Infiltrați la protestul din 21 decembrie la parlament? Infiltrați in lumea naționalista?

Infiltrați la protestul si printre patrioti

 506 vizualizări

Infiltrați la protestul din 21 decembrie

Agenţi infiltraţi la protestul din 21 decembrie la parlament? Infiltrați și în lumea naționalista?

 După protestul din 21 decembrie 2021 când un grup de manifestanţi au intrat în clădirea Parlamentului cu acordul său prin neglijenţă jandarmeriei, s-a declanşat un atac sincronizat asupra parlamentarilor şi activiştilor care se opun vaccinări obligatorii. Deputatul George Simion a declarat încă din ziua de 21 Decembrie că ar avea informaţii despre mai multe persoane infiltrate printre protestatari, la aceea dat vorbele sale au fost primite cu scepticism. Au existat sau nu infiltraţi printre cei care au intrat în Curtea Palatului Parlamentului? Să analizăm problema.

 Într-unul din filmuleţele urcate pe canalul nostru de YouTube filmate in data de 21 decembrie apare un personaj controversat, prezenţa sa ne-a fost semnalata la redacţie de un cititor, numele celui care ar apărea în film pe treptele senatului este Remus Rădoi. Conform presei domnul Rădoi este patronul unei firme de pază implicat în celebrul caz Caracal, el este omului căruia poliția din Caracal îi cerea informații atunci când Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu erau căutate.

 Domnul Rădoi este acuzat că a avut sau încă ar avea una sau două firme de pază-protecție prin care ar face evaziune fiscală, de-asemenea că este interlop, sau un personaj care ar avea tangențe cu domeniul infracțional, respectiv: dispariții, trafic, probabil proxenetism. Acesta ar fi fost informatorul lui Nicolae Alexe, inspectorul-șef al IPJ Olt, acesta din urmă a apelat la Remus Rădoi pentru a afla date despre dispariţia celor două fete. Digi24 şi Capital au scris mai multe articole despre cele amintite mai sus.

ScreenShot 20211229234504 300x197 - Infiltrați la protestul din 21 decembrie la parlament? Infiltrați in lumea naționalista?

O întreagă „rețea” ni-se dezvăluie

 La o simplă căutare a numelui lui Remus Rădoi pe FaceBook o găsim pe domnişoara Iosefina Pascal care îşi manifesta indignarea pentru reţinerea şi interogarea domnului Rădoi în legătură cu protestul din 21 decembrie. Pe pagina de Facebook a domnului Radoi o găsim promovată activ pe doamna Adriana Bahmuteanu, fosta soţie a controversatului om de afacerii Prigoana.

ScreenShot 20211227235729 300x253 - Infiltrați la protestul din 21 decembrie la parlament? Infiltrați in lumea naționalista?

 Iosefina Pascal era până de curând consiliera de imagine a doamnei europarlamentar Maria Grapini , conform Aktual24, Iosefina Pascal şi-ar fi dobândit o oarecare notorietate după ce a participat la emisiunea “România 100” de la Antena 3. Aici ea s-ar fi s-a făcut cunoscută luptând împotriva “abuzurilor” DNA şi a “statului paralel”, în 2019 a fost remarcată de Sputnik Moldova care a promovat-o într-un articol: “O excepţională lecţie dată de tânăra Iosefina Pascal puternicilor zilei!

 Cele două, respectiv Adriana Bahmuteanu şi Iosefina Pascal se legitimează ca „jurnaliste” menţionând în C.V. că lucrează/colaborează la „News România „. Unul din personajele aflate în spatele News România conform vbiz.ro ar fi domnul Radoi. Este vorba de rebrânduirea fostului post eStradă care îl avea ca patron pe Stelian Fulga, și el originar din Caracal.

ScreenShot 20211228032715 300x173 - Infiltrați la protestul din 21 decembrie la parlament? Infiltrați in lumea naționalista?

 În momentul în care postul „News România„ a fost lansat la apă domnul Remus Rădoi a precizat: „În curând, poate cel mai patriot canal național de televiziune”.

Interesant nu? Interlopi şi foste videoceatiste au devenit brusc „naţionalişti”.

 Apare întrebare în ce univers aceste personaje nu ar realiza impactul negativ pe care îl aduc asupra mişcării naţionaliste. Cum poţi tu să fi prostituată sau tu interlop şi să vii cu povestea că ai văzut un grup de băbuţe cu icoane şi batice şi te-ai postat în faţa lor să îţi faci poze, apoi să le pui pe tot internetul cu scopul … să le faci „publicitate„?

 După 30 de ani în care toate formele de naţionalism au fost sabotate ba chiar şeful academiei SRI, „geto-dacul” Ivan se lăuda în 2019 ca serviciul român de informaţii a sabotat oprit serbările de centenar pentru a nu se umfla naţionalismul în români, astăzi toţi dubioşii vor să fie naţionalişti. Mai mult toţi aceştia îşi fac „televiziuni”, „ziare online” şi partide „naţionaliste”, situația e cel puțin suspectă.

 Doamna Adriana Bahmuteanu şi-a lansat ziarul propriu, Cetăţeanu(punct)Net cu canal de YouTube aferent, primul interviu al doamnei antemenționate a fost cu Marian Vanghelie pe care îl îndeamnă să revină în politică. Domnul Marian Vanghelie la ultimele alegeri se promova folosind un citat din Petre Tutea.

ScreenShot 20211229231307 300x214 - Infiltrați la protestul din 21 decembrie la parlament? Infiltrați in lumea naționalista?

Toată lumea e astăzi „naționalista” … infiltrați peste tot numai infiltrați ?

 După succesul înregistrat de partidul AUR se pare că toată lumea racordată la servicii secrete interne sau externe, sau la lumea infracţională vrea „partid naţionalist„. Infractorul condamnat penal Dragnea îşi face partid naţionalist, Ludovic Orban îşi face şi el un partid de dreapta care se prezintă a fi cam naţionalist, avocatul Dan Chirtic are şi el un partid făcut, zice presa cu ofiţerul SRI Dragomir.

 Promotorii acestor partide sunt personaje de poveste precum Codruta Cerva, care dădea odată flori jandarmeriei, videoceatisata Oana Lovin, acestea fiind la rândul lor promovate de „zeul” Luis Lazarus, cel care ar fi primit 30.000 euro de la fostul primar Dan Tudorache.

 Personaje ciudate au început să iasă că păduchii în frunte, ridicând mingea la fileu presei progresiste care nu ezită nici un moment să se amuze ungându-i în „organizatorii” protestelor civice.

 Uriaşul poet al închisorilor comuniste Radu Demetrescu Gyr are o poezie care pare adresată peste timp falşilor opozanţi de catifea ai regimului comunist, cei care astăzi se prezintă a fi adevărata „rezistentă”, vezi Boia, Liiceanu, Pleşu sau Tismăneanu, este vorba de poemul: „Voi nu aţi fost cu noi în celula

Tot aşa ar putea şi naţionaliștii autentici să le dedice o mică proză (nu avem talentul lui Gyr) „naţionaliştilor” infiltraţi, textul ar suna cam aşa:

 Voi nu aţi îngheţat cu NOI prin gări în 2003, când s-a votat Constituţia care dădea dreptul străinilor să cumpere pământ şi să candideze la alegerile locale şi generale, în care România a acceptat să îşi extrădeze proprii cetăţeni şi să adere la UE fără referendum, distribuind manifeste pe la călători. Nici nu aţi fost cu NOI la manifestările unioniste în Republica Moldova şi Ucraina să simţiţi răsuflarea rece a muscalilor şi caholilor. Nici la protestul împotriva Canalului Bastroie nu ati fost prezenți.

 Voi nu aţi ascultat cu noi povaţa mărturisitorilor temniţelor comuniste sau a duhovnicilor neamului românesc. Nu aveţi habar cum e să mărşăluieşti cu tricolorul în inima ungurimii şi să auzi copii întrebând în şoaptă „Ce steag e acela mami”, iar femeile răspunzând cu vocea tremurată: „e tricolorul românesc”.

 Nu ştim dacă pentru voi denumiri precum Plaviceni, Tebea, Comana, Putna, Sâmbătă de Sus înseamnă ceva, dar cu siguranţă nu aţi fost cu noi acolo în ziua sfântă a comemorării, nici coliva nu aţi legănat alături de noi la Jilava în valea piersicilor, Târguşor, Piteşti, Aiud sau Sighet.

La Roșia Montana nu ați stat in cort alături de NOI așteptând buldozelele nici la Pungesti nu isi aduce nimeni de voi aminte .

Singura voastră fapta de arme este că goniţi toţi luptătorii autentici care amuță rând pe rând: „eu unde vin aceştia nu am ce caută”.

Naivi sau infiltraţi ?

 Eternă întrebare „sunt proşti sau îi plăteşte”! Când ne uităm la cei acuzaţi că sunt infiltraţi, de ieri şi de astăzi, se ridică această întrebare, oare ei nu îşi dau seama de anti-reclamă pe care o generează oricărui protest, oricărei acţiuni prin asociere imaginii lor? Dacă sunt de bună credinţă de ce nu se retrag în eşalonul 2 sau 3 şi să ajute cu un sfat, eventual cu o donaţie și să promoveze tinerii dornici de afirmare?

 La 30 de ani de la revoluţie putem spune că avem infiltraţi în toate partidele, grupările şi ong-urile, oameni cu legături evidente cu fostul FSN, iar până prin 2019 puteam să spunem că doar lumea naţionalistă a fost lăsată în pace. Puteam … că acum au năpădit, nu unul nu doi ci cum se poate vedea cu ochii liberi o droaie. Ne lovim de ei peste tot: Lazarus, Catarama, Rădoi, Lovin, Cerva, Bahmuteanu, de curând tot ei au început să întrebe cu tupeu arătând cu degetul către vechii luptătorii: „Da aia cine sunt?”. Paradoxul este că nici nu au cum să ii cunoască pe „aia” caci cele două grupuri provin din două filme complet diferite.

SURSE:

#Digi24

Remus Rădoi, patronul implicat în cazul Caracal, a fost pus sub control judiciar 60 de zile pentru evaziune fiscală

 

#Capital

Cutremur în Caracal! Decizie incredibilă a judecătorilor. Ce s-a întâmplat cu interlopul Remus Rădoi

 

#Reporter24

Remus Rădoi, zis Codiţă din Caracal, şi-a făcut televiziune. Reprezintă postul eStrada TV la CNA

 

#Debanat

Maria Grapini, consiliată oficial pe partea de imagine de o propagandistă a teoriilor conspiraţioniste

 

#Podul

Luis Lazarus a încasat 30.000 de euro de la fostul primar Dan Tudorache

 

***

Razboiul Informational

 

Related Images:

Citeste si …

3 Comentarii

  1. Oana Lovin, e clar femeia ambasadei FSB a Rusiei, cu amantul expulzat pentru spionaj, ar trebui sa mai fie pe undeva Simona Fica amanta prorusa a MAI o nationalista antisistem, faurita, reparata si intretinuta tot de sistem, ultima oara i-au cumparat proteza dentara si acuma mai are de platit la ea….in rest de Iosefina nu ma pot lega din motivele mentionate in discutia noastra, Radoi trebuia demult eutanasiat si trebuia impuscat orice mascul care avea legaturi cu dinca criminalul psihopat de la caracal, nu de alta dar nu vreau sa se inmulteasca astfel de animale, in rest sunt convins ca ambasada rusiei era si ea prezenta la proteste, probabil negociau pretul la gaza cu trupe aflate la granita cu UCraina, aici au trupe de amante videochatiste pregatite sa se frece online si offline pentru binele si preamarirea Rusiei.

  2. Lipseste in mod suspect maghiarimea care sa vrea autonom.ie in Harghita si Covansa, unde sunteti stimati slugi proruse? sa vina hoardele si carutele sa ceara autonomie in prag de razboi la granitele noastre…pe limba lor hol vagytok lófaszok? csavart, elterelést vagy megtévesztést is teszel,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*