Cine a intrat în clădirea Capitoliului din US? Patrioții sau ANTIFA?

Violențe la clădirea Capitoliului

 570 de vizualizări

Cine a intrat în clădirea Capitoliului din US?
Cine a intrat în clădirea Capitoliului din US?

Cine a intrat în clădirea Capitoliului din US? Patrioții sau ANTIFA sau provocatori profesioniști și instigatori de ocazie?

 Toate siturile de ştiri au sărit să prezinte că în Statele Unite clădirea Capitoliului a fost ocupată de protestatari pro-trump. Siturile conservatoare îi prezintă pe aceştia ca „pașnici” în timp ce siturile progresiste îi prezintă ca „sălbatici”, oare care să fie adevărul ?

La noi în colonie, ca la un semnal toţi progresişti au început să se declare „indignați” de ce se întâmplă în statele Unite, mai mult mai toţi asociau intrarea unor persoane în Capitoliul cu intrarea minerilor în Parlamentul României.

Infamul domn Bulai a dat semnalul, fiind primul “indignat al serii”.

bila lai 228x300 - Cine a intrat în clădirea Capitoliului din US? Patrioții sau ANTIFA?

 

Ce s-a întâmplat în US in Clădirea Capitoliului

 În Statalele Unite după nişte alegeri extrem de controversate s-a ajuns la ultima etapă în care Joe Biden poreclit de presă şi „Joe cel Uituc„, urma să fie proclamat preşedinte al Federaţiei americane. Patrioţi din întreaga ţară au venit să protesteze în Washington. La un moment dat un grup de persoane au forţat intrarea în clădirea Capitoliului, toată planeta a văzut imaginile unor oameni veniţi parcă din junglă, unul pe jumătate gol, alţi cu bărbi stufoase care defilau prin clădire.

Suporteri lui Biden au reacţionat promt ieşind în mai multe state şi cerând “arestarea lui Trump”, cozile de topor din partidul Republican l-au acuzat pe preşedinte de “lovitura de stat”.

ANTIFA a incitat la violenţele ?

 Reţelele de socializare au fost invadate de poze ale celor care au condus oameni în Clădirea Capitoliului, erau protestatarii de serviciu, un fel de #Rezist de la noi. Aceiaşi oameni participaseră în trecut la protestele violente BLM (Black Lives Matters) anti-Trump, iar acum fluturau steaguri pro-trump şi îndemnau lumea să ocupe clădirea Capitoliului din US

.

acelasi tip 300x225 - Cine a intrat în clădirea Capitoliului din US? Patrioții sau ANTIFA?

 

 Totul pare organizat de o minte diabolică, în timp ce patrioţi americani, în număr de aproape 1 milion, protestau paşnic în fata Capitolilui o mână de instigatori atacă clădirea purtând embleme pro-trump şi atrag un număr realtiv mic de oameni în interior. Cea mai importanta clădire din lume apare din imagini ca fiind apărată de doar zece băieți cu pistoale.

Mai apoi stângiştii ies în toată ţara şi cer arestarea lui Trump şi confiscarea armelor, arestarea patrioților şi reinstaurarea ordinii. Iar pentru prima oară în istoria Statelor Unite apare ideea că adunările publice pot fi declarate ilegale, fapt ce nici nu putea fi conceput în US.

Somn uşor vă treziţi cu un dictator…

 Somn uşor, somn uşor vă treziţi cu un dictator... s-a strigat în 1991 în Piaţa Universităţii la babele şi moşii care locuiau în apropiere şi “vroiau să doară”, fiind deranjaţi de zgomotul protestelor. Asta este ce s-a întâmplă în US, Biden va fi uns preşedinte “noaptea că hoţii”, iar el va veni cu legitimitatea să impună măsuri draconica că astfel de evenimente să “nu se mai repete”.

 Istoria va consemna ca cei ce au intrat în Clădirea Capitoliului şi au provocat mici pagube au fost de fapt “provocatori profesionişti” și figuranți care apar în diverse imagini de la diverse proteste unde au avut loc în trecut ciocniri cu forţele de ordine.

 Presa din Statele Unite l-a recunoscut pe liderul figuranților un bărbat pe jumătate gol cu o căciulă de “viking”, este acelaşi care s-a remarcat şi la protestele împotriva poliţiei BLM, dar ar apărea și in poze și  lângă lideri republicani. Mai mult el este secondat de alţi doi “cetăţeni” care şi ei ar fi fost fost identificaţi ca provocatori, de unii ca fiind militanţi antifa iar de alții ca fiind neo-nazisti.

simbol trumo 300x203 - Cine a intrat în clădirea Capitoliului din US? Patrioții sau ANTIFA?

 În realitate protagoniştii nu poartă simboluri nici, masonice, nici, comuniste, nici naziste, nici de pedofili să acoperim toate versiunile ci simboluri de prin filme horror şi simboluri vikinge. Astfel bărbatul îmbrăcat în galben poartă un simbol dintr-un film numit The Strangers Man iar bărbatul cu coarne are tatuate pe piept simboluri folosite de Vikingi., prin urmare nişte simpli circari.

Polția ar fi abandonat clădirea

 Imaginii video par a arăta cum poliţia se dă la parte din faţa unui grup de indivizi îmbrăcaţi în negru care deschid calea, cu o zi înainte situl conservator american infowors primise mesaj că indivizi îmbrăcaţi în negru vor să se infiltreze între patrioţi. Oricum poliția a fost prezentă in număr extrem de mic.

Totul arata ca o provocare în stil mare menită să compromită patrioţii americani pe termen foarte lung, iar ca la price provocare bine orhestrata au fost atraşi tot felul de ciudaţi în timp ce câţiva băieţi bine pregătit şi-au făcut treaba. Mișcarea lui Trump e moartă și definitiv îngropată, șepcuță roșie MAGA a fost compromisă.

 Singura chestie care nu a funcţionat este că doar un număr mic de patrioţi s-au lăsat atraşi în capcană, pe holurile capitolului doar câteva zeci de oameni au “defilat”. Presa din SUA anunță ca doar 13 arestari s-au facut, puțin, prea puțin pentru a putea justifica ceva, Aceasta va putea fi şi “scăparea” patrioţilor americani, până când va ieşi adevărul la lumină, apărarea lor va fi că au fost doar câteva elemente turbulenţe nereprezentative pentru marea masa de protestatari.

 Într-o zi se vor scrie cărți despre mișcarea lui Trump, dar nu cum anticipa Q, anume despre cum a recâștigat Trump SUA, ci despre cum o mișcare care a atras numeroși patrioți a fost compromisă pas cu pas, aviz simpatizanților și membrilor AUR de la noi.

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Cătălin Danoiu administratorul site-ului Veghe Patriei, reținut de polițiști
Incorect politic

Cătălin Danoiu administratorul site-ului Veghe Patriei, reținut de polițiști

Cătălin Dănoiu administratorul site-ului Veghe Patriei, reținut de polițiști. Firul întreg al evenimentelor:  Joi, 16 Noiembrie, Serviciul de Investigații Criminale (SIC) a descins la locuința bloggerului Cătălin Danoiu, cunoscut în mediul online ca: „De Veghe […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*