A fost emis primul Ordin de Mobilizare ? … acuzaţii grave !!!

Ordin de Mobilizare

 7.094 de vizualizări

ordin mobilizare

A fost emis primul Ordin de Mobilizare ? … acuzaţii grave !!!

 În cursul zilei de astăzi am primit la redacţie poze şi un mesaj din partea unui cetăţean care susţine că a primit ordin de chemare „la mobilizare sau la război„, fără ca în România sa se fi decretat stare de mobilizare prin Monitorul Oficial. Conform legii nr. 355 din 20 noiembrie 2009 (art. 6,7,8,9) mobilizarea se face după decretarea stării extraordinare și publicarea ei în Monitorul Oficial.

 Chiar dacă astăzi președintele Iohannis a făcut public decretul instituiri situației de urgentă acesta nu poate fi pus in aplicare decât după publicare in Monitorul Oficial.

 În mesaj se susține că respectivul cetăţean a adus la lumina informaţii importante despre „războiul financiar și genocidul împotriva poporului”, iar acuma împotriva legilor statului este „mobilizat”. Din mesaj se subînţelege că mobilizarea nu este legată de situaţia prin care România trece, aceasta fiind în fapt doar pretextul pentru chemarea persoanei in cauza.

ordin 1a 300x225 - A fost emis primul Ordin de Mobilizare ? ... acuzaţii grave !!!

Mesajul Primit astăzi de la un apropiat al celui in cauză:

 Crima organizată din instituțiile de stat continuă să lovească în românii care își apără poporul!

 Azi, un om important pentru poporul român prin faptele lui legale cu care a adus la lumină războiul financiar și genocidul împotriva poporului, a primit ORDIN DE CHEMARE LA MOBILIZARE SAU LA RĂZBOI ÎN MOD ILEGAL ȘI ABUZIV.

ordin 2a 225x300 - A fost emis primul Ordin de Mobilizare ? ... acuzaţii grave !!!
ordinul de mobilizare

 Conform legii nr. 355 din 20 noiembrie 2009 (art. 6,7,8,9) mobilizarea se face după decretarea stării și publicarea în Monitorul Oficial.

Vrem să aflăm dacă a mai primit acest tip de ordin cineva în România???

Noi știm că este cu dedicație și avem dovezi!

Criminalii caută soluții să ne facă să dispărem, aparent legal…

ordin 3a 300x225 - A fost emis primul Ordin de Mobilizare ? ... acuzaţii grave !!!

Lansăm un apel:

 Noi am făcut și facem totul numai în interesul poporului român, azi a sosit momentul ca poporul român să deschidă ochii definitiv și să facă dreptate.

Următorul PE LISTA CRIMINALILOR DIN INSTITUȚIILE STATULUI ești TU!!!

Chiar dacă ar fi caz de chemare urgentă, în ordin nu este trecută (cf CP) mențiunea expresă!

Nici nu aveau cum, este doar o capcană a criminalilor! (un fals in scrisuri oficiale?)

Art. 354 CP – În timp de mobilizare sau război, precum și în caz de chemare urgentă, expres prevăzută în ordinul de chemare, termenele de prezentare vor fi cele specificate în ordin.

 În caz de neprezentare, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani. (chemarea urgenta trebuie sa fie expres prevazută in ordin, ceea ce nu reiese din ordinul la care facem referire). Legea mobilizarii

Precizați:

 Cu doza de scepticism inerentă unei asemenea situații vă prezentăm integral pozele primite și vă invităm să ne contactați dacă aveți alte informați referitoare la acest subiect. Puteți trimite mesajele dvs la razboiulinformational@gmail.com

 Înţelegem din informaţiile existente că ar fi vorba de un patriot care a luptat cu sistemul mafiot iar acesta este răspunsul care l-a primit. Este vorba de un decret de mobilizare autentic, sau de un fals menit a il atrage pe titular într-o capcana ? Oricum sunt fapte foarte grave!

 In ciuda Fake News-urilor care circulă în România nu poate fi instituita nici o stare extraordinara fără publicare prealabila în Monitorul Oficial. In acest caz emiterea acestui ordin de mobilizare ar fi un lucru deosebit de grav. Încercam să contactam persoana în cauza pentru obținerea, unei fotografi cu data ordinului.

***

Razboiul Informational

 

Related Images:

Citeste si …

Hagia Sophia Mars 2013 - Război Informațional: BOR poate deveni prima Biserică a Ortodoxiei Răsăritene
Basarabia

Război Informațional: BOR poate deveni prima Biserică a Ortodoxiei Răsăritene

Război Informațional: B.O.R. poate deveni prima Biserică a Ortodoxiei . Coloana a cincea din Rep. Moldova contraatacă.    De ceva timp lumea ortodoxă este divizată în problema autocefaliei Bisericii Ortodoxe Ucrainene. În România avem un […]

#rezistenta anti-comunista
Uncategorized

#Rezistența: La Jilava au fost comemoraţi cei 13 luptători anticomuniști executaţi în 1953

#Rezistența: La Jilava au fost comemoraţi cei 13 luptători anticomuniști, parașutați de aviația americană și executaţi în 1953  #Rezistenta: Sâmbătă, 31 octombrie în jurul orei 11 la Închisoarea Jilavă au fost comemoraţi luptătorii anticomuniști parașutați […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*