Niște imigranți au terorizat călătorii unui tren !

Imigranti furiosi

 229 de vizualizări

Niște  imigranți au terorizat călătorii unui tren
Niște  imigranți au terorizat călătorii unui tren

Niște  imigranți au terorizat călătorii unui tren care mergea spre județul Satu Mare!

 Pe internet a început să circule câteva filmuleţe făcute cu mobilul cu trei imigranți beţi sau drogaţi care se comporta extrem de violent. Cei trei au fost urcaţi în tren de Poliția de Frontieră din Valea lui Mihai, respectivii trebuiau să ajungă la un centru de azil din județul Maramureș, iar până în municipiul Cărei cei trei s-au dezlănţuit împotriva călătorilor şi a şefului de tren.

 Conform filmuleţelor imigranţii ar fi încercat iniţial să fure un portofel din geanta unei femei, ei au fost observaţi de controlorii de tren care au recuperat portofelul. Acest fapt îi înfurie pe imigranți care devin violenţi şi îl atacă pe conducătorul de tren, mai mult imigranţi ar fi încercat să fure din geanta unui controlor de tren fără nici o jenă.

 Portalului Presasm ro precizează că în momentul când aceştia au văzut că nimic nu le merge „prin limbajul semnelor, cei trei algerieni chiar l-au amenințat pe controlor, arătându-i prin gesturi că îi vor tăia gâtul

Imigranții vroiau sa fuga din țară

 Situl buletindecarei ro aduce informaţii suplimentare astfel aflăm că este vorba de un grup de Algerieni (Nordul Africii). Aceştia sunt cazați temporar la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil ȘOMCUTA MARE – jud. Maramureș. Cei trei au decis să părăsească centrul de cazare și să se îndrepte spre zona de vest a ţării, au fost depistaţi în localitatea Valea lui Mihai din judeţul Bihor. Loialitatea se afla la doar 9 km de graniţa cu Ungaria, intenţia algerienilor pare clară de a se deplasa spre graniţă şi a ajunge cel mai probabil în Germană. Însă în localitatea Valea lui Mihai aceştia au fost reperaţi de poliţie şi suiţi într-un tren care să îi ducă înapoi în Maramureş.

Numeroase informaţi similare circula pe internet din ţări precum Franţa, Germania sau Marea Britanie deja de anii buni. Peste tot imigranţi par să aibă o atitudine similară ataca cetăţeni la întâmplare, violează femei şi fete, sau reacţionează violent când se confrunta cu anumite chestii contrare religiei sau culturii lor.

Imigranți pe post de coloniști

 Cel mai ciudat aspect este informaţia ca „imigranţii” sunt trimişi la un centru din Maramureş, numeroase informaţii au ieşit la suprafaţă în ultimi ani despre musulmani trimis în Maramureş. Dacă nu apărea acest incident nimeni nu ştia că autorităţile continue să menţină un centru de imigranţi în Maramureş, regiune istorică a României care pare că a devenit zona de colonizare.

Dacă imigranţi erau din Algeria, ţară care se afla în Nordul Africi nu putem să ne întrebăm

Constituţia României este clară

ARTICOLUL 1 (Statul român)
(1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

ARTICOLUL 3 (Teritoriul)
(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

ARTICOLUL 20 (Tratatele internaţionale privind drepturile omului)

(2) Dacă există neconcordanţe între pactele şi tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care România este parte, şi legile interne, au prioritate reglementările internaţionale, cu excepţia cazului în care Constituţia sau legile interne conţin dispoziţii mai favorabile.

***

Războiul Informațional

 

 

Citeste si …

Traian Băsescu
Incorect politic

Traian Băsescu militează pentru dispariția României

Traian Băsescu militează pentru dispariția statului independent România.  Atunci când Traian Băsescu a avut atitudinii corecte în privinţa referendumului pentru definirea căsătoriei bărbat-femeie, sau în privinţa corupţiei, l-am aplaudat. Dar când domnul Băsescu abordează un […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*