România s-a oferit sa preia imigranți ilegali pe care nu ii voia nimeni

Alerta imigranţi ilegali

 1.256 de vizualizări

imigranţi ilegali
imigranti ilegali primiti de Romania

 România s-a oferit să preia imigrați ilegali din Italia pe care nu îi voia nimeni

 Aflăm şi noi, nu de la guvernul României, ci de la premierul italian, ca ţara noastră s-a „oferit” să preia imigranţi ilegali care nu i-a vrut nimeni.

 Astfel, o navă „caritabilă”, Open Arms, ar fi „salvat” un număr de circa 147-160 de imigranţi ilegali. Nava a intrat în apele teritoriale ale Italiei, dar vice-premierul italian a anunţat că nu vrea să aibă nimic de a face cu aceştia. Malta de asemenea a refuzat primirea navei în porturile sale. Astfel, nava a fost blocată în apele internaţionale pentru 2 săptămâni, o curte italiană a aprobat intrarea navei în apele italiene, dar Salvini s-a opus acceptării imigranților economici.

Conform Mediafax, premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anunţat că 6 state, printre care şi România, s-au oferit voluntar să strămute aceşti imigranţi ilegali. Potrivit oficialului italian, cei aproximativ 150 de migranţi ilegali aflaţi la bordul navei vor fi preluaţi de Franţa, Germania, România, Portugalia, Spania şi Luxemburg.

 Constituţia României interzice in mod explicit preluarea de populaţii străine sau colonizarea teritoriului naţional. Cu atat mai mult, niste imigranţi ilegali nu pot fi strămutati si colonizati în țara noastră.

 Din imaginile prezentate de televiziunile internaţionale, aceştia par a fi musulmani şi de origine africană. După toate premizele, imigranţii ilegali nu provin din nici o zonă de conflict, ci sunt doar doritori să primească şi ei bani moca şi statut de „refugiat”.

Nu contează dacă sunt Musulmani…

 Progresiştii neo-marxisti ne asigura că nu are nici o importanţă dacă sunt sau nu musulmani, că toate religiile au „extremiştii lor”. Ne vor întreba – Cum putem judeca o întreagă religie în funcţie de ce au făcut câţiva bolnavi mintali? Cu toate acestea, se consideră că din anul 2001, peste 20.000 de atentate teroriste au fost comise de musulmani în întreaga lume. Vezi: [(AICI)]

Este Islamul „Religia Păcii”?

 Musulmanii care vin din Orientul Mijlociu au un simţ dezvoltat al umorului îşi cataloghează religia ca fiind „religia păcii”, iar pe profetul lor Mohamed îl prezintă ca un „campion al feminismului”. Despre faptul că Islamul considera femeia un animal domestic am vorbit deja

AICI: Cum sa distrugi reputația unui om pentru ca avea dreptate – Cazul Vasile Răducă

Să analizăm împreună dacă Islamul este o religie paşnică şi toleranţă

 Coranul predica în mod clar lupta cu evreii şi creştinii, până ce aceştia se vor converti sau vor accepta să plătească tribut. Tot islamul sugerează omorârea politeiştilor consideraţi a fi idolatri, fapt pe care Mohamed l-a si făcut in Mecca si Medina.

Coran 9: 29-33

29. Luptați împotriva acelora care nu cred în Allah și nici în Ziua de Apoi și nu opresc ceea ce Allah și Trimisul Sãu au oprit și nu împãrtãșesc religia Adevãrului, dintre aceia cãrora li s-a dat Cartea (crestinii si evreii), pânã ce ei nu vor plãti tributul cu mâna lor, fiind ei supuși [legilor musulmane] !

30. Iudeii zic: „Uzayr (Ezra in araba) este fiul lui Dumnezeu!” (este una din greselile Coranului evrei nu cred ca Dumnezeu a avut un fiu), iar creștinii zic: „Mesia este fiul lui Dumnezeu!” Acestea sunt cuvintele lor, [rostite] cu gurile lor. Ei spun vorbe asemãnãtoare cu ale acelora care nu au crezut de dinaintea lor – Allah sã-i nimicească (sa ii distruga)! Cum [se înșealã ei],îndepãrtându-se [de Adevãr]!

31. Ei îi iau pe rabinii lor și pe cãlugãrii lor, precum și pe Mesia, fiul Mariei, ca Domn în locul lui Allah (o alta gresala a Coranului rabinii nu il au pe Iisus), în vreme ce li s-a poruncit (in Tora) să nu adore decât un singur Dumnezeu, în afara cãruia nu este [alt] Dumnezeu. Mãrire Lui! El este deasupra celor pe care-i asociazã Lui!

32. Voiesc ei sã stingã cu gurile lor lumina lui Allah, însã Allah nu voiește alta decât sã desãvârșeascã lumina Sa, chiar dacã necredincioșii urãsc [aceasta].

33. El este Cel care l-a Trimis pe Trimisul Sãu cu buna cãlãuzire și cu religia Adevãrului, pentru ca ea sã fie biruitoare asupra oricãreialte religii, chiar dacã politeiºtii urãsc [aceasta]

Musulmanii sunt educați sa nu se însoțească cu evrei si creștini, deoarece acestia nu sunt de incredere (Coran: Sura 5 Verset 51)

51. O, voi cei care credeți! Nu-i luați pe iudei și pe creștini ca prieteni! Ei sunt prieteni unii cu alții. Aceia dintre voi care vi-i faceți prieteni sunteți ca și cum ați face parte dintre ei (eratici). Allah nu cãlãuzește pe calea cea bunã un neam de oameni nelegiuiț

Allah insusi lupta impotriva celor care nu accepta Coranul (Coran Sura 9 Verset 73)

73. O, Profetule! Luptã împotriva necredincioșilor și fãțarnicilor și fii aspru cu ei! Gheena va fi sãlașul lor și ce sfârșit trist [vor avea ei]!

Coran Sura 9 Verset 111

111. Allah a cumpãrat de la dreptcredincioși sufletele și bunurile lor,în schimbul Raiului, și astfel ei luptã pe calea lui Allah, omorând și fiind omorâți. Aceasta este o fãgãduințã cu adevãrat, pe care a luat-o asupra Lui, în Tora, în Evanghelie și în Coran. și cine este mai credincios legãmântului sãu decât Allah? Bucuraþi-vã, așadar, pentru negoțul pe care l-ați tocmit, cãci aceasta este marea izbândã,

Coran: Sura 9 Verset 123

123. O, voi cei care credeți! Luptați împotriva necredincioșilor de lângã voi! Ei sã gãseascã în voi asprime! și sã știți cã Allah este alãturi de cei care au fricã!

Coranul: Sura 47 Verset 35

35. Nu slãbiți și nu chemați la pace, pentru cã voi sunteți dea-supra, cãci Allah este alãturi de voi și nu vã va lãsa nici o datã sãpierdeți rãsplata faptelor voastre!

Coranul Sura: 48 Verset 29

29. Muhammed este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alãturi de el sunt aspri fațã de necredincioși și sunt îndurãtori între ei. Îi vezi pe ei aplecați și prosternându-se, cãutând mila lui Allah și mulțumirea Lui. Semnele prosternãrii se vãd pe chipurile lor. Aceasta este ima-ginea lor în Tora. Și imaginea lor în Evanghelie este cã ei sunt ase-menea tulpinilor din care au odrãslit mlãdițe, pe care le ajutã, și apoiele se îngroașã și se înalțã pe tulpinile lor, spre bucuria semãnãtorilor. Cu ei, Allah îi umple de ciudã pe necredincioși. și Allah a fãgãduit acelora dintre ei care cred și împlinesc fapte bune, iertare și mare rãsplatã.

Ce pun Hadisurile?

Hadisurile confirmă natura violentă a islamului, aceste scrieri vin imediat in importanta dupa Coran.

# Sahih Muslim 22

Mi-să poruncit să lupt împotriva oamenilor până când ei mărturisesc că nu există nici un alt Dumzeu decât Alah, că Mohamed este mesagerul lui Alah și că ei au stabilesc rugăciunii și plătesc Zakat și, dacă fac (asta), sângele și proprietatea lor sunt garantate prin protecția mea, doar dacă este justificat prin lege, iar afacerile lor sunt protejate de Alah.

Sahih Muslim 22 Book 1, Hadith 33

# Sahih Muslim 30

Mi s-a poruncit să lupt împotriva oamenilor atâta timp cât ei nu declară că nu există nici un Dumnzeu, ci Allah, iar celui care a mărturisit i s-a garantat protejarea proprietății și a vieții sale în numele meu, cu excepția faptului că treburile corecte se odihnesc cu Allah.

Sahih Muslim 30 Book 1, Hadith 30

Toleranta musulmană …

# Sahih Bukhari 6922

Nişte Zanadiqa (atei sau apostaţi) au fost aduşi la Ali şi el i-a ars. Vestea acestui eveniment a ajuns la Ibn Abbas, care a spus: “Dacă aș fi fost în locul lui, nu i-aş fi ars, deoarece Mesagerul lui Allah interzice (această practică), spunând: “Să nu pedepsești pe nimeni cu pedeapsa lui Allah” (adică focul) .I-aș fi ucis în conformitate cu declarația Mesagerului lui Allah: “Oricine și-a schimbat religia islamică, ucide-l“

Sahih Bukhari 6922 Vol. 9, Book 84, Hadith 57

# Sunan Abi Dawud 4362

O evreică obişnuia să îl abuzeze verbal pe Profet și să îl discrediteze. Un om a sugrumat-o până a murit. Trimisul lui Alah a declarat că nu trebuie să se plătească nimic pentru sângele ei.

Sunan Abi Dawud 4362 Book 39, Hadith 4349

# Sahih Muslim 4366

Mesagerul lui Allah a spus: „Dacă va fi sa trăiesc – dacă Allah dorește – îi voi alunga pe evrei și creștinii din Peninsula Arabică”.

Sahih Muslim 4366 – Vol. 3, Book 19, Hadith 1606

Despre Jihad:

# Sunan Ibn Majah 2794

“Am venit la Profet și i-am spus:” O Mesager al lui Alah, care Jihad este cel mai bun? “ El a spus:” (Acelui om al) cărui sânge este vărsat și calul îi este rănit.

Sunan Ibn Majah 2794 Vol. 4, Book 24, Hadith 2794

# Sahih al-Bukhari 2810

Un bărbat a venit la Profet și la întrebat: “Un om luptă pentru pradă de război, un alt luptă pentru faimă și un al treilea luptă pentru vanitate, care dintre ei luptă în Cauza lui Alah?” Profetul a spus: “Cel care luptă pentru ca (Islamul) Cuvântul lui Alah să fie superior, acela luptă pentru Alah”.

Sahih al-Bukhari 2810 – Vol. 4, Book 52, Hadith 65

# Sunan An-Nasa`i 3099

Cine moare fără să se fi luptat sau s-a gândit să se lupte, moare pe una dintre ramurile ipocriziei”.

Sunan An-Nasa`i 3099 Vol. 1, Book 25, Hadith 3099

# Sunan Iba Majah – 2763

Cine îl întâlnește pe Allah fără nicio amprentă asupra lui (ca urmare a luptei) pentru cauza lui Alah, îl va întâlni cu o deficiență.”

Sunan Iba Majah – 2763 Book 24, Hadith 2868

# Sahih Muslim 2889 a

Alah ii arată lui Mohamed pământul desfăşurat şi ii deyvăluie că pământul va fi dominat de la un capăt la altul de “Umma”, adică comunitatea lui Mohamed:

„Alah a tras capetele lumii una lângă alta (ca un covor), de dragul meu. Și am văzut capătul estic și cel vestic. Iar stăpânirea Ummei mele va ajunge la acele capete, […]”

Sahih Muslim 2889 a -Book 41, Hadith 6904

 

Poate fi Coranul interpretat altfel?

 Conform conceptelor religiei musulmane, Coranul este cuvântul lui Allah, dictat literă cu literă lui Mohamed. Coranul împreună cu hadisurile sunt o explicaţie atât de clară, încât alte explicaţii ulterioare nu îşi mai au rostul. Coranul aminteşte în mai multe versete ca Allah a oferit o explicaţie clară şi concisa care nu mai are nevoie de interpretări – Sura: 6 Versetul 114; SurȘa 11: Versetul 1; Sura: 12 Versetul 1; Sura: 21 Versetul 1; Sura: 57 Versetul 9.

 Religia musulmană nu este similară religiei creştine, unde pot exista interpretări sau un anume context, ci este primită perfect de la Allah. Dacă Allah spune musulmanilor să omoare, expulzeze sau să evite compania creştinilor, atunci asta spune. Iar Istoria confirma cel mai bine acest lucru, islamul s-a extins în Peninsula Araba, nordul Africii, Balcani, Spania şi Portugalia, Pakistan şi India prin cucerire.

Dar… dar… Cruciadele?

 Islamul a lansat în 1400 de ani circa 300 de batalii pentru cucerirea lumii şi a distrus 30.000 de biserici. A distrus Imperiul Persan, Imperiul Roman de Răsărit, creştinismul Nord-African şi a cucerit temporar Spania, Portugalia şi zona Balcanică. Creştinii au răspuns în total cu circa 20 de batalii importante anti-islamice, batalii prin care se încerca recucerirea unor teritorii creştine (in Orientul Apropiat, Spania și Balcani).

Concluzia – doar niște imigranţi ilegali …

 Guvernul aduce imigranţi ilegali adepti ai unei forme primitive de islam, in concepția lor ei vin aici in calitate de cuceritori. Ei considera ca sunt parte a unei culturi superioare si ca au datoria sa ne islamizeze si pe noi. Totodata, imigranţii ilegali pot fi foarte bine si teroriști, aceștia nu au mai fost verificati de SIE si SRI, ci vor fi preluați direct de pe vapor. Primirea unor imigranţi ilegali poate semnala o schimbare a politici Romaniei care pana in prezent a abordat aceasta problema cu multa atenție.

Alte date despre Coran si Islam:  La ce ne putem aștepta de la cei 1 milion de muncitori din Pakistan și de la “refugiații din Siria”? 

***

Razboiul informational

 

imigranţi ilegali

 

 

 

 

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*