Nouă campanie de vaccinare anti HPV, Vlad Voiculescu promovează vaccinarea

Vlad Voicurescu si Gardasil

 277 de vizualizări

HPV, Vlad Voiculescu
Gardasil HPV, Vlad Voiculescu

Nouă campanie de vaccinare anti HPV, Vlad Voiculescu promovează vaccinarea fetiţelor între 11-14

 În urmă cu circa o lună, Digi24 anunţa că Vlad Voiculescu este „gata” să se întoarcă la Ministerul Sănătății în funcția de ministru din care tocmai fusese demis. Luna aceasta, pe data de 20 mai 2021, fostul ministru al sănătăţii, hodoronc-tronc a început parcă să transmită semnale cuiva ca el este pro vaccin HPV.

 Vlad Voiculescu: „Dacă ai sau știi o fată între 11-14 ani care încă nu a fost vaccinată anti-HPV, e cazul că părinții să ia legătura cu medicul de familie! Grăbește-te!

vvvv 300x235 - Nouă campanie de vaccinare anti HPV, Vlad Voiculescu promovează vaccinarea

 Acesta a redistribuit pe facebook postarea Ministerului Sănătăţii care anunţa că au fost distribuite 40.000 de doze de vaccin împotriva HPV către direcțiile de sănătate publică din țară. Aceste doze de vaccin ar urma să fie repartizeze medicilor de familie şi ulterior să fie administrate celor care solicita vaccinarea anti HPV. Cateva zile mai târziu Vlad Voiculescu, recidiva și isi arata bucuria că vor fi sterlizate vaccinate și fetele de peste 14 ani.

Vezi articolul: Vlad Voiculescu – cariera exploziva doar cu liceul la baza

HPV – Istoria din României

 În 2008-2009, s-a încercat vaccinarea fetiţelor din România cu vaccinul împotriva virusului H.P.V, însă campania de vaccinare a fost un eşec total, datorită faptului că la vremea aceea mai erau încă mulţi medici integri morali în România, iar aceştia s-au opus categoric experimentului respectiv, aducând argumente ştiinţifice pertinente.

 Dozele de vaccin de atunci au expirat și au fost aruncate, anul acesta Ministerul Sănătăţii îşi încearcă din nou „norocul” promovând acest vaccin controversat.

Vaccinul anti HPV si virusul papiloma

 Unele teorii susţin că anumite tulpini ale virusului papiloma uman ar cauza cancerul de col uterin, însă multe alte studii susţin ca respectiva formă de cancer apare şi la femei care nu au acel virus, şi că de fapt cancerul de col uterin este cauzat sau favorizat de FUMAT şi de un anume stilul de viaţă.

 Dintre studiile ce arata ca in cazul cancerului de col uterin, sunt mult mai multi factori de risc, amintim doar trei studii pe care le-am citat in lista bibliografică.

 Astfel un studiu a constatat un număr crescut de cancere de col uterin la femeile de origine amero-indiană şi hispanica din New Mexic (Statele Unite) femei cunoscute ca având o situaţie financiara mai dificila. Statisticile din SUA arata ca frecventa cancerului de col uterin este mai mare in rândul persoanelor cu venituri mici si cu pielea mai închisă la culoare.

 Pielea pigmentată este asociata cu riscul mai mare de deficienta de vit D, aceasta vitamina fiind un pre-hormon cu rol foarte important in buna funcționare a sistemului imunitar si in reducerea inflamatiei. (vezi lista bibliografica).

Risk Factors for Cervical Cancer (American Cancer Societaty)

 Statisticile arată că multe persoane contactează acel tip de virus şi se vindeca repede, fara sa apara probleme pe termen lung sau cancer.

Virusul Papilona

 Se spune că respectivul tip de cancer ar omora anual 2000 de femei în România, însă efectele secundare ale vaccinării intergii populaţii feminine ar putea afecta un număr mult mai mare de femei.

 Virusul papiloma este transmis pe cale sexuală şi prin urmare infectarea poate fi evitată prin folosirea prezervativului, prin abstinenţă, sau prin practicarea unei vieţi sexuale responsabile, în cadrul căsătoriei sau al unei relaţii monogame.

 Cu toate ca protecţie acelui vaccin contra virusului HPV, este de scurtă durată, producătorul vaccinului recomandând foarte multe doze, şi rapeluri, totuşi se doreşte vaccinarea unor feţe care nu sunt la vârsta la care ar avea viaţa sexuală. ( adica anticorpii rezultați in urma vaccinării, vor dispărea înainte ca fetele respective sa isi înceapă viașa sexuală, deci vaccinarea este inutila.)

 Printre efectele secundare grave ale acestui vaccin se număra boli neurologice grave, ce pot apărea imediat după vaccinare sau la o distanţă de câţiva ani, probleme de fertilitate, precum pierderea sarcinilor, avorturi spontane nedorite, insuficienta ovariană. Se cunosc deja cazuri de fete vaccinate contra HPV ce au intrat la menopauza la 19-20 de ani, datorită insuficientei ovariene cauzate de acest vaccin. Datorită efectelor secundare grave, unele ţări, printre care Japonia, au sistat administrarea acestui vaccin.

Gardasil, Merck

 Cel mai folosit vaccin contra HPV se numeşte Gardasil şi este produs de compania Merck, o companie ce a pus pe piaţă şi alte produse controversate, printre care medicamentul VIOXX ce a cauzat zeci de mii de decese în SUA. Alte zeci de mii de oameni ce au folosit medicamentul au suferit accidente vasculare sau infarcturi. Merck a fost obligată să plătească despăgubiri de peste 5 miliarde $ victimelor sau familiilor victimelor medicamentului VIOXX, produs de ei.

De curând victimele vaccinului HPV care au dat în judecată Gardasil au început să vorbească despre traumele căpătate în urma vaccinului Gardasil.

Korey Herlth

 Korey Herlth, care a primit vaccinul Gardasil la 17 ani a declarat ziariştilor din Statele Unite. „Vederea mea este foarte neclară, așa că tot ceea ce privesc este ca o pată”. Vezi: AICI

La 20 şi ceva de ani Korey poartă ochelari speciali care să o ajute cu vederea dublă și merge cu un baston.

„Nu pot vedea nimic în această parte sau sub un anumit nivel”, a descris ea, adăugând că există multe alte probleme. „M-am confruntat cu o mulțime de dureri cronice – răspândite pe tot corpul.”

 În termen de cinci zile de la primirea celei de-a doua doze de vaccin, Korey a declarat că a început să aibă dureri de cap, amețeli și slăbiciune la picioare. Korey nu a mai făcut a treia doză de vaccin.

Andrea, mama lui Korey, a spus că au fost la peste 50 de medici, Korey a fost diagnosticată cu „POTS”, o tulburare autoimună care îi afectează respirația, ritmul cardiac și echilibrul. Dar nimic nu a mai ajutat-o.

Andrea Herlth a spus că fiica ei înainte de vaccin era o adolescentă normală și sănătoasă.

Medicul lui Korey, un neurolog specializat la Școala de Medicină a Universității Yale, a spus:

„Pe baza investigaţilor și tratamentului meu administrat lui Korrine Herlth în ultimii 6-7 ani, cred că problemele ei autoimune sunt legate de primirea vaccinului Gardasil”.

FDA a declarat că posibile efecte secundare ale vaccinului HPV sunt enumerate pe etichetă ambalajului produsului și pe fișele de informații pentru pacienți.

Un mare avocat al fetiţelor vaccinate cu vaccinul anti HPV Robert F. Kennedy, Jr., nepotul preşedintelui John F. Kennedy, a popularizat tristă poveste a lui Korey Herlth în presa americană.

Aici: Gardasil HPV Vaccine Robbed Teen of ‘Happy’ Life, Lawsuit Alleges

Reîncepe vaccinarea Gardasil ?

 În timp ce în Statele Unite companiile care produc anti HPV se confrunta cu numeroase procese, iar în Japonia acest vaccin nu mai este facut decat la cerere, în colonia Big Farma, numită România, Ministerul Sănătăţii se pregăteşte să injecteze circa 40.000 de fetiţe. Iar domnul Vlad Voiculescu transmite semnale “discrete” către Big Farma ca el este “cea mai umila dintre slugi” şi prin urmare trebuie susţinut să ajungă Ministru.

 În rest aşa zisi “fact checker-ii” au fost deja puşi în garda să declare articole ca acesta “Fake-News” şi “propaganda rusă” dar noi la Războiul Informaţional obişnuiţi cu metodele lor le-am pregătit o listă de surse de toată frumuseţea.

 Nu doar ca lista noastră face trimitere la studii de specialitate dar majoritatea surselor noastre sunt de pe saituri medicale americane.

Câteva lucruri care trebuiesc cunoscute despre vaccinul anti HPV

Bibliografie

 Acest vaccin a înregistrat un număr record de efecte secundare generând cel mai mare număr de procese împotriva unei compani farmaceutice.

Scăderea fertilității la femei

 Un prim astfel de studiu s-a numit “O probabilitate scazuta de a ramane insarcinate, la femeile din SUA, cu varste intre 25-29 ani care au fost vaccinate impotriva virusului papiloma uman”. Acest studiu arata o scădere a fertilităţi la femeile care au fost injectate cu vaccinul anti-papilonavirus.

“Dacă 100% dintre femeile din acest studiu ar fi fost vaccinate contra HPV, datele sugerează că numărul femeilor care ar fi facut copii, ar fi scăzut cu 2 milioane. Prin urmare, se justifică un studiu suplimentar asupra influenței vaccinului HPV asupra fertilității.“

 Studiul a fost “retras” de pe situl guvernamental american pubmed.ncbi la presiunile Big Farma. La fel ca şi în cazul studiului care arata o incidenţă a cazurilor de autism la copiii vaccinaţi nimeni nu a mai dorit să vină şi să refacă cercetarea.

A lowered probability of pregnancy in females in the USA aged 25-29 who received a human papillomavirus vaccine injection

Un alt studiu arata o crestere a cazurilor de avorturi spontane la femeile vaccinate cu HPV.

 Dintre femeile vaccinate contra HPV cu mai mult timp înainte sa rămână gravide, 10,4% au prezentat avort spontan. Femeile vaccinate cu puțin timp inainte de a rămâne gravida au avut un procent de 11,2% avorturi spontane, iar pentru femeile vaccinate în timpul sarcinii, procentul avorturilor spontane a fost de 8,6%.

Risk of Spontaneous Abortion After Inadvertent Human Papillomavirus Vaccination in Pregnancy

Reacții adverse la 61% din femei

 Un studiu italian a constatat că 61% dintre femei au prezentat cel putin o reactie advers după administrarea primei doze de vaccin HPV.

Human papillomavirus vaccine register

Boala demielinizantă după vaccinarea HPV.

Rapoarte de caz a patru femei tinere care au dezvoltat boala demielinizantă după vaccinarea HPV.

CONCLUZII: Au fost descrise convulsii, tulburări autoimune, cum ar fi sindromul Guillain-Barre, mielita transversă sau boala neuronilor motori, probabil efecte adverse după imunizarea prin vaccinul HPV. Deci, sugerăm că vaccinul poate declanșa un mecanism imunologic care duce la evenimente demielinizante, probabil la persoanele tinere predispuse

Demyelinating disease and vaccination of the human papillomavirus

Cancerul de Col Uterin mult mai frecvent la femeile Indiene si Mexicane din Statele Unite

 Femeile minoritare din New Mexico (Statele Unite) – inclusiv femeile indiene americane și hispanice din US – au avut rate de incidență disproporționat de ridicate de cancerului de col uterin invaziv în anii 1960 și 1970. Acest fapt ar indica ca exista si alti factori care contribuie la aparitia cancerului de col uterin decat virusul papilona.

Decreasing rates of cervical cancer among American Indians and Hispanics in New Mexico

Fumatul si Cancerul de Col Uterin

 Fumatul interferează cu incidența și prevalența infecției cu HPV și este asociat cu neoplazie intraepitelială cervicală și CC invaziv. Mulți factori par să intervină asupra carcinogenezei cervicale legate de tutun, în special prin efectul cancerigen local direct și imunosupresia locală.

Smoking and cervical cancer

Fumatul creste riscul de cancer uterin de 3 ori

  S-a efectuat un studiu caz-control a 217 cazuri de carcinom in-situ al colului uterin și 243 de controale alese intamplotor din populația generală din Utah in 1983. S-a constatat un risc relativ de 3,0 ori pentru fumatori de țigării după controlul factorilor de risc sexual și socioeconomic. Asocierea fumatului cu riscul de cancer de col uterin a fost cea mai puternică în grupa de vârstă cea mai tânără (cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani), ajungând la șaptesprezece de ori și a fost mai slabă în grupele de vârstă mai înaintă.

Smoking and carcinoma in situ of the uterine cervix.

Fumatul activ si pasiv ca factor de risc in cancerul cervical

Un studiu realizat in Utah in anul 1989 a analizat fumatul activ și pasiv ca factori de risc pentru cancerul de col uterin. S-a constatat ca in ambele cazuri creste riscul de a face cancer de col uterin, astfel, pentru persoanele fumătoare active, riscul de cancer de col uterin fiind de 3,42 mai mare, pentru persoanele ce s-au lăsat de fumat, însă care obișnuiau sa fumeze cel putin 5 pachete de tigari pe an, riscul fiind de 2,81 de ori mai mare, iar pentru persoanele ce fumaseră cel puțin 100 de țigări in viata, riscul de a face cancer de col uterin fiind de 2,21 de ori mai mare. De asemenea, femeile nefumatoare, dar expuse pentru 3 sau mai multe ore pe zi la fum de tigara, au un risc de a face cancer de 3,43 de ori mai mare decât femeile nefumătoare.

Cigarette smoking and exposure to passive smoke are risk factors for cervical cancer

 

Anomalii comportamentale la șoareci femele după administrarea de adjuvanți din aluminiu și vaccinul Gardasil cu papilomavirus uman (HPV)

 Studiu a concluzionta ca:Se pare că Gardasil, prin adjuvantul său Al (aluminiu) și antigenele HPV, are capacitatea de a declanșa neuroinflamarea și reacțiile autoimune, ducând în continuare la modificări comportamentale.

Behavioral abnormalities in female mice following administration of aluminum adjuvants and the human papillomavirus (HPV) vaccine Gardasil

***

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Samuel von Brukenthal
Transilvania

La Sibiu românii au protestat față de amplasarea statuii lui Samuel von Brukenthal

La Sibiu românii au protestat față de amplasarea statuii lui Samuel von Brukenthal. Mihai Tarnoveanu a instituit „Straja lui Horea, Cloşca şi Crişan”.  Asociația „Calea Neamului” și Societatea Cultural-Patriotică „Avram lancu” din România a anunţat […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*