PSD încalcă LEGEA Nr. 33 din 2007 privind alegerile EuroParlamentare

 230 de vizualizări

PSD încalcă legea  Nr. 33 din 2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European

 

 Bucureştiul şi marile oraşe au fost împânzite de afişe electorale ale PSD: „Patrioţi în Europa” … „România merită mai mult”. Afişele au ca fundal drapelul naţional culorile sunt poziţionate corect. Este încălcată LEGE Nr. 33 din 16 ianuarie 2007 republicată privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European. La art 40 punctul 7 este precizat

„Sunt interzise afişele electorale care combină culorile într-o succesiune care reproduce drapelul României sau al altui stat.”  Legea 33/2007 [(AICI)]

 PSD continua asocierea sa cu „naţionalismul”, tot pe ce pune mâna acest partid, pare a compromite „familie”, „valori tradiţionale”, „referendum” şi acum urmează „patriotismul”.

  Un joc absurd cu mişcarea #Rezist în care PSD-ul ridică permanent mingea la fileu acestei mişcării de „opoziţie” care să iasă apoi şi să atace familia „lui Dragnea”, tradiţiile „lui Dragnea”, referendumul „lui Dragnea”. Astfel USR, Ciolos, #Rezist nu atacă naţionalişti , NU! … ei atacă falşi patrioţi care chipurile sunt PSD-isti ascunşi. Aşa se ajunge să se facă propagandă marxistă în rândul maselor sub pretextul că se atacă PSD-ul.

Strategie Perversa

Adversarul nu are curaj să se ia la trata cu Biserica Ortodoxă, cu Mişcarea PRO-vita, cu cu Mişcarea pentru o familie tradiţională, cu anti-imigrationisti, are nevoie de false etichetări, astăzi de PSD-ist. Dacă pentru faptul că îţi iubeşti ţara ai susţinut istoria adevărată şi nu ai fost de acord să stăm în genunchi în faţa nimănui ai fost etichetat ca „PSD-ist” poţi fi sigur că interlocutorul tău ştia în 70% din cazuri ca nu ai nici o treabă cu Dragnea.

E o simplă tactică, Persişti fac pe naţionalişti, iar „adversari” lor ne atacă pe noi cei care „ieşim din rând” că suntem „cu Dragnea”. O strategie murdară, dacă eram cu Dragnea spuneam fără jenă „care e problema?”. Dragnea face pe patriotul, şi tu dacă îţi vezi de treaba ta şi ieşi cu un steag tricolor şi o ie, nu eşti de acord cu tot ce vine de la Bruxelles şi nu vrei imigranţi eşti atacat că eşti „cu Dragnea”.

Acesta este motivul pentru care jocul cu PSD = „partid de patrioţi” nu trebuie permis, sesizează autoritatea electorala pentru înlăturarea afişelor (din zona ta) care încalcă legea.

SURSE:

LEGE Nr. 33 din 16 ianuarie 2007Republicatăprivind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European

***

Razboiulinformational

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*