Traian Băsescu militează pentru dispariția României

 1.263 de vizualizări

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Traian Băsescu militează pentru dispariția statului independent România.

 Atunci când Traian Băsescu a avut atitudinii corecte în privinţa referendumului pentru definirea căsătoriei bărbat-femeie, sau în privinţa corupţiei, l-am aplaudat. Dar când domnul Băsescu abordează un discurs globalist şi antinaţional nu putem să nu tragem un semnal de alarmă, mai ales când domnul Traian Băsescu doreşte să trimită în Parlamentul European oameni cu acest discurs marxist.

 Domnul Traian Băsescu a mai vorbit în trecut de „Statele Unite ale Europei” un discurs de care chiar şi cei mai radicali Eurofili încearcă să stea departe. De acesta dată lucrurile stau complet diferit, nu mai este o opinie personală, este vocea reprezentantului unui partid care cere votul nostru pentru a trimite reprezentanţi în Parlamentul European.

Mesajul lui Traian Băsescu care apare in propriul ziar pe prima pagină este: „Traian Băsescu: Statele Unite ale Europei – singura soluţie pentru ca noi, statele europene, să fim parte a deciziilor în procesul de globalizare”. Este mesajul cu care Traian Băsescu merge la europarlamentare, este mesajul PMP pentru Parlamentul European. Daca noi nu il bagam in seama, sa fim siguri ca o astfel de declaratie, in cercurile politicului european nu are cum sa treaca neobservata.

Statele Unite ale cui ?

Nu trebuie să fii un geniu să observi că acest mesaj este unul antinaţional, adică exact opusul „Europei Naţiunilor”, şi este în ultimă instanţă un mesaj anti-european. Chiar şi în mintea unui om simplu, statele europene sunt asociate cu anumite mâncăruri, monumente sau chiar caracteristici etno-rasiale. Ne aşteptam ca norvegiencele să fie blonde cu ochi albaştri, elveţienii să facă cea mai bună ciocolată, francezii să fie romantici şi să aibă vinuri de calitate, italienii să fie bruneţi şi gurmanzi.

Latinii vor fi întotdeauna vorbareţi şi glumeţi, germanii tăcuţi şi lipsiţi de umor, englezii snobi şi sofisticaţi, iar slavii duri şi rezistenţi la alcool. Italia va fi reprezentată de Coloseum, Franta de Turnul Eiffel, Anglia de Big Ben. Aceasta este Europa noastra, lipsită de coeziunea etnoculturala a Chinei sau a Indiei. Europenii pot fi catolici, ortodocși, protestanţi, păgâni sau ateii, suntem diferiţi şi ne-am luptat timp se secole să rămânem aşa.

Numeroşi nebuni precum Hitler sau Stalin au avut speranţe deşarte să creeze o Europă uniformă în care o anume rasă sau categorie socială să reprezinte elementul de legătură. In realitate suntem uniţi doar de principiile culturale greco-romane-creștine şi în rest foarte diferiţi.

 Noii globalişti ca Traian Băsescu nu au nici măcar un simplu element de legătură, Europa lor nu este nici „albă”, nici „tradiţionalistă”, nici măcar creştină. Acesta Europa are nişte presupuse „valori” care se schimbă precum cameleonul, valori nenaturale mediului social politic european. Valori legate de imigranţi, transgenderi, adopţii homosexuale, feminism agresiv, secularism şi nihilism. Aceste valori înlocuiesc valorile renaşterii, ale libertăţii cuvântului şi ale dreptului fiecăruia de a decide pentru sine.

Valorii noi pentru timpuri noii

Dincolo de faptul că „Statele Unite ale Europei” reprezintă conceptul diametral opus „Europei Naţiunilor”, care ar fi elementul de coeziune al unei astfel de mega structuri? Ioc religie, ioc principii, ioc tradiţie, dar totuși ce? Sunt inventate nişte “valori” pe care aparent nimeni nu este capabil să le pună pe hârtie. La fiecare din valorile Vechii Europe, “Noua Europă” pare să opună propriile valori; libertatea cuvântului este anulată de “dreptul de a nu fi ofensat” al oricărei minorităţi posibile şi imposibile, egalitatea în faţa legii este răsturnată de dreptul unora să fie mai egali ca alţii (feministe, homosexuali, imigranţi, transgenderi), dreptul la opinie este anulat de acuzaţia de “fake news” şi “propaganda Putinista” pentru cei care gândesc altfel decat establishmentul.

Dreptul de a îţi căuta fericirea se opreşte acolo unde intervine statul să te vaccineze sau să îţi înveţe copilul ca anusul este “organ genital”.

Acesta Europa acorda dreptul la “libera circulaţie” oricărui imigrant economic fără paşaport si fara viza, drept pentru care statele membre au făcut sacrificii uriaşe.

Traian Băsescu declară despre viitorul Uniunii:

57213669 2296716887041617 137247891851837440 n - Traian Băsescu militează pentru dispariția României
Partidul Mişcarea Populară, Nr. 1, Aprilie 2019

Vă păstraţi ideea că viitorul Uniunii Europene trebuie să fie Statele Unite ale Europei?

– Categoric Da. Este singura soluţie ca noi, statele europene, să fim parte a deciziilor în procesul de globalizare. Dacă nu vom realiza Statele Unite ale Europei, în mod cert niciuna din ţările Uniuni Europene nu va face faţa efectelor globalizării, nici măcar Germania sau Franţa. În acest moment, procesul de globalizare este controlat de SUA, China şi Federaţia Rusă.

Acestor superputeri militare şi economice nu le putem face faţă decât împreună, uniţi în Statele Unite ale Europei.

  Evident, Traian Băsescu ştie că cel mai mare pericol la adresa acestei distopii este curentul de deşteptare naţională care se ridică în întreaga Europă. Întrebat care este pericolul major la adresa Europei acesta nu vorbeşte nici de terorism, nici de islamul-extremist, nici măcar de imigraţia ilegală, ci în viziunea domnului Traian Băsescu, duşmanii “noi orânduiri” sunt oamenii care îşi iubesc ţara:

Care sunt principalele ameninţări la adresa proiectului european? Conform domnului Băsescu cetăţenii care şi iubesc naţia.

– Cea mai mare amenințare la adresa proiectului european este naționalismul populist practicat practicat în tot mai multe țări ale Uniunii Europene. Sigur acest curent a apărut pe fondul incapacității Uniuni Europene de a rezolva disfuncționalitățile care deranjează populația ca de exemplu migrația vulnerabilitate a frontierelor uniunii europene acte teroriste incapacitatea guvernelor de a da da soluții de integrare a imigranților lipsa de autoritate a guvernelor în legătură cu migrația ilegală și multe alte.

Pe fondul acestor eșecuri partidele național populiste cumulează acum uniunea Europeană aproape 30% din opiniile rectoratului aș spune că este extrem de urgență.

Un lucru este clar: nu poti sa fii de dreapta si in acelasi timp pentru crearea unei structuri faraonice care sa ducă la distrugerea statelor nationale. Nu poti sa fii de dreapta si sa te iei la tranta cu nationalismul.

Cine este dara domnul Băsescu?

Domnul Băsescu a făcut parte din FSN., mai apoi din PD-ul lui Petre Roman, până la alegerile din 2004 a urmat o doctrină socialistă. La început era susţinător al căsătoriei gay şi chiar a afirmat că un important număr de români ar fi homosexuali. În momentul în care a realizat că la stânga nu era loc si pentru Traian Băsescu, s-a schimbat şi a devenit tradiţionalist şi chiar naţionalist. A mutat PD-ul din internaţională socialistă în Partidul Popular European.

Basescu a realizat că nu se poate bate cu PSD-ul ca om de stânga, şi prin urmare a virat brusc la dreapta. A început să critice bugetarii, deşi toată viaţa sa a fost bugetar. A declarat corupţia ameninţare la adresa siguranţei naţionale în CSAT. în 2005, deşi el însuşi era acuzat de corupţie în perioada când a fost primar al Bucureştiului.

Băsescu a observat din timp ca ambasadele occidentale susţin în Europa de est doar politicieni de dreapta şi iubesc discursul “anti-coruptie”, asa ca s-a pus total în serviciul străinătăţii, fapt pe care l-a şi recunoscut parţial mai târziu. Coldea şi Kovesi susţinuţi de Băsescu au fost decoraţi de alte state, Coldea de Republică Franceza şi Kovesi de Suedia. Acestea au fost în fapt semnale diplomatice vis-a-vis de politica promovată de Băsescu. Corupţia evident nu a dispărut, iar arestări precum cea a lui Adrian Năstase şi Dan Voiculescu nu s-au soldat şi cu confiscarea integrală a averii ilicite.

Un populist care lupta împotriva „populismului”

Basescu a jucat doar o carte frumoasă pentru occident, omul de dreapta care “lupta” împotriva corupţiei. La sfârşitul a două mandate Băsescu se lauda cu formulări bombastice precum că a mărit “încrederea în justiţie” sau “încrederea în instituţiile statului”.

S-a început o luptă între “vechi prieteni” cu Ghiţă şi Voiculescu care atacă prin televiziunile lor, iar cealaltă tabara răspunde prin structuri precum #Rezist, Rise Project şi o întreagă serie de jurnalişti alintati cu porecla “formatori de opinie”. În realitate se luptau doar serviciile între ele.

Pentru o bună perioadă de timp, Traian Băsescu a rămas fidel doctrinei conservatoare de dreapta care i-a adus două mandate şi l-a ferit de două suspendări. Băsescu a primit în acest timp chiar şi sustinerea grupărilor legionare şi naţionaliste, fapt de care nu vorbeşte nimeni.

Pe tobogan înainte …

Totuşi de ceva timp Traian Băsescu alunecă puternic spre stânga, astfel după ce a susţinut plecarea a milioane de romani, acum pare sa fie de acord cu colonizarea României cu imigranţi economici. Ceea ce practic este același lucru cu ideea marxista a „disparitiei granitelor”. După ce a lăsat să se înţeleagă că a cedat din suveranitatea României pentru a rămâne cât de cât independenţi şi să nu ajungem sub control rusesc, acum militează pentru Statele Unite ale Europei care implică dispariţia oricărei independente.

Asta este ca şi cum ai renunţa la bani pentru libertate şi apoi la libertate de dragul inerţiei. Am înţeles în trecut să renunţăm la anumite prerogative pentru a ne păstra în mare independenta, dar acum renunţăm la independenţa pentru ce? De dragul unor valori care ne sunt complet străine?

Dacă Uniunea Europeană nu mai funcționează, “mai multă Europă” nu are cum să schimbe asta in bine.

Traian Băsescu Vs Constituția României

Conform Constituţiei, România este un stat suveran, autonom şi independent, principii care nu pot face obiectul nici unei revizuiri a constituţiei. Liderii aleşi nu pot ceda independenta României în numele nostru. Dacă Basescu merge în Parlamentul Uniunii Europene să cedeze independenta, atunci el comite un act de trădare conform definiţiei din codul penal.

O Europă care renunţă la identitate încetează a mai fi Europeană, iar cei care militează pentru aşa ceva nu pot fi decât anti-europeni. Cine o avea oare de castigat din transformarea statelor europene intr-o structura destinata sa piardă? Ghici ciuperca cine?

 

SURSE:

# Caleaeuropeana – 2012

Băsescu cere statelor UE să dea prioritate primirii lucrătorilor din România şi Bulgaria

# PMP

Basescu + Sunt adeptul Statelor Unite ale Europei

# Ziar PMP

Partidul Mişcarea Populară, Nr. 1, Aprilie 2019

***

 

Razboiulinformationa

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*