Julian Assange un Robin Hood al zilelor noastre ?

Julian Assange povestea reala

 194 de vizualizări

Julian Assange

Julian Assange un Robin Hood al zilelor noastre ? Ce nu spune presa „mainstream” ?

 Există acel moment când îți dai seama, că omul aflat în fața ta gândește pe total altă lungime de unda decât tine. Se poate întâmpla în liceu cu acel profesor care vrea să pară cool, şi se îmbracă și vorbește ca un adolescent. Asta până când încurcă numele cele mai în vogă cântăreți cu numele celui mai bun actor sau greșește hitul din anul prezent cu hitul verii trecute. Sau cu o rudă apropiată care voia să îți reproșeze ceva important, până când afli că te faci vinovat că nu te-ai bucurat că respectivul a fost numit in comitetul blocului sau când a câștigat 5 RON la bingo de la clubul pensionarilor.

 Evident se poate întâmpla și cu un politician care participă la un eveniment cultural său religios, iar la un moment dat trebuie să anunțe că urmează să candideze … și anul acesta!

Presa „mainstream” își joaca ultima carte!

 Din ce în ce mai mult acest lucru se întâmplă cu presa. Presa de astăzi nu mai are ca scop informarea ci dezinformarea. Publicațiile de astăzi vor să te șocheze cu ultima crimă, să te țină conectat, și tot o dată să te dezinformeze în folosul partidului său trustului din spatele respectivei agenții de presă.

Această modă poate fi observată cu ochiul liber de ani buni, diferitele televiziuni sau posturi de radio prezintă aceeași știre într-un mod total diferit. De curând lucrurile au luat o razna de tot. Avem din ce în ce mai multe evenimente civice pe care nicio televiziune nu vrea să le prezinte, și avem evenimente politice pe care toate televiziunile le comentează într-un mod subiectiv.

 Acest lucru să putut observa foarte bine în timpul referendumului pentru modificarea Constituției din 2018. Toate televiziunile au sugerat câte un motiv fals pentru care lumea nu ar trebui să meargă la vot, cu ocazia europarlamentarilor atacați sunt cei care nu vor să voteze. Aceeași retorică astăzi nu se mai aplică, aceste alegeri și acest referendum nu mai sunt organizate „de Dragnea”, și evident nu se mai cheltuie bani cât pentru un spital „ca în Dubai”.

Julian Assange vs presa progresistă

 În cazul Assange avem ultima demonstrație a forței de manipulare a presei. Temele puse în discuție nu au nimic de a face cu realitatea. La fel ca la referendum când s-a sugerat că de fapt vom vota o altă lege, iar majoritatea experţilor au dezbătut teme inexistente. Manipularea este atât de evidentă încât singuri care nu observă sunt cei care o fac.

 Domnul Assange este acuzat de spionaj și trădare în defavoarea unei țări a cărui cetățenie nu o are. Suntem informați că ar fi comis o infracțiune de care „victima” nu l-a acuzat niciodată . Și evident vechiul stereotip “lucrează pentru ruși” nu putea lipsi din ecuaţie.

Cine este dar domnul Julian Assange ?

Assange este un cetățean australian care în trecut a fost acuzat de infracțiunii informatice. Statutul său de jurnalişti este oarecum discutabil mai degrabă este un it-ist care deține o agenție de știri online.

Julian Paul Assange Hawkins s-a născut la 3 Iulie 1971, este cetatea australian de meserie programator. În 2006 a fondat WikiLea ks o organizaţie de presăcare lupta expunerea abuzurilor, crimelor de război şi corupţiei. În august 2010 două femei de 26 şi 31 de ani, din Suedia s-au prezentat la poliţie şi l-au raportat pe Assange că le-ar fi transmis o boală venerică. Procurorul a emis un mandat pentru viol şi molestare. În data de 30 august, Assange a fost interogat de poliţia din Stokhlom, avocata celor două femei ceruse deja renunţarea la acuzaţii. Pe 18 august Assange a cerut permis de muncă şi şedere în Suedia dar i-a fost respins. În Septembrie a părăsit ţara, conform autorităţilor ilegal, conform altor surse legal.

 Autorităţile suedeze au emis un mandat pe numele lui Julian Assange care trăia de două luni în Marea Britanie. Canadianu a contestat mandatul până în 2012 când ultimul apel i-a fost respins. Astfel Assange a cerut azil în iunie 2012 azil în Ecuador şi s-a refugiat la ambasadă. În Martie 2017 procurorii suedezi au renunţat la acuzaţii şi au revocat mandatul internaţional. Poliţia londoneză a precizat în că mandatul de arestare pentru încălcarea cauţiunii rămâne valabil. După o serie de dispute cu autorităţile din Ecuador, acestea i-au revocat statutul de azilant.

Nici alba nici negră

Nu este cetățean american și nu are nici un fel de obligație față de această țară. Nu s-a putut niciodată demonstra că ar fi pus în circulație informații false, celebra acuzaţie de „fake news”. Toate informațiile sale implică abuzuri reale ale autorităților sau cazuri de corupţie.

Procuratura americană care cere extrădarea să, nu a putut demonstra că o singură viață de american a fost pierdută ca urmare a informațiilor puse în circulație de WikiLeaks. Nu a comis viol, a fost acuzat de o infracțiune de „conduită sexuală”. Mai precis că ar fi transmis o boală venerică la două femei cu care a întreținut relații sexuale consensuale. Vorbim practic de două plângeri depuse de femeile respective. Autoritățile suedeze sunt acuzate că au fabricat pur şi simplu acuzaţia de viol. Vezi [(AICI)]

Assange s-a refugiat din 2012 la ambasada Ecuadorului deoarece dacă ar fi fost extrădat în Suedia pentru investigații, riscă să fie predat ulterior, autorităților americane. În 2017 autoritățile suedeze au retras plângerea, Julian Assange nemaiavând calitatea de suspect. El a rămas totuși în Marea Britanie cu învinuirea de a nu se fii prezentă atunci când un mandat de arestare a fost trimis pe numele său.

Susținătorii săi afirmă că orice acuzație i-a fost adusă în trecut, trebuie să se țină cont de perioada de 7 ani, în care a fost blocat să părăsească ambasada ecuatorului. Perioadă în care a locuit practic într-o cameră.

Julian Assange nu este nici naționalist nici creștin nici o ființă foarte spirituală. Acest lucru se poate vedea clar din interviul pe care acesta la acordat cu puțin timp înainte de arestare. În acest interviu el cam face apologia dispariției națiunilor și apariții inteligenței artificiale.

Julian Assange un Robin Hood ?

Assange se consideră și probabil chiar este un fel de Robin Hood al zilelor noastre. El face exact opusul a ceea ce Facebook, Instagram sau Twitter fac ca afacere. Anume el obținut date ce conțineau ilegalități ale guvernamentale sau ale unor companii și le oferit gratuit publicului. Pe de altă parte toate marile companii de pe internet de la Google la Facebook fac exact opusul, ele preiau datele utilizatorilor care nu au comis infracțiuni și le oferă contra cost unor companii sau unor guverne.

Din acest punct de vedere îl putem considera pe a sânge un Robin Hood a zilelor noastre. În mod evident nu trebuie etichetat nici ca sfânt și nici ca spion rus. Conform imaginii create de presă acesta ar fi un simplu hacker în serviciul Federației Rusești care a comis două infracțiuni de viol și este acuzat de Statele Unite de trădare și spionaj.

 Cazul Assange poate deveni un precedent de care avem motive să ne temem fiecare dintre noi. Vorbim de un prim caz de manifestare a Guvernului Mondial. Se dorește practic ca Guvernul Statelor Unite să poată înainta o simplă acuzare către oricare alt guvern al lumii referitor la un anume cetățean care postează în mediul online, lucruri defavorabile Statelor Unite și acel cetățean să fie predat în cel mai scurt timp. Acesta este motivul principal pentru care Julian Assange a generat o întreagă mișcare de susținere. Mișcarea nu este despre individ, ci despre situația creată. Individul însă pare a fi un nihilist futurist care crede în niște idei similare cu cele ale noii ordini mondiale.

Despre ce vorbim ?

 Cazul practic arată la modul următor: un om care a cerut azil, este preluat de către statul de care se temea că l-ar putea extrăda într-o țară în care riscă să fie executat. Assange nu este un imigrant economic care a trecut ilegal granița. Acolo se pare că dreptul de azil este respectat. După cum ni-se spune în cazul imigranților musulmani, o persoană care a cerut azil, nu poate fi extrădat către o țară în care viața îi poate fi pusă în pericol. Fapt care aparent nu se aplică în cazul unui non-musulman. Ecuadorul nu avea dreptul să îl extrădeze, ţinând cont că acesta a intrat legal pe teritoriul statului (ambasada) iar statutul său a fost recunoscut timp de 7 ani.

Cu siguranță nu ne-am putea imagina autoritățile din Iran sau Arabia Saudită venind în Anglia, să preia un refugiat.

Presa spune doar ce „trebuie” să spună

Adevăr este ca Assange nu a dorit să dezvăluie care sunt sursele sale, acestea au legătură cel mai probabil cu activitatea sa de hacker din tinerețe. Dar autoritățile americane nu au nici o dovadă în acest sens. Aici este și problema, extrădarea nu este cerută în virtutea unei condamnări date de un tribunal american.

Întreaga presă fie cei 90% care sunt împotriva , fie cei 10% care ar susține „libertatea internetului”, toți evita problema esențială. Toți se tem să strigi „împăratul este gol”. Establishement-ul din Statele Unite doresc să investigheze o persoană cetățean al altui stat care se află într-o țară terță. Întreaga presă fie că este „pentru” fie că este „conta” Julian Assange ne prezintă acest fapt ca pe o chestie absolut normal.

 Puțină lume știe că la modificarea Constituției României din 2003, atunci când boicotul marii majorități a populației nu a mai contat. Atunci când referendumul s-a ținut în două zile în loc de una, atunci când s-a ieșit cu urmele mobile pe străzi și s-a țipat în gura mare „dați un vot pentru constituție”. Atunci s-a introdus un articol prin care România poate să își extrădeze cetăţenii. Atunci nu au mai venit formatorii de opiniei tragă semnale de alarmă, vizavi de această gravă cedare a suveranității. Atunci cei care încercau să împartă manifeste atrăgând atenția asupra pericolului erau insultați și jigniți de majoritatea posturilor de radio și televiziune. Atunci poporul nu a avut voie să studieze sau să dezbată textul care era supus aprobării.

Aceasta este fața reală a presei mainstream a cărei scop principal nu este informarea ci dezinformarea, în folosul celui care oferă mai multe.

SURSE:

# wikipedia

Assange v Swedish Prosecution Authority

# Google Books

WikiLeaks: Inside Julian Assange’s War on Secrecy

# BBC

Wikileaks’ Assange faces international arrest warrant

# infowars

Assange & The Unforgivable Sin Of Disemboweling Official Narratives

# wikileaks

wikileaks.org

# wikileaks despre Rusia

Spy Files Russia

# wikileaks despre Romania

Searching for Romania 79,197 results

***

Războiulinformaţional

 

Related Images:

Citeste si …

BBC şi Fake News
Opinii

Nouă dictatura Fake News”. Adevărul despre, Fact Checkers, hydroxychloroquina si aberațiile BBC

Nouă dictatură „Fake News”. Un raport BBC despre pericolul „Fake News” conţinea Fake News: cităm: „hydroxychloroquina este otravă”  De ceva timp o nouă metodă de cenzură a progresiştilor este etichetarea informaţilor care contravin narațiunii mainstream […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*