Alungarea lui Cataramă din Piaţa Victoriei şi alte lucruri care nu s-au spus despre protestele anti carantina

anti carantină

 1.304 vizualizări

anti carantină
proteste anti carantină

Alungarea lui Cataramă din Piaţa Victoriei şi alte lucruri care nu s-au spus despre protestele anti carantină

 În ultimele săptămâni în mai multe locuri din lume au avut loc proteste anti-carantină le puteţi găsi pe internet căutând „anti – lockdown”, românii nu şi-au lăsat nici ei capul jos, doar că o întreagă maşinărie de propagandă a fost pornită împotriva lor.

 La fel ca şi la protestele împotriva vaccinări obligatorii sau a implementări tehnologiei neexperimentate 5G presa NU a dorit să raporteze că proteste similare au avut loc peste tot în lume. La noi şi numai la noi s-a încercat o manipulare cu „PSD” şi cu „Propaganda Rusă” o manipulare extrem de agresivă în raport cu ce se prezentă adică, câţiva psd-sti şi câţiva ruşi care nu îi baga nimeni în seamă.

 Scopul real este impunerea idee că cetăţenii nu au discriminant, prin urmare STATUL nu are de ce să îi întrebe atunci când vrea să îi vaccineze să le instaleze o antenă 5G în faţa casei sau să dea o lege care să le confişte mai toate drepturile. Statul ar trebui să aibă voie să între peste noi case să ne interneze în spital cu forţa să ne oblige să urmăm un tratament, să ne poată confisca bunurile să ne retragă copii de sub custodie.

Comunism reloaded

 Evident, ca şi în perioada comunistă, au apărut „activiştii de partid” un fel de gărzi patriotice voluntare care doresc să impună măsurile dictatoriale, dar într-un mod complect voluntar. Există deja două experimente diabolice, Stanford Prison Experiment şi Milgram Experiment prin care s-a dovedit că un sistem totalitar ar găsi oricând destule persoane dispuse să bată, tortureze şi chiar să îşi ucidă semenii la ordin.

Vezi: Stanford Prison Experiment şi Milgram Experiment

 Eu am văzut cum poate să renască comunismul acum câteva zile, într-un gest al unui tânăr de vreo 17-20 de anii care făcea observaţie unui bătrân care nu avea masca trasă peste nas. Mi-am adus aminte de o biată vânzătoare înjurata de un activist de partid comunist şi învinuită de toate lipsurile din economie, deoarece vânduse o pâine unei persoane care nu era din Bucureşti.

Presa cea mincinoasă si protestele anti carantină

 Presa a încercat să promoveze câteva persoane precum Viorel Catarama sau Iulian Capsali ca fiind un fel de „organizatori ai protestelor” cu scopul de a putea sugera că protestele au un scop „clar” politic. Mai mult s-a sugerat că mişcarea împotriva carantinei ar putea să devină partid sau să se subscrie politicilor unui partid.

 Unul din personalele folosite a fost numitul Viorel Cataramă, un controversat om de afacerii şeful unui partid de carton care a încercat să se lipească de proteste precum o lipitoare de piciorul celui care trece prin baltă.

 Catarama a venit la proteste şi deşi nu a avut nici o implicare în organizare, a ieşit de fiecare dată că păduchele în frunte. Presa i-a acordat privilegiu de a îi lua interviuri de a îi face poze şi chiar de a îl promova într-un fel de „organizator al protestelor”.

Alungarea lui Cataramă

 În numele unităţii organizatorii protestelor anti carantină, au tolerat atitudinile domnului Cataramă, totul s-a schimbat la ultimul protest. La ultimul protest ţinut pe o ploaie torenţială, domnul Catarama a apărut la spartul târgului şi profitând de un moment când ploaie aproape încetase a încercat încetul cu încetul să se apropie de microfon. Acesta a fost momentul în care Lui Bratu l-a observat şi i-a spus să plece. Catarama nu s-a lăsat nici el mai prejos şi s-a dus direct la televiziuni care i-au acordat toate atenţia „cuvenită”.

Cu televizorul au minţit poporul

 Presa a încercat să sugereze să protestele au avut un scop politic şi că după ce s-a votat legea şi „PSD-ul” şi-a făcut „jocurile„, ele ar fi dispărut, nimic mai fals. Protestul s-a transformat într-un maraton civic ţinut în faţa clădirii avocatului poporului. Mii de cetăţenii au depus deja memorii la avocatul poporului pentru sesizarea Curţii Constituţionale.

 

***

Războiul Information

 

Related Images:

Citeste si …

La Muzeul „Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă Matthias & Maxime
Incorect politic

La Muzeul „Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă Matthias & Maxime

Duminica aceasta la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” se va difuza filmul scârbos de propagandă sexo-marxistă „Matthias & Maxime„ Duminica aceasta, la „Muzeul Naţional al Ţăranului Român” se va difuza un film scârbos de propagandă […]

Măștile sunt ineficiente în stoparea virusului și pot cauza îmbolnăviri și moartea; studiul Universității Standford
Sanatatea

Măștile sunt ineficiente în stoparea virusului și pot cauza îmbolnăviri și moartea; studiul Universității Standford

Măștile sunt ineficiente în stoparea virusului, însa pot cauza îmbolnăviri si moartea, zice un studiu multiplu făcut de universitatea Standford. Da, acuma avem studii.  Suntem obligaţi să purtăm măşti pe stradă în mijloacele de transport […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*