S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22 iar „decesul” este pe listă

Vaccinul anti covid19

 257.169 de vizualizări

Vaccinul anti covid19
Vaccinul anti covid19

S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22 iar „decesul” este pe listă

 Un document FDA (Food and Drug Administration), adică Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite, admite că vaccinul anti covid19 poate avea 22 de efecte secundare, inclusiv moartea.

Toate medicamentele au efecte secundare, inclusiv banala aspirină, dar ideea este dacă beneficiile întrec posibilele efecte secundare. Virusul SARSCoV2 are o mortalitate undeva în jurul a 1% , dar în realitate mortalitatea este mult mai mică dacă ţinem cont că multe persoane au căpătat imunitate fără să aibă nici un simptom (fără să fie luate în evidenţă). În aceste condiţii, cele 22 de efecte secundare par a întrece cu mult toate beneficiile potenţiale ale vaccinului.

Mai multe dintre aceste efecte duc la apariţia unor afecţiuni care vor îngreuna sistemul sanitar şi aşa dat peste cap de covid19, printre acestea găsim: sindromul Guillain Barre, boli autoimune sau infecţii miocardice.

Date din studiul FDA despre vaccinul anti covid19

O reuniune a comitetului consultativ al Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA (U.S. Food & Drug Administration advisory committee) intitulată „Vaccinuri și produse biologice conexe” (Vaccines and Related Biological Products), postată online pe 22 octombrie 2020, a prezentat date despre viitorul vaccin anti covid19.

 Printre altele, în cadrul reuniunii a fost făcută publică o prezentare în PowerPoint cu 27 de diapozitive alcătuită de către: doctorul Steve Anderson director MPP, Office of Biostatistics & Epidemiology, Center for Biologics Evaluation and Research (CBER). Diapozitivul 16 al prezentării sale a inclus o „Listă de lucru” a „posibilelor efecte adverse” asociată cu lansarea iminentă a vaccinurilor anti COVID-19 supuse supravegherii de siguranța a FDA.

A se vedea: Prezentarea FDA – AICI

Lista include decesul, precum și alte 21 de afecțiuni (dintre care majoritatea sunt probabile a afecta pacientul pe viață), toate sunt asociate vaccinurilor în lucru anti COVID-19.

ScreenShot 20201210050356 300x180 - S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22 iar „decesul” este pe listă

Răsturnare de situație – nu mai vorbim de conspirații

 Implicațiile acestei prezentări sunt colosale şi extrem de îngrijorătoare. Personalul FDA, un organism prestigios creat ]n 1906, este conștient de posibilele efecte secundare chiar letale ale vaccinurilor anti COVID-19. Mai mult, aceştia se pregătesc în avans pentru a fi atenţi şi a monitoriza astfel de rezultate adverse prin „supraveghierea post-comercializare”.

Această abordare încalcă principiul precauției, care impune ca o intervenție medicală să fie dovedită sigură înainte de a fi lansată pe piață. Sub nici o formă legislaţia statelor occidentale nu permite efectuarea de teste în masă pe populaţie.

Dacă se știe în prealabil că produsul poate provoca efecte adverse, în special moartea, și este eliberat în continuare fără ca publicul să fie pe deplin informat cu privire la riscurile asociate, aceasta constituie o încălcare flagrantă a principiilor etice medicale stabilite prin codul de la Nürnberg.

Se încalcă cele mai elementare drepturi ale omului, începând cu dreptul la viaţă şi încheind cu interdicţia aplicării de tratamente inumane.

Efectele secundare posibile ale vaccinului anti covid19:

– Sindromul Guillain-Barré,

– Encefalomielita diseminată acută,

– Mielite transversă,

– Encefalită / mielita simpla / encefalomielita / meningoencefalita / meningită / encepholapathy,

– Convulsii / crize,

– Accident vascular cerebral,

– Narcolepsie și cataplexie,

– Anafilaxiei,

– Infarct miocardic acut,

– Miocardita / pericardita,

– Boli autoimune,

– Decese.

– Rezultatele nedorite in evoluția sarcinii la femeile însărcinate,

– Alte boli demielinizante acute;

– Reacții alergice non-anafilactice;

– Trombocitopenie;

– Coagulare intravasculară diseminată;

– Tromboembolism venos;

– Artrită și artralgie / dureri articulare;

– Boala Kawasaki;

– Sindromul inflamator multisistem la copii;

– Boala dependentei crescute de anticorpi (ADE )

SURSE:

# FDA, Situl oficial Studii

Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee October 22, 2020

 

# FDA prezentarea – pdf – pt descarcat

PDF – Prezentarea FDA, Vaccin Cocid19

***

 

Războiul informațional

 

Related Images:

Citeste si …

8 Comentarii

 1. Cu bolile autoimune, bolile de sânge, nu se glumește. Sunt de cele mai multe ori mai grave decât cancerele, iar oamenii cu boli de sânge, cum este Trombocitopenie și altele menționate mai sus, se chinuie efectiv sa supraviețuiască zi după zi, cu anii. Fiecare zi este o lupta pt ei. Ca sa nu mai spunem ca pt aceste boli, nu exista tratamente exacte, iar cele care exista nu sunt sigure și costa absolut enorm de muuuuullttt, și pe lângă toate astea, nu le poți cumpăra oricum. Nu vreau sa ma gândesc câte boli de sânge au provocat nemernicii, cu vaccinul ROR, care are multe boli de sânge incluse pe lista de efecte secundare. Îmi pare rău, dar mai bine murim de moarte naturala.

  • Nimeni nu a spus nimic de Pfizer – documentul se cheama „CBER Plans for Monitoring COVID-19 Vaccine Safety and Effectiveness”. si se refera la vaccinurile anti-covid19 in general. Cand a fost publicat articolul in romana nu era aprobat inca nici un vaccin.

 2. Daca mergem sa vedem prezentarea pe Youtube, se poate vedea ca aceasta lista contine afectiunile pe care ei vor sa le monitorizeze de-a lungul vaccinarii, NU efectele adeverse deja identifiate in analizele lor. Ceea ce face aceast articol incorect si malitios (tip fake news).
  Prezentatorul, Steve Anderson, zice asa, la slide-ul respectiv:
  „And then this is really just a list of the safety outcomes that we’re thinking about doing for our rapid cycle analyses, it’s not all inclusive and some may be excluded, we’re going to prioritize a list and then make determinations about which ones to include. But this really gives you sort of a flavor for the types of adverse events we’re thinking about.”

 3. Din pacate informatiile sunt pe jumatate adevarate, daca cititi documentul de la FDA, veti vedea ca statistica s-a facut pe persoane inscrise in sistemul medical american de evidenta pentru varstnici cu varsta mai mare de 65 de ani. Nu de alta dar documentul era din 2020 s-au vaccinat mai intai batranii. Deci ati luat un document cu efecte secundare la batrani si l-ati atribuit ca fiind valabil pentru poporul roman, ceea ce este fals. Noi avem imunitate unii mai buna, unii mai slaba, complet alta alimentatie decat la americani, deci nu poate fi considerat document de referinta…este un document de propaganda care contine adevar insa stirea este dezinformare deoarece ati uitat sa prezentati cine a fost luat in evidenta. Sorry

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

 1. Hibele vaccinului Anticovid - Ion Coja
 2. Reacție gravă după vaccinarea anti-Covid cu vaccinul de la Moderna. Cazul Shawn Skelton - Razboiul Informational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*