Monument lui Karl Marx vandalizat, ce nu spune presa ?

 714 vizualizări

Monument lui Karl Marx

Monument lui Karl Marx vandalizat. Cum a uitat toată lumea de un Holocaust de care nimeni nu vrea să vorbească.

 Monumentul funerar al lui Karl Marx din cimitirul Highgate din nordul Londrei a fost vandalizat din nou (pentru a doua oară în această lună). Data trecută a fost distrusă placă monumentului cu un ciocan, acum a fost inscripţionat cu vopsea roșie. Poliţia a comunicat că nu s-au făcut arestării și nu are suspecţi.

 Într-un mod foarte ciudat şi total inexplicabil presa internă şi internaţională au relatat amănunţit, despre inscripţiile făcute pe partea din spate a monumentului, şi din laterală dreapta şi stânga. S-a păstrat, însă tăcerea absolută despre inscripţia făcută cu vopsea roşie pe partea din faţă.

Rând după rând ziar precum B.B.C sau The New York Times au reprodus ştirea că Monumentul funerar al lui Karl Marx inscripţionat cu „Doctrine of Hate” (Doctrina a urii.) şi „Architect of Genocide” (Arhitectul genocidului.). Acestea fiind inscripțiile din laterală şi spate.

S-a evitat în mod deliberat a se menţiona ce scria pe partea din faţă a monumentului, unde cu vopsea roşie a fost scris:

Memorial to Bolshevik Holocaust 1917 – 1953. 66.000.000 DEAD (Memorial al Holocaustului Bolşevic 66.000.000 victime ).

karl - Monument lui Karl Marx vandalizat, ce nu spune presa ?
Monument lui Karl Marx vandalizat

Într-un mod suspect occidentul păstrează o totală tăcere despre ceea ce unii istorici numesc „Holocaustul Roşu”. Despre zeci de milioane de victime care nu au „cimitire publice„, monumente sau zile omagiale.

De ce 1917 – 1953 ?

Perioada înscrisă pe monument este perioada gulagului în U.R.S.S, de la „Revoluţia Bolşevică” până la moartea lui Stalin. Cifră de 66.000.000 de persoane care au fost omorâte în URSS între 1917 – 1953 este menţionată de Solzhenitsyn, după calculele unui statistician rus.

Să fie vorba de Complicitate ?

Dacă bolşevismul este o crimă împotriva umanităţii atunci cu siguranţă, occidentul este complice la această crimă. În primul rând Karl Marx şi Frederic Engels şi-au au conceput ideologia în vest, ca doar apoi să fie exportata în Rusia. De la 1917 până la începutul anilor 60 occidentul a păstrat tăcerea despre genocidul care a continuat fără oprire în spatele cortinei de fier.

Abia după ce „călăul” a murit relativ liniştit, occidentul a început să dea drumul câte puţin la informațiile despre Holocaustul Roşu. Nici până acum tineri care îmbracă tricouri cu Marx, Che Guevara, sau chiar Lenin nu sunt conştienţi de dimensiunile reale ale atrocităţilor, comise în URSS.

Cineva a inscripţionat monumentul cu cifra estimată a victimelor şi totuşi „maşina de propagandă” îngrozită de realitatea acuzaţiilor s-a pus în mişcare. Toţi au vorbit de ce scria în spate şi pe una dintre laterale. Marea majoritate a agenţiilor de ştiri nici nu au prezentat poza monumentului din faţă.

 Mai mult presa a deturnat întreaga discuţie într-o direcţie a „corectitudini politice”, de tipul: „dacă nu eşti de acord cu ceva este normal să te manifeşti în felul ăsta ?” Astfel a fost reprodusa, postarea de pe tweeter a conduceri cimitirului care precizau ca: „indiferent ce părere ai despre Marx nu asta e metoda s-o arăţi” Cat sarcasm întunecat de la conducerea unui cimitir ! De parcă ar exista mai multe „variante” de istorie. Dacă cineva aruncă cu o roşie într-un călău, sălbatic este cel cu roşia şi călăului îi vor fi, desigur oferite scuzele de rigoare.

ScreenShot 20190218053011 - Monument lui Karl Marx vandalizat, ce nu spune presa ?
Highgate Cemeter Twitter

Ce putem spune despre cei care ascund informaţii despre o astfel de crimă decât că au un bun motiv să o facă ?

SURSE:

# Highgate Cemetery – Twitter

Vandals back at Marx Memorial

# The New York Times

Karl Marx’s Tomb in London Is Splashed With Red Paint

# BBC

Karl Marx: Monument vandalised for second time in two weeks

# Socialhistory (org)

Forced Labour in Soviet Russia 1917-1953

# Hawaii (edu)

Lethal Politics: Soviet Genocide and Mass Murder Since 1917

 

***

 

Dogaru Victor /Razboiulinformationa

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*