Este referendumul lui Dragnea,

Acest Articol este doar un fragment vezi articolul "Toate minciunile despre Referendum"

 36 de vizualizări

referendum
referendum

Vezi -> „Toate minciunile despre Referendum

Este referendumul lui Dragnea, urmează o serie de teorii conspiraţioniste de tipul că Dragnea a promulgat referendumul fie pentru a deturna atenţia de la problemele reale”, fie pentru a câştiga popularitate sau a diviza societatea în folos propriu.

– Iniţiativa organizări unui referendum aparţine practic cultelor care au aceleaşi drepturi de a strânge semnături pentru un referendum ca şi ong-urile lui Soros.

Iniţiativa a fost demarată de mai multe ong-uri în toamna 2015, când preşedinte al PSD şi premier era Victor Ponta şi a fost înregistrată în Parlament în mai 2016 când premier era Dacian Cioloş care la vremea aceea nu a pus nici o piedică iniţiativei. A fost votat în senat cu sprijinul PNL fără de care nu ar fi putut trece. Totuşi nu e referendumul lui Ciolos şi nici al PNL ci doar a lui Dragnea .

Acţiunea a fost demarată de Coaliția pentru Familie la sfârșitul anului 2015, inițiativa a strâns suficiente semnături depăşind numărul necesare pentru a iniția un proiect de lege constituțională adică 500.000, (s-au strâns 3.000.000 adică cu 2.500.000 peste necesar) acţiunea este sprijinită activ de Biserica Ortodoxă și de Biserica Romano-Catolică, dar şi de majoritatea cultelor protestante. Curtea Constituțională, a avizat pozitiv propunerea de modificare în data de 20 iulie 2016, reținând că ea nu aduce nicio atingere vreunui drept individual, precizând că nu se aduce nici o restrângere a drepturilor deja existente.

Propunerea de revizuire a trecut pozitiv de Camera Deputaților pe 27 martie 2017, dar organizarea referendumului a fost amânată după ce, în septembrie 2017, 38 de senatori PNL și USR au atacat propunerea de lege a referendumului la CCR. Ulterior CCR a respins sesizarea. Astfel pe 11 septembrie 2018, Senatul, în calitate de for decizional, a adoptat propunerea de revizuire a Constituției cu 107 voturi „pentru”, 13 voturi „împotrivă” și șapte abțineri. PSD-ul a fost chiar acuzat până la momentul “septembrie 2018” ca tergiversează declanşarea referendumului, mai ales că PSD a sprijinit atât la nivel de guvern, cât şi la nivel local,toate iniţiativele publice LGTB (LGTBQ2)

Memoria colectiva este un factor important cand vine vorba de manipulare, iar in cazul unor evenimente mărunte anumite persoane pot profita de așternerea rapidă a uitării. Astfel la începutul luni mai președintele Ludovic Orban, a declarat într-o sâmbătă, la Tulcea, că partidele aflate la guvernare, PSD şi ALDE, sunt vinovate de amânarea referendumului pentru familie, iar PNL nu dorește sa fie părtași la asa ceva. Acesta își reafirma sustinerea pentru acest proiect si acuza partidele aflate la putere de joc dublu: „Eu când îi văd pe Dragnea şi Tăriceanu că se bat cu cărămida în piept că sunt mari susţinători ai familiei creştine, îmi e ruşine de ruşinea lor. Nu poate Tăriceanu să vorbească de subiectul ăsta. (…) Nu au voie pentru că aruncă în derizoriu tema. Foamea lor bolnavă de a se ataşa de teme de interes public”, preciza Orban. Acesta s-a spălat pe mâini de orice responsabilitate referitor la tergiversarea votării referendumului. „Dacă e cineva vinovat că nu s-a făcut referendumul, ei sunt de vină. Cine are majoritate în Parlament? E ţin de şapte luni jumate în sertarele Senatului proiectul de revizuire al Constituţiei. Ei nu au vrut să pună pe ordinea de zi, pentru că vor să transforme PNL în inamic, crezând că ei câştigă nu ştiu ce puncte. Dar românii nu sunt proşti„, a afirmat liderul PNL. Cum o fi ajuns sa fie „referendumul lui Dragnea”. . .

ScreenShot 20180924043109 300x291 - Este referendumul lui Dragnea,
referendum

Reținem:

PSD face parte dintr-o familie socialistă la nivel european. Ei au fost întotdeauna foarte favorabili mişcării LGTB, în 2015 pe când era europarlamentar Viorica Dăncilă a votat , un raport despre drepturile omului care încuraja statele membre să reflecteze la recunoașterea căsătoriei între persoane de același sex. Vlad Viski militant LGTB recunoştea ca el votează PSD deoarece acest partid este singurul care s-a arătat cooperant cu mişcarea LGTB. (poza mai jos)

psd 300x257 - Este referendumul lui Dragnea,
referendum

Manipulare pe pâine …

Analizând modul lor de operare, este clar în opinia noastră că organizaţiile LGTBQ2 au angajat o serie de firme specializate în campanii media. În reţelele de socializare au apărut sute de conturi care postează în mod repetat că ei nu merg la vot deoarece … şi se folosesc “copie-paste” câte o idee din cele de mai sus. Principala tactica este transferul sentimentului de ură care există împotriva lui Liviu Dragnea de la persoană sa asupra referendumului.

Să judecăm drept, cum se face ca toată campania împotriva creştinismului a fost abandonată dintr-o dată, la un moment atât de propice când BOR e pro-referendum şi toţi cei care ţipau “nu vrem Catedrale vrem spitale” tipa acum “nu merg la referendumul lui Dragnea” ? E simplu: aceasta formulare a fost identificată ca cea mai probabilă să prindă la public.

În războiul din fosta Iugoslavei o companie de lobby angajată de premierul Croaţiei a născocit frază de “curăţare etnică” împotriva sârbilor ortodosi după care au bombardat presa occidentală până au generat o intervenţie internaţională, în Irak au născocit acuzaţia de “arme chimice de distrugere în masă” şi prin urmare s-a ajuns la bombardarea fabricilor de curmale şi lapte praf aducând foametea, în Ecuador şi Argentina au existat acţiuni similare împotriva unor regimuri indezirabile. În România au găsit această sintagma “referendumul lui Dreagnea”, şi cunoscând că 4 milioane de romani sunt departe de casă se mizează pe folosirea absenteismului în folosul căsătoriei gay.

Eşecul referendumului înseamnă un vot pro tabăra homosexuală. Romanii trebuie să înveţe să identifice principalele tactici de manipulare astfel încât atunci când avem o problemă în discuţie nu ne interesează nici ce personaj a pun în dezbatere chestia respectivă (Hitler, Stalin, Mao,), nici dacă problema este sau nu pe placul elitelor, nici dacă sondajele sunt clar împotriva ei, nici dacă ea pare retrogradă sau ultra progresista, nici dacă sunt „alte probleme mai importante”, nici dacă subiectul e haios, ridicol se pot face glume pe seama lui, nici dacă printre susţinători sunt nazişti fascişti sau comunişti şi nici dacă subiectul va polariza diverse grupuri. Ne interesează subiectul în sine.

Prin aplicarea tacticilor manipulative de mai sus numeroşi cetăţeni de bună-credinţa au ajuns să facă gratis propaganda taberei LGTBQ2 care s-a exprimat de la început pentru absenteism. Mai mult ei depun un efort considerabil să crediteze PSD cu ideea referendumului. Este clar că vor exista două tabere una o progresiştilor LGTBQ2 şi a militanţilor pro diversitate şi alta a conservatorilor. Una din aceste tabere va fi manipulată.

Analizând modul de acţiune putem să observăm că una dintre tabere a ajuns la disperare, au lansat un filmuleţ în care îi compară pe cei care au iniţiat referendumul cu inchiziţia care „ardea vrăjitoare pe rug” s-au lansat şi articole şi postări în care cei care merg la referendum sunt comparaţi cu nazişti care au susţinut Holocaustul. Au fost şi situaţii în care militanţi pro referendum au fost agresati (incidentul din zona Obor) sau le-au fost ameninţaţi copiii că vor fi violaţi.

Mulţi romani de bunăcredinţa au ajuns să mărşăluiască într-o tabără de care nu ştiu nimic şi să atace familia, tradiţia, biserica creştină. Adică definiţia clasică a manipulării prin război informaţional – să ajungi să faci ceva ce nu ai fi făcut niciodată, dacă manipularea nu s-ar fi aplicat.

Un ochi antrenat recunoaşte instantaneu că e vorba de manipulare, astfel acest referendum proclamat unanim ca „inutil” de formatori de opinie a devenit se pare mai important ca orice alegeri din 90 încoace. Nicicând nu s-a văzut o asemenea desfăşurare de forţe ca acum pentru un referendum „inutil” care „nu schimba nimic”. Miza, în realitate, este uriaşă. Miza este suveranitatea poporului român, mai avem sau nu dreptul de a ne hotarî singuri soarta? Cei care sunt împotriva referendumului spun răspicat NU! Suntem doar o biată COLONIE şi nu avem acest drept.

Surse:

PNL acuză PSD şi ALDE pentru amânarea referendumului pentru Familie

Premierul Viorica Dăncilă a votat în 2015, un raport reflecteze la recunoașterea căsătoriei între persoane de același sex

 

 Toata Lista Aici

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*