Rumoare pe internet, a dispărut drapelul României de pe clădire Guvernului.

drapelul României

 768 de vizualizări

drapelul României
drapelul României

Rumoare pe internet, a dispărut drapelul României de pe clădire Guvernului. Suntem o colonie?

 În urma mitingului împotriva obligativităţii vaccinări mai mulţi bucureşteni au observat că drapelul României lipseşte de pe clădirea guvernului. Aparent drapelul nu mai este de regăsit în nici un loc vizibil de pe clădirea executivului.

gfdgf gfdds 300x214 - Rumoare pe internet, a dispărut drapelul României de pe clădire Guvernului.

 Internauții au pus acest fapt în legătură cu lipsa emblemelor naţionale de pe noile maşini ale poliţiei şi cu lipsa drapelului naţional de pe noile buletine. Totul pare a duce către ipoteza creieri aşa zisei struţo-cămilă pe care unii o numesc „Statele Unite ale Europei”.

Singura chestie care tronează vizibil acum pe clădirea Guvernului este o cameră video care doreşte parcă să transmită mesajul că Big Brother este AICI

Drapelul României: Prea multe coincidenţe

Noile Buletine

 Pe noile cărţi de identitate a dispărut „sexul” care a fost înlocuit cu „genul”, de-asemenea a dispărut locul nașterii şi părinţii, iar în dreptul Steagului României este acum steagul Uniunii Europene.

ScreenShot 20210804220054 300x180 - Rumoare pe internet, a dispărut drapelul României de pe clădire Guvernului.

 Prototipul noului act de identitate cu cip a fost făcut public recent de către autorităţii. Noul „buletin” va avea dimensiunea unui cârd bancar și va avea un cip care va putea stoca datele biometrice ale posesorului.

 Conform noului act de identitate noii romani nu vor mai avea „sex” ci „gen” nu vor mai avea părinţi şi nu se va şi unde s-au născut. Acest nou act de identitate pare a confirma toate ipotezele legate de „marea înlocuire” respectiv colonizarea României. Noii cetăţeni vor fi oameni fără sex, identitate trecut iar originea lor nu va mai putea fi verificată de nimeni. Vezi Articol despre Noile buletine.

Noile maşini ale poliţiei

Despre noile maşini ale poliţiei romane fără simboluri naţionale fără steag s-a mai scris toate vin să confirme deznaţionalizarea statelor uniunii europene.

ScreenShot 20210804215309 289x300 - Rumoare pe internet, a dispărut drapelul României de pe clădire Guvernului.

În paralel patrioţi sunt atacaţi şi denigraţi peste tot, a afişat steagul, a te îmbrăca în straie naţionale este de-ajuns pentru a te transforma într-un extremist. Cuvinte precum patriotarzi, dacopati, fanatici ortodoși sunt cuvintele folosite pentru imitarea celor care ar mai îndrăzni să îţi afirme public identitatea.

***

Războiul Informational

 

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*