USR și Demos cine este mai Marxist ?

USR și Demos

 338 de vizualizări

USR și Demos

USR și Demos cine este mai Marxist ? Cine se îmbracă în fusta primul, câștigă !

 De curând doua ştiri au fost lansate aproape simultan cu scopul vădit de a testa reacţia publicului. USR ar putea pune un homosexual la euro-parlamentare şi Demos are un membru transsexual. Singurele atribute ale celui dintâi, sunt: mai întâi că e homosexual şi apoi că a dat România în judecată pentru recunoaşterea căsătoriei gay, iar cel din urmă că e transsexual şi că vrea legalizarea prostituţiei. USR și Demos cine o fi mai marxist ?

 Asta este precum în comunism atunci când au ajuns să se acuze între ei care e mai marxist şi care a devenit „contrarevoluţionar”. Cu timpul s-a ajuns la „Marea Teroare” şi oameni de care nici nu bănuia cineva , au ajuns în fata plutonului său au sfârşit în lagăre sau asasinaţi. Leon Trotsky, Lev Kamenev, Nikolai Yezhov, Andrei Bubnov, Mikhail Tukhachevsky, Nikolai Bukharin, Karl Radek, toţi „contrarevoluționari”. Implicit a început o cruntă concurenta în care fiecare dorea să demonstreze că „el” este cel mai bun Marxist.

Ultimul lucru pe care cineva îl dorea era să nu fie destul de marxist şi prin urmare acuzat de contra-revoluţionarism.

In zilele noastre …

 Cu aceasta istorie în minte USR şi DEMOS se luptă pentru a demonstra, parcă, cuiva care e mai marxist dintre ei. Dacă USR lasă de înţeles că pe listele sale pentru euro-parlamentare va fi prezent şi activistul homosexual Adrian Coman, fost asistent al Monicăi Macovei. Demos nu se lasă mai prejos şi vine cu una şi mai tare, au un membru transsexual ( Antonella) care lupta pentru legalizarea prostituţiei. Asta în timp ce în parlament se discută, din nou, un proiect de lege al parteneriatului civil.

 De ce vine, Vice tocmai acum să îl promoveze pe transsexualul „Antonella”, şi „nobilă” să cauza? Şi cum de s-a făcut brodeala asta tocmai prin intermediul portalului radical de stânga şi ultra marxist vice? Ce rost avea să fie amintită orientarea politică a unei persoane într-un articol despre drepturile persoanelor tran-gender!:

„Președintele organizației este Antonella Lerca Duda, lucrătoare sexuală transsexuală, activistă pentru drepturile trans și membră a partidului Demos. „

„Da, prin cei de la Demos. Eu sunt în continuare membră de partid și ei au în programul lor și agenda de sex work. Planul este să lucrăm cu toții, cu avocați, la schițarea unui proiect de lege care să ajungă la vot. „

Totul are un gust amar, acelaşi portar, vice, abordând o atitudine „tinerească” titrează în alt articol: „Trei tipe din România mi-au povestit cum e să le spui altora că ești lesbiană sau trans” sublinierea „TIPE” ne aparţine. Să fie „ai noştri tineri” asa de uşor duşi de nas ?

Marea Zăpăceală

 Pe la începutul acestui an am fost anunţaţi că avem 3 opţiuni electorale noi şi curate, +PLUS, care ar fi de „dreapta”, USR care chipurile este de „centru” şi Demos care se vrea de stânga „europeană”. Evident toate aceste partide promovează drepturile homosexualilor, imigraţia musulmană, secularismul şi se opun vehement „naţionalismului” şi „fascismului”. Lucrurile sunt clare acelaşi grup de foşti protestatari #Rezist vor să acapareze electoratul de dreapta, centru şi stânga, iar dacă pot ciupi câteva voturi şi de la homosexuali, transsexuali şi prostituate … de ce nu ?

 Urmează în mod cert o campanie ciudată, cu partide declarate de dreapta şi care pretind a luptă împotriva „ciumei roşi” dar care vor manifesta toate caracteristicile doctrinare ale extremei stângi. Aproape sigur vom avea partidul moştenitor al bolşevismului sovietic care va încerca să plagieze atitudinii atribuite dreptei, chiar extremei drepte. Scopul pare a fi răsturnarea totală a valorilor politice în conştiinţa alegătorului, un fel de bărbat în fusta al lumii politice romaneşti.

SURSE

USR și Demos

# Știri pe Surse

USR îşi prezintă cei 85 de membri care vor să candideze la europarlamentare. Activistul homosexual Adrian Coman, fost asistent al Monicăi Macovei, pe listă.

# Vice

Femeia trans care a înființat prima organizație a lucrătoarelor sexuale din România

***

Războiul Informațional

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Ruth Bader Ginsburg
Incorect politic

O activista de stânga a anunţat că moartea judecătoarei Ruth Bader Ginsburg a motivat-o să treacă la satanism

O cunoscută activista de stânga a anunţat că moartea judecătoarei Ruth Bader Ginsburg a motivat-o să treacă la satanism  Jamie Smith, o cunoscută ateistă, activistă de stânga şi militanta pro-avort a anunţat într-un articol că […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*