Nişte designeri francezi au „descoperit” modelul tradiţional românesc

Modelul tradiţional românesc

 457 de vizualizări

francez sau modelul tradiţional românesc
modelul tradiţional românesc

Nişte designeri francezi susţin că au „descoperit” modelul tradiţional românesc.

La Carrefour au apărut nişte cutii de fursecuri pentru sărbătorile de iarnă (Moşi Nicolae, Crăciun, Revelion) care au imprimate cunoscutul model tradiţional românesc. Produsul aparține firmei de designer „TheConcept Factory”, modelul tradiţional românesc este evident. 7.99 euro este prețul de vânzare pe internet.

Pe cutie nu se face nici o referire la ţara noastră dar apar câteva elemente care sugerează că firma „TheConcept Factory” ar susţine că modelul îi aparţine. Astfel avem logo-ul: OA – Original & Creative Concepts, sigla French Design, şi menţiunea „All right reserved” (toate drepturile rezervate).

Reporteri noştri au luat legătura cu un avocat din Franţa care momentan, ţinând cont de situaţia de acolo, nu poate sa facă mai mult la acest moment dar ne-a asigurat cu acesta companie este complect necunoscută în Frana. De-asemenea am fost asiguraţi că modelul nu are nimic franţuzesc în el şi nu există nici o santă să fie vorba de o confuzie în acest sens.

Sursa trebuia citată adică, in aceasta situație, ca modelul folosit de compania franţuzească se bazează pe un model românesc.

IMG 0319 768x1024 - Nişte designeri francezi au „descoperit” modelul tradiţional românesc

Câtăva legături cu modele românești puteți găsi [AICI] si mai jos in încheierea articolului:

  1. Modele pentru broderie [AICI]
  2. Cusătură tradițională românească cu acest model gasiti [AICI]
  3.  

ap,550x550,16x12,1,transparent,t.u1 - Nişte designeri francezi au „descoperit” modelul tradiţional românescbroderie 604x208 - Nişte designeri francezi au „descoperit” modelul tradiţional românesc

 

razboiulinformational

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*