Un spion internațional al României, afirma ca poate demasca rețeaua lui Soros

Rețeaua lui Soros demascata ?

 8.647 de vizualizări

Romania vs Soros
Romania vs Soros

Un spion internațional al României, afirma ca poate demasca rețeaua lui Soros și aduce avantaje uriașe României

 O persoană care are legături cu Asociaţia Civică Dreptate a fost contactată recent de către un domn care i-a prezentat dovezi convingătoare ca a lucrat în spionajul românesc. Persoana în cauză se cheamă George Popescu şi este un militant civic cunoscut, iar spionul român se numeşte Raul Nicolae Coltor. Acesta din urmă afirmă că deţine informaţii care ar putea ajuta imens România și deconspira reițeaua lui Soros.

 George Popescu, care s-a remarcat în lupta împotriva legii Big Brother şi a tehnologiei 5G, l-a îndrumat pe domnul Raul Nicolae Coltor spre Asociaţia Civică Dreptate, un ONG care luptă pentru respectarea drepturilor omului, George Popescu având încredere doar în această asociaţie pentru dezvăluire. Motivul pentru care domnul Raul Nicolae Coltor susţine că a decis să iasă public cu o serie de dovezi este faptul că sesizările si denunțurile penale făcute până acum au fost ignorate de către toate autorităţile.

Si asa a început:

 Astfel, acesta a decis să iasă public prin intermediul unei asociații civice nesubordonate lui Soros. Domnul Raul Nicolae (spionul) îşi începe prezentarea astfel:

Mă numesc Raul Nicolae Coltor și am spionat peste un deceniu în favoarea României!” „Zuckerberg a fost premiat de CIA, eu pot lua glonțul…” –

soros ro ro 300x169 - Un spion internațional al României, afirma ca poate demasca rețeaua lui Soros

„Am spionat peste un deceniu în favoarea României!”

 Datorită faptului că din 2011 rezultatele operațiunilor mele au fost aduse la cunoștința BCCO Alba, DCCO, DIICOT și SRI, iar angajați acestor instituții ale Statului Român nu au făcut demersurile necesare în favoarea țării și și-au însușit prin fraude bancare (posibile prin informațiile primite de la mine) sume imense de bani, după nenumărate încercări de a îndrepta lucrurile prin lege, am decis să ies public pentru a se face dreptate. -ne-a declarat Raul Coltor:

Profitând de naivitatea Poporului Român, cu ajutorul trădătorilor de serviciu ai vremii și ai prezentului

 În Decembrie 89 România a fost invadată și ocupată pe timp de pace prin intermediul războiului neconvențional  .

Trebuie menționat că prin informațiile și datele electronice sensibile (de nivel 1) pe care le-am predat organelor menționate, Statul Român și implicit Poporul Român putea și încă mai poate, să beneficieze de rolul de arbitru internațional și să primească privilegii care să ducă la eliberarea de sub statutul de colonie, mai exact de țară ocupată „pașnic”.

Când spun date sensibile de nivel 1 , mă refer și la datele furate de anumite persoane din arhivele DGIA , SRI , precum şi datele furate cu ajutorul “ virusului Octombrie Roşu “ în intervalul  2011-2013, ne-a declarat Raul Coltor.”

 Momentan ne oprim cu relatarea aici și vă punem la dispoziție două materiale care pe un polițist, procuror sau alt legiuitor cinstit, l-ar determina să aprofundeze cazul și să ia măsurile legale.

 Înainte de a prezenta cele două materiale și 3 fragmente audio, mai putem spune că românul  Raul Nicolae Coltor ne-a demonstrat cu documente înregistrate oficial, înscrisuri, metode, operațiuni și logică că îndoielile noastre inițiale nu se mai justifică: El este un fost spion care a adus beneficii României și care acum este împiedicat să finalizeze operațiunile în favoarea țării de către cei care au furat, în sistem fiind, cu ajutorul roadelor muncii lui.

Cazul are legătură cu persoane de rang înalt și fapte consumate, sau în desfășurare, începând din 2011 până în prezent. Iată câteva persoane implicate conform declarațiilor românului Raul Nicolae Coltor:

 1. George Maior, fost director SRI -octombrie 2006-ianuarie 2015, actual ambasador al României în SUA.
 2. Laura Codruța Koveși,  procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din 2013 până în 9 iulie 2018, din septembrie 2019 procuror-șef, la Parchetul European.
 3. Mihail Florian Coldea, general în rezervă SRI,  prim adjunct SRI pe perioada cât a fost George Maior director, ulterior implicat în cazul „Ghiță” și suspendat/trecut în rezervă.
 4. Darren Terrell White, fost șef al US Secret Service – regiunea Europa de Est noiembrie 2009-februarie 2014 având biroul în ambasada SUA la București, din 2013 figureaza ca asociat alaturi de Adrian Sarbu in firma American Security Consultants SRL, potrivit datelor de la Registrul Comertului.
 5. Ioan Târnu, locotenent-colonel SRI, fost șef SRI-Alba, actual posibil arestat într-un dosar penal având acuzator pe Traian Berbeceanu.
 6. Traian Berbeceanu, fost șef BCCO Alba, ARESTAT și ulterior eliberat, acum pensionat.
 7. Ioan Mureșan, fost procuror șef DIICOT Alba, actual demis și în proces cu Traian Berbeceanu.
 8. Ionela Denisa Florea, procuror șef DIICOT Alba SUCCESOAREA lui Ioan Mureșan.

Lista este mai lungă și urmează să fie dezvăluită pe parcursul anchetei jurnalistice.

-|-

Urmăriți subiectul pe dreptate.org.ro să sperăm ca rețeaua Soros  va fi expusă

 Pe Situl Asociației Civice Dreptate găsiți înregistrările și probele menționate in articol, situl dreptate.orf.ro reprezintă sursa pentru afirmațiile de mai sus.

Gata cu Joaca! Umbrele au intrat in joc! România eliberată de ocupația străină! Scapă cine poate! -AUDIO

***

Războiul informațional

 

Related Images:

Citeste si …

Deutsche Presse-Agentur
Stiri externe

Publicația germana Deutsche Presse-Agentur jigneşte România vorbind de anexarea Ardealului

Agenția de presă Deutsche Presse-Agentur scrie despre „anexarea unei părți a Ungariei”   Agentia de stiri germana Deutsche Presse-Agentur, joacă de aniversarea centenarului cartea revizionistă. Ştirea este difuzată și pe postul public de televiziune ZDF […]

3 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

 1. Românul care afirma ca poate deconspira rețeaua Soros revine cu noi precizări - Razboiul Informational
 2. Invitație la Conferința: – FURTUL DE IDENTITATE – - Razboiul Informational
 3. SUVERANISM VS. GLOBALISM. NE PUTEM AȘTEPTA LA DEZMEMBRAREA UNIUNII EUROPENE?… – Blogul MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*