Legea Omerta: Proteste faţă de vaccinarea obligatorie, presa a tăcut !

Vaccinarea obligatorie

 18.648 de vizualizări

vaccinarea obligatorie 2020

Proteste faţă de vaccinarea obligatorie, presa a tăcut, se aplica legea omerta

 Legea care impun amenzi severe părinţilor care nu vor să îşi vaccineze copii a scos mii de romani în întreaga ţară. În Bucureşti sâmbătă au ieşit conform unei surse din cadrul jandarmeriei 5000 de persoane, măsurătorile făcute din satelit pe zona de protest confirma aceste estimări. Vaccinarea obligatorie a adunat numeroase asociații, fundații și oameni de diferite vârste și profesii.

ScreenShot 20200308230610 300x126 - Legea Omerta: Proteste faţă de vaccinarea obligatorie, presa a tăcut !
Protest – 2020

 Protestări au format un zid în jurul parlamentului, pentru prima oră s-a reuşit încercuirea aproape a întregii clădiri, a rămas neacoperită doar zona din spate unde se afla Catedrala Mântuirii Neamului.

moza 20200307 162717 300x170 - Legea Omerta: Proteste faţă de vaccinarea obligatorie, presa a tăcut !

Presa alintata cu denumirea „mainstream”, cu mici excepţii nu a relatat evenimentul, dacă mişcarea anarhistă #rezist scotea 5 oameni în Piaţa Victoriei erau acolo toate televiziunile, iar dacă PSD scotea 10 babe venea precis jumătate.

În ţara au ieşit 400 de persoane s-au Iași, peste100 de persoane au protestat la Constanța și câteva zeci de persoane s-au strâns la Bistrița la fel la Bacău. Cira 100 de oameni s-au adunat şi la Focșani. Presa nu a relatat protestele la adevărata lor amploare câteva publicații olnine au distribuit poze luate din unghiuri nefavorabile ce creau impresia ca la protestul din București ar fi participat doar câteva zeci de persoane.

Legea vaccinări obligatorii nu se referă doar la copii ci la „copii şi adulţi” impunerea vaccinări obligatorii a întregii ţării fiind la latitudinea ministrului sănătăţii.

Vaccinarea obligatorie pe placul Declic

 Platforma Declic.ro a șters o petiție împotriva obligativității vaccinării care strânsese 31.000 de semnături, se pare ca nu au dorit ca petiția sa capete o importanta prea mare.

 Platforma civică de drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ a făcut public un memoriu argumentat juridic prin care respinge proiectul de lege ce prevede obligativitatea vaccinării. Peste 80 de asociații si intelectual (doctori, avocați, jurnaliști ) au semnat acest memoriu ocultat de presa. Mai jos posta integral  memoriului.

 

Memoriu Legea Vaccinarii Ob… by Razboiul Informational on Scribd

***

Războiul Informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*