10 august 2020 o manipulare eşuată

10 august 2020

 227 de vizualizări

10 august 2020
10 august 2020

Piața Victoriei 10 august 2020 o manipulare eşuată, grupările naționaliste nu au participat. Compromiterea „Q”

  Ziua de 10 august 2020 a căzut într-o luni iar asta ar trebui să spună totul, mişcarea #Rezist a organizat o „comemorare” duminică iar luni militantul Tomi Tomescu a înşirat papuci în centrul Piei Victoriei anunţând că „da papuci” celor care vor să muşamalizeze dosarul 10 august.

 În ciuda la toate acestea Luni 10 august 2020 s-a încercat o mare manipulare, pusă la care de omul de afacere Viorel Catarama care dorea să îşi promoveze partidul sau „Mișcarea Patrioţilor Români”.

Viorel Cataramă

 Domnul Viorel Catarama a încercat de la bun început să se lipească de protestele împotriva carantinei dar fără să îşi dea seama nu a reuşit decât să arate cât de caraghios este.Vezi: AICI

 Protestele împotriva carantinei au avut două părţi anume: partea vizibilă din stradă coordonată de avocatul Dan Chirtic şi Domnul Pompiuliu Diplan dar şi o parte juridică asigurată de Adrian Aciu şi Avocat Marina Ioana Alexandru care s-au luptat în comisiile din senat. Doamna Avocat Diana Sosoacă a coordonat un grup care a trimis sute de petiţii la toţi senatorii iar doamna jurist Mona Nicolae Petrut a trimis o petiție cu mai multi semnatarii la Avocatul Poporului.

Domnul Viorel Catarama a fost la propriu și la figurat străin de toate aceste acțiunii (fapt care poate fi demonstrat). Domnul Catarama a apărut în cadrul protestelor fiind promovaţi ca „organizatori” de persoane rău intenţionate, deşi domnia sa nu s-a ocupat nici de mobilizare nici de organizare şi nici de logistică sau echipamente (boxe, megafoane, benere etc).

 Viorel Catarama a apărut ca un extraterestru între protestatari care îşi făcuseră propria organizare pe grupuri de FaceBook şi wasappp din care domnia sa nu făcea parte. Catarama a încercat de fiecare dată să ia cuvântul iar când şi-a dat seama că nu are șante a anunţat propria manifestare.

Vezi articolul nostru: Alungarea lui Cataramă din Piaţa Victoriei 

Luni 10 august 2020

 Mitingul domnului Catarama a fost anunţat pentru dată de 10 august 2020, o zi care avea deja o altă semnificaţie, toate organizaţiile naţionaliste au transmis semnale că refuză orice asociere cu această zi. Practic în afară de partidul domnului Catarama doar mişcarea Q România şi-a anunţat prezenta pe 10 august.

 Pe partea cealaltă a baricadă principalii formatori de opinie ai Mişcării de stânga Rezist au recomandat să nu se organizeze nimic pe 10 august ţinând cont de „pandemie” şi de protestul anunţat de domnul Cataramă. Totuşi Sandel Matei zis şi „bătăuşul” a fost un fel de „spărgător de greva” invitând oameni să protesteze în faţa Guvernului.

 S-a ajuns la o situaţie ciudată când în faţa guvernului erau un grup de maximul 100 de persoane care scandau „10 august” la un grup de circa 400 de persoane aflate în Piaţa Victoriei care scandau „Arafat, să fie judecat! Arafat demisia”. Undeva la mijloc era un alt grup mult mai mic condus de Cristian Dide care cereau „legalizarea canabisului”. Situaţia era pregătită de un conflict.

Şi totuşi nu s-a întâmplat nimic

 Motivul mulţumită căruia nu am avut un 10 august 2020 sângeros a fost eşecul manipulării. Pe de o parte toate grupările naţionaliste au stat departe de Piaţa Victoriei iar pe de altă rezistenţii au abandonat ideea unui protest al „diasporei”, doar domnul Sandel Matei şi Cristian Dide şi-au adus grupurile lor.

Vezi articol: Mare Diversiune în dată de 10 august 2020, organizaţiile naţionaliste dezavuează orice asociere

 În Piaţa Victoriei am avut aşa: Mişcarea Patrioţilor Romani, Partidul Restart România şi Q România. În faţa guvernului am avut grupul #Rezist al lui Sandi zis „bătăuşul” şi câţiva formatori de opinie ai mişcării #Rezist prezenţi acolo ca observatori:: Tomi Tomescu, Marian zis „Ceauşescu” domul Figer Savulescu şi jurnalistul Malin Bot. Undeva in partea dreapta Dide cu 3 prieteni cereau legalizarea canabisului.

10 august 2020 o manipulare fasita

 Persoanele prezente în 10 august 2020 în centrul Pieţii Victoriei nu au participat la protestul maraton împotriva carantinei, protest început în fata Parlamentului României, continuat în faţa Guvernului României (iniţiatorul legii) şi finalizat în fata Avocatului Poporului.

 Legea Pandemiei în varianta dorită de guvern ar fi creat o altă autoritate decât procurorul, judecătorul şi protecţia copiilor care să dispună de libertatea, bunurile şi custodia copiilor romanilor.

 S-a ieşit în stradă şi s-au dus lupte eroice în comisii iar legea a fost semnificativ îmbunătăţită au mai rămas câteva aspecte pentru care a fost sesizat avocatul poporului. Din momentul în care Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constituţională toate protestele au fost sistate.

Cui prodest? quid prodest?

 Domnul Catarama şi cu susţinătorii săi nu mai avea nici un motiv de protest, domnul Catarama nu s-a implicat cu nimic în lupta juridică de contestare a legii Carantinei. Cel mai important aspect a fost încercarea de implicare a naţionaliştilor în contraprotestul de 10 august, din pozele şi filmele făcută reiese clar că nici un naţionalist nu a fost în acea zi în Piaţa Victoriei doar echipa Războiul Informaţional a documentat pentru dumneavoastră.

 Marea dezamagie a constat in asocierea Miscării Q cu afaceristul Catarama, miscarea Q este o mișcare internaționala de dreapta pro americana. In Romania a aparut de ceva timp o miscare Q ce parea a fi infratita cu miscarea Q din Statele Unite, tote sperantele initiale au fost spulberate prin asocierea cu Viorel Catarama. Oare ar putea cineva sa creada ca presedintele Donald Trump sau liderii democarti ar stra la aceeasi masă cu un individ precum Catarama?

***

Razboiul Informational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*