate partidele s-au aliniat dorinței președintelui de a modifica legea fundamentala ridica multe semne de întrebare.

 Adevărata societate civica trebuie sa se implice, dacă se implementeaza oricare din punctele enumerate mai sus lupta este aproape pierduta. Este momentul sa uitam toate divergentele si sa ne implicam cu mic cu mare in apărarea Constitutiei.

ALERTĂ Vor să modifice Constituția României !

SURSE:

# Ziarul Libertatea Online

https://www.libertatea.ro/stiri/parlamentul-infiinteaza-un-grup-de-lucru-pentru-modificarea-constitutiei-2657891

# Dcn News

https://www.dcnews.ro/modificarea-constitutiei-necesara-ce-spune-victor-ponta_660673.html

# StiripeSurse

https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-tariceanu-vrea-referendum-pentru-modificarea-constitutiei-insa-nu-in-acelasi-timp-cu-alte-alegeri_1356457.html

***

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

COVID19: Presa ascunde implicarea bisericii
Incorect politic

COVID19: Presa ascunde implicarea bisericii în ajutorarea românilor afectaţi de pandemie

COVID19: Presa ascunde implicarea bisericii în ajutorarea românilor afectaţi de pandemie Patriarhia Română cu mitropoliile, arhiepiscopiile şi credincioşii, s-a aflat în prima linie de la bun început în ajutorarea persoanelor afectate de pandemia de Covid19 […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*