Disperare progresista: „Iisus Hristos”, într-un clip electoral ! Ieșiți la vot!

Clip Electoral provocator

 217 vizualizări

clip electoral
clip electoral

Disperare progresista: „Iisus Hristos„, într-un clip electoral ! Ieșiți la vot! Aceasta este șansa voastră!

  Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a început iar partidele devin obsedate de prezenţa la vot. Datorită sondajelor de opinie avem deja o imagine aproximativă despre cum vor arăta opţiunile romanilor, adevărată provocare rămâne scoaterea oamenilor la vot.

Dovadă a cât de disperaţi sunt cei implicaţi în campanie o putem observa într-un videoclip în care un bărbat care joacă rolul lui Iisus Hristos și îi îndeamnă pe români să meargă la vot.

 Mesajul la limita dintre ridicol şi penibil doreşte să îi îndemne pe romani să meargă la vot deoarece spune bărbatul „Nu vă rugați la mine pentru asta! Eu nu vă pot salva! Doar voi vă puteți salva”.

Mesajul rostit de un actor îmbrăcat într-un halat este următorul:

„Salutare, români! Sunt Eu, Domnul și Mântuitorul vostru, Iisus Hristos. Acum că Paștele a trecut și ați sărbătorit Învierea Mea, am un mesaj special doar pentru voi! Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie mai puternică și mai puțină corupție… Nu vă rugați la mine pentru asta! Eu nu vă pot salva! Doar voi vă puteți salva țara! Ieșiți la vot! Pe 26 mai! Aceasta este șansa voastră. Țineți minte: nu toți politicienii sunt corupți. Lupta nu e pierdută! Încă puteți câștiga! Aveți credință! Votați pentru viitorul copiilor voștri. 26 mai”, mesajul rostit în limba engleză se termina cu celebra o înjurătură. #Resist

 Mesajul atacă punctul cheie ale doctrinei creştine anume „salvarea păcătosului” şi ideea rezistenţei anti-sistem precum „toți politicienii sunt corupți”. Problema principală aici este obsesia progresiştilor cu atacarea şi umilirea creştinilor şi naţionaliştilor, chiar dacă aceştia nu reacţionează.

 In acest clip electoral reiese o frustrare ascunsa, anume ca patrioți si credincioși au lucruri mai bune de făcut decât sa voteze.

 Astfel cine se face vinovat pentru distrugerea industriei, agriculturi şi flotei naţionale ? În viziunea progresistă biserica şi patrioţii. Asta este singurul lucru pe care ei ştiu să îl atace permanent. În mod evident nu avem în România o „biserică” ca în Pakistan sau Burnei şi nici o mişcare rasistă precum Ku Klux Klan. Totuşi ei se lupta, se lupta, cum se „luptau” şi confraţii lor comunişti cu „fascişti” şi „imperialişti” imaginari.

Cine este bărbatul din acest clip electoral ?

 Filmuleţul a fost creat prin intermediul sitului fiverr unde un individ îmbrăcat precum varianta neo-protestanta a lui Iisus, pentru o sumă de bani cuprinsă între 10-50 $, rosteşte un text trimis. Bărbatul din imagine are un canal de YouTube cu numele Jesus Christ, individul se îmbracă într-un halat poartă barbă şi păr lung şi face skateboard pe o cruce.

 Conform unui filmuleţ urcat la el pe canal, bărbatul se afla într-o dispută juridică cu sota şi cu părinţii lui cu privire la dreptul de custodie aspră copiilor săi. Conform propriilor declaraţi urmează să fie supus unei analize psihiatrice. Omul cerşeşte bani pe internet pentru „procesul de custodie” nu cunoaştem numele lui real nici dacă chiar există un proces. Aparent a făcut parte dintr-un cult care l-au traumatizat şi i-au lăsat cu anumite probleme. Omul are si o pagina de Facebook Jesus H Christ, unde face acelasi lucru ca si pe canalul de Youtube.

 Acesta este individul folosit în campania din românia aşa de jos s-a ajuns cu mobilizarea la vot, principali „suspecţi” sunt: USR şi PLUS.

Deputatul Daniel Gheorghe, a fost printre primii politicieni care au reacţionat

„Videoclipul electoral care îl ironizează pe Iisus Hristos, chiar în Săptămâna Sfintelor Paști, este o scârboşenie fără de margine. Asocierea dintre Mântuitor şi o însăilare de trivialităţi pare o variantă postmodernistă și de „fițe” a celei mai abominabile forme de bolșevism, unul transpus astăzi printr-un scuipat arogant pe obrazul României creștine. Personajele care au conceput mizeria asta sunt un real pericol pentru societatea românească.

Dacă în spatele acestui video se găsește un partid politic, o organizație cu caracter social-politic ori un ong, respectiva structură este una nefrecventabila, cu caracter extremist şi distructiv, şi nu trebuie să ajungă niciodată la putere. Totul are o limită, instigatori la ură!” Vezi [(AICI)]

 Aşteptam să vedem ce partide se vor distant mesajul acestui video, prin vocea deputatul Daniel Gheorghe, înţelegem că PNL s-a exprimat deja cine urmează USR ? PLUS?

PS.
Poate cine a avut această idee o să facă şi un filmuleţ cu profetul Mohamed să arate că nu urăsc o anumită religie ?

SURSE:

# fiverr

I will have jesus say anything you want in a video

# YouTube

Jesus Christ Channel

# FaceBook

Jesus H Christ Page

 

***

Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*