Greta Thunberg își da arama pe față

Greta Thunberg

 1.189 de vizualizări

Greta Thunberg & Marx
Greta Thunberg & Marx

Greta Thunberg își dă arama pe față, l-a scos pe Karl Marx de la naftalină

 Toată lumea a auzit de celebra adolescentă de 16 ani Greta Thunberg care militează împotriva încălzirii globale, dar se pare că presa de la noi din ţară nu preia toate informaţiile. De curând din ce în ce mai mulţi jurnalişti, politicieni şi celebrităţi au început să înţeleagă uriaşa înşelătoria ţesută în jurul adolescentei cu chip angelic şi codiţe.

Vezi articolul: Greta Thunberg and the plot to forge a climate warrior

 În occident, pe la mijlocul anilor `70 lucrurile au devenit destul de clare, militanţi pentru „clima” erau întotdeauna de stânga, predicau idei marxiste şi nu criticau niciodată, sub nici o formă Rusia sau China. În timp ce în America şi Europa aveau loc proteste masive de la orice, începând cu emisiile de noxe are maşinilor personale şi terminând cu centralele nucleare, China şi Rusia erau scutite de orice critici. În raiul socialist nu se polua nu se încalcă nici independenta femeii, nici drepturile homosexualilor şi evident nici drepturile omului.

La noi activiştii pentru mediu se recomandă a fi de dreapta şi evident votează USSR  (pardon!) USR.

Greta Thunberg nu se mai ascunde …

 Atunci când întreaga presă occidentală a răbufnit în urma unor declaraţii cu parfum marxist-leninist ale Gretei, saiturile noastre progresiste s-au făcut că plouă, doar Evenimentul Zilei a îndrăznit să rupă bariera tăcerii. Astfel într-un articol, publicat pe Project Syndicate, Greta a făcut o declaraţie ce a şocat America conservatoare. În această declaraţie Greta Thunberg a precizat că încălzirea globală nu este doar despre clima şi ştiinţă, cu afirmase în trecut ci şi despre colonialism rasism şi patriarhat :

Declarația făcuta de Greta:

„După toate acestea, criza climatică nu priveşte doar mediul înconjurător. Este o criză a drepturilor omului, a justiţiei şi a voinţei politice. Sistemele de opresiune colonială, rasistă şi patriarhală au creat-o şi alimentat-o”

În acelaşi interviu Greta a subliniat:

„Criza e alimentată de colonialism şi de patriarhat”

In Engleză:

After all, the climate crisis is not just about the environment. It is a crisis of human rights, of justice, and of political will. Colonial, racist, and patriarchal systems of oppression have created and fueled it. We need to dismantle them all. Our political leaders can no longer shirk their responsibilities.

 Project Syndicate

Ce știm despre Greta ?

 Lucrurile nu ar trebui să şocheze prea tare, tatăl lui Greta este un actor cu orientări progresista iar mama sa o cântăreaţă egocentrică, militantă pentru mediu, care apare în spoturi publicitare extrem de bizare. Amândoi părinţi sunt acuzaţi că ar fi susţinători ai mişcării radicale de extremă stângă Antifa. În jurul lui Greta gravitează o serie de personaje extrem de interesante precum: Ingmar Rentzhog fondatorul platformei „We Don’t Have Time” (nu avem timp), iniţiativa susţinută de Clubul de la Roma, Trevor Neilson co-fondatorul platformei climate emergency (urgenţă climatică) sau actorul american Braţ Pitt.

 Ingmar Rentzhog este creditat de mai toată presa a fii „materia cenuşie” din spatele brandului „Greta Thunberg”, un documentar suedez pune cap la cap toate aceste informaţii.

Călătoriile lui Greta Thunberg peste ocean.

 Conferinţa din 2019, UN despre schimbări climatice ar fi trebuit să aibă loc în Mexic, Chile, dar datorită instabilităţilor politice din această ţară, conferinţa a fost mutat peste ocean în Spania, la Madrid. Moment în care începe un întreg circ marca Greta Thunberg, aceasta face un anunţ că vrea să ajungă cu orice preț în Europa. În final ea se îmbarchează la bordul unei luxoase Catmarane cu vele, dar care poseda şi motoare diesel. Digi24 ne-a relatat acest eveniment inclusiv că proprietara luxosului iaht care a fost de acord s-o ducă în Europa pe Greta, are origini româneşti, dar nu ne-au spus însă ce era mai interesant.

Deoarece a traversa Atlanticul în acesta perioadă a anului cu o barcă cu vele este periculos, Greta primeşte şi ajutorul lui Nikki Henderson care este de profesie căpitan de vas, singura problemă este că Nikki era în Marea Britanie. Problema s-a rezolvat în cele din urmă Nikki a luat avionul şi a ajuns în Statele Unite să o „ajute” pe Greta să treacă oceanul fără să polueze.

Aceste fapte nu au fost un accident, atunci când Greta a venit în America a fost adusă tot de un iaht luxos cu vele, care apoi s-a întors înapoi in Europa, cu ajutorul motoarelor.

Oare se poate si asa?

 Mesajul pe care Greta încearcă să îl transmită, adică că „se poate şi aşa” este unul pentru oameni ceva mai prostuţi, 17 milioane de persoane folosesc avionul anual pentru a trece oceanul între America şi Europa. O călătorie cu barca cu vele durează în jur de 3 săptămâni, iar tot echipamentul necesar unei asemenea călătorii produce poluare atunci când este produs şi este producător de poluare când nu va mai fi folosit.

Concluzia unanimă este ca Greta a lăsat o amprentă de poluare mai mare cu excentricele ei călătorii, decât dacă s-ar fi urcat pe un loc liber într-un avion obişnuit.

O minciuna frumos ambalată

În spatele brandului Greta Thunberg se afla o întreagă categorie de tehnologii şi produse care se declară „prietenoase cu mediul”. De multe ori s-a descoperit că publicitatea este doar atât publicitate, avem deja numeroase exemple în acest sens.

 Mini centralele de producere a curentului electric, amplasate pe râurile de munte au distrus flora şi fauna dând peste cap întregi ecosisteme, turbinele eoliene care au devenit o adevărată afacere sunt de multe ori ineficiente. Se estimează despre multe astfel de tehnologii ca nu vor putea niciodată recompensa poluarea produsă la fabricarea tuturor componentelor din care sunt făcute. Turbinele eoliene, de exemplu pot aduce energie verde într-o ţară, dar vor polua masiv locul în care sunt produse componentele din care sunt făcute.

S-a descoperit că de multe ori plasticul şi componentele electronice colectate, pentru a fi reciclate, în Statele Unite sau Europa, ajung să fi aruncate în ţările sărace din Africa şi Asia. Costul reciclări anumitor produse este cu mult mai mare decât a obţine materialele respective de la zero.

 Aceeaşi poveste şi cu Greta, ea este dusă în America de un iaht cu vele care se întoarce înapoi în port în Europa cu ajutorul motoarelor, este aduse din America în Europa cu ajutorul unei catmarane dar pentru a putea traversa Atlanticul în siguranţă este adus un căpitan cu avionul din Europa. Totul este un circ ieftin iar că tot tacâmul să fie complect Greta a început să folosească prăfuitul discurs marxist cu „Sistemele de opresiune colonială”.

SURSE:

# Evenimentul Zilei

Cine poate opri nebunia Gretei_Thunberg? „Clima se schimbă din cauza rasismului”

# The Guardian
Greta_Thunberg arrives in Lisbon after three-week voyage from US

# Salon
Climate activist Greta_Thunberg completes three-week catamaran voyage across Atlantic

# Digi24

O româncă o ajută pe Greta_Thunberg să ajungă în Europa fără să polueze. O trece Atlanticul cu propriul velier

# The Sun
Greta Thunberg’s parents – who are the climate activist’s family and what have they said?

# Elimate Emergency

Platforma Elimate Emergency fondata de Trevor Neilson

#  Project Syndicate

Why We Strike Again by T.Greta

# The SunDay times

Greta Thunberg and the plot to forge a climate warrior

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*