Cazul Greta Thunberg: Cum se folosesc elitele globale de o copila autista

Manipularea cu Greta Thunberg

 1.309 vizualizări

Greta Thunberg

Cazul Greta Thunberg: Cum se folosesc elitele globale de o copilă autistă, spre a promova o minciună

 Atenţia întregii opinii publice a fost acaparata de discursul unei adolescente autiste (Greta Thunberg) la ONU, unde puştoaica îi trăgea pe guler pe mai marii planetei. Majoritatea platformelor jurnalistice au prezentat o realitate trunchiată, s-a prezentat o „legendă” cum se vorbeşte la nivel informativ, realitatea este cu totul alta.

Cine este Greta Thunberg?

 Greta Thunberg este o adolescentă care suferă de sindromul Asperger, care este o formă de autism, tulburare obsesiv-compulsive şi mutism selectiv. Conform variantei oficiale, Greta a devenit obsedată de ideea că schimbările climatice vor produce efecte ireversibile care vor duce la dispariţia vieţii pe pământ, pe la vârsta de 8 ani. Greta mai suferă de obsesii şi atacuri de panică.

 In mod normal Greta ar fi trebui să ţipe la un psihiatru care să o asigure că lucrurile nu sunt chiar aşa de grave, nu la adulţi care şi-au terminat de mult studiile. Ar fi trebuit să meargă la şcoală, nu să chiulească mergând pe la proteste despre „schimbarea climei”. De asemenea, ar fi trebuit să îi lase pe experţi să vorbească, nu să ajungă o puştoaică să „explice” savanţilor că umanitatea urmează să dispară în 20-30 de ani.

 Apreciată de către întreaga stângă pentru “dârzenia” cu care îi insultă pe politicieni, huiduita de conservatori pentru aroganţa ei. Lucrurile sunt mai complicate decât par, în grimasele fetei aceste fete nu trebuie să vedem nici prefăcătorie, nici ură necontrolată, ci semnele bolii de care suferă. Când o auzim spunând că „e timpul să ne panicăm” sau că „ne distrugeţi viitorul”, nu trebuie să vedem o adolescentă prea zeloasă cu ecologia, ci semnele bolii.

 Sindromurile de care suferă Greta o fac să fie un copil dificil cu idei fixe, care pur şi simplu nu acceptă alte păreri, se panichează uşor şi trăieşte cu spaima în suflet legată de dispariţia aproape iminentă a speciei umane. Când ea vorbeşte despre „casa noastră” (pământul) că „arde” sau că viitorul ei a fost “distrus”, ea vorbeşte prin prisma unei persoane autiste care suferă şi de tulburare obsesiv-compulsivă şi mutism selectiv.

Circ, circ, dar fără “pâine”

 Stânga progresistă a ajuns atât de jos încât au început să se folosească de tineri şi foarte tineri. Motivul este simplu: este foarte dificil să critici un „tânăr”. De la progresiştii din Statele Unite la Caramitru din România, toţi au folosit abordarea „nu poţi critica o fetiţă”. Este o abordare ilogică numită pedophrasty, în care se presupune că o idee propusă de un copil nu poate fi criticată de un adult deoarece sentimentele copilului ar fi “rănite”.

cghchgch 612x1024 - Cazul Greta Thunberg: Cum se folosesc elitele globale de o copila autista

 Totul este un spectacol, Greta Thunberg nu este o „fetiţă” ci este o adolescentă de 16 ani, doar că este coafata şi îmbrăcată ca o fetiţă de 12 ani. Presa prezintă întregii lumi călătoria adolescentei peste ocean cu o barcă cu vele, dar nu spun că ambarcaţiunea s-a întors înapoi în Europa cu ajutorul motoarelor. Greta Thunberg pare să vorbească relativ cursiv atunci când citeşte de pe o hârtie, dar în discurs liber cu presa nu pare să fie capabilă să lege două cuvinte.

 În orice altă circumstanţă am vorbi de abuz, un copil cu handicap folosit într-o dispută care nu mai este mult una pur ştiinţifică. Cei care o folosesc pe Greta se coboară la acelaşi nivel cu cerşetorii care îi scot la marginea drumului pe cei infirmi să adune bani din mila publică.

Manipulare pe bandă rulantă

 În spatele propagandei cu schimbarea climatică sta o întreagă reţea de companii care produc energie electrică „verde”. Maşini cu motoare electrice, linii de transport mărfuri şi călătorii electrice, Volvo, Mitsubishi, Mitsubishi Fuso, Renault se luptă pentru lansarea unor modele eficiente de Tiruri electrice. Germania şi Suedia deja şi-au deschis linii de transport mărfuri cu tiruri electrice (tip troleibuz), totul în numele „reducerii poluării”. Există însă multe voci care trag semnale de alarmă că obţinerea energiei electrice ar fi chiar mai poluantă decât poluarea făcută de către motorul unei maşini.

 Periodic ne este prezentat un presupus conflict între „cei care cred în schimbarea climatică” şi „negaționiștii schimbării”. Una din aceste metode este prezentarea unor aşa-zise statistici în care respondenţii sunt întrebaţi dacă există schimbare climatică, 80-90% dau răspunsuri afirmative iar 10-20% negative.

 Apoi datele sunt prezentate spre a sugera că 80-90% cred că schimbările climatice sunt cauzate de activitatea umană. În realitate, adevărata dispută la nivel de experţi nu este dacă există sau nu schimbare climatică, ci dacă ea este sau nu influenţată de activitatea umană.

Clima este într-o continua schimbare

 Clima s-a schimbat radical pe parcursul istoriei geologice a pământului şi este într-o continuă schimbare. Perioada în care „emisiile” de dioxid de carbon (CO2) au atins cel mai mare nivel cunoscut a fost Cretacicul, singura problemă că pe atunci nu exista specia umană. Pe parcursul existenţei pământului au existau mai multe perioade de creştere a temperaturii globale, întotdeauna corelate cu activitatea solară.

 Istoric, este general acceptat că în antichitate temperatura era mult mai scăzută, poetul Ovidu în poemele sale descrie o Dobroge cu ierni cumplite, unde când Dunărea îngheţa, armate întregi o traversau şi atacau cetăţile de pe malul opus.

 În cele mai vechi versiuni ale mitului Argonauţilor ne este descris traseul lor de la Marea Neagră spre est, printr-un canal navigabil undeva spre marea Caspică, fie prin Georgia prin răul Rioni, fie prin Marea Azor prin misteriosul rau Tanais. O altă ipoteză mult mai improbabilă susţine că Argonauţii ar fi navigat din Marea Neagră prin răul Tanais spre Marea Baltica. Oricum geografia antică era diferită de cea pe care o cunoaştem astăzi, iar activitatea umană pe parcursul antichităţii şi a evului mediu nu avea ce influenţă să aibă.

 Prin urmare, clima pe planeta pământ este dinamica şi se schimbă de la un secol la altul, chiar dacă omul are un efect în nici un caz nu este vorba de cetăţeanul care face o plimbare cu maşina sau arde 2 vreascuri în fundul curţii. Aici problema tine tot de corporaţii, aşa că Greta Thunberg tipa la porţi greşite, ar trebui să ţipe în fata multinaţionalelor.

Nu mai avem timp … trebuie sa acționăm !!!

 În realitate, povestea cu “timpul care s-a scurs” nu este nouă, ci de fapt extrem de veche. Astfel, reverendul Thomas Robert Malthus (1766 – 1834) a prezis în cartea sa “An Essay on the Principle of Population.” publicată în 1789 ca umanitatea “va umple tot pământul” până în anul 1890. Dată la care creşterea populaţiei va depăşi capacităţile de producţie ale planetei, rezultatul fiind o foamete fără precedent care va distruge o mare parte a umanităţii.

 Această “frică” a devenit unul din principalele motoarele ale organizaţiei ONU care îşi propune să ofere o soluţie şi la această problemă. Adevărata problemă a fost că advocaţii acestei teorii au reprogramat “sfârşitul umanităţii” de mai multe ori (1789, 1890, 1968, 1980, 2009).

 Astăzi, când nimeni nu mai crede în “Mitul Suprapopulării”, a fost inventată o nouă “frică”, anume că noi oamenii simpli prin “amprenta noastră de carbon” distrugem planetă. Din nou, avem un termen cca 20 de ani în care dacă nu facem “ceva” vom genera schimbări catastrofale şi ireversibile care vor distruge planeta.

 Şi deoarece nimeni nu prea înghite nici găluşca asta, o adolescentă de 16 ani, autistă, a fost îmbrăcată ca o fetiţă de 11 – 12 ani şi plimbata că “ursul” pe la toate conferinţele şi reuniunile să ţipe ca “e timpul să facem ceva”. Ne este pusă în faţă o adolescentă îmbrăcată ca o fetiţă care se manifesta prin obsesii monomaniacale, explozii emoţionale aproape necontrolate, combinate cu sentimente reale de panică. Şi pe care chipurile nu avem voie să o criticăm, că vorba aia, ce fiinţă josnică şi subumană trebuie să fi să “ataci” un copil autist.

Noua distopie globală

 Circul este ieftin ne duce cu gândul la o distopie SF numită Harrison Bergeron (de ) Kurt Vonnegut. Acest SF prezentată o lume a viitorului în care persoanele cu dizabilități reprezintă norma, cei care au ghinionul să se nască „normali” sunt obligaţi să poarte greutăţi sau cei inteligenţi să poarte nişte bentiţe care să îi facă prosti. Evident că elitele acestei lumii „trişează” şi nu au un handicap real.

 După ce globaliştii au încercat mai întâi să se folosească de „proletariat” (muncitori şi ţărani) iar mai apoi de „sexo-marsisti” (homosexuali şi transexuali), aceasta pare a fi următoarea etapă, copiii şi persoanele cu handicap. Adică categoriile cu adevărat vulnerabile, care nu pot fi criticate cu ușurință, până la urma cine îşi poate asuma să fie „monstrul” care să atace ideile propuse de un copil sau de o persoană cu handicap? Pare scenariul ideal testat acum cu Greta Thunberg, o lume în care „marionetele” să fie fie copii, fie persoane cu handicap.

La final …

Referitor la încălzirea globală, trebuie precizat din capul locului că toate datele susţin că de la începutul epocii preindustriale, adică acum cca. 300 de ani, temperatura globală medie s-a mărit cu cca 1 grad.

SURSE:

#Despre argonauti

Route of Apollonius’ Argonautica

# Climateanalytics

Global mean warming reached 1°C above preindustrial for the first time.

# Skepticalscience

Do high levels of CO2 in the past contradict the warming effect of CO2?

# climateanalytics

Global mean warming reached 1°C above preindustrial for the first time.

 

 

***

Razboiul Informational

 

 

Citeste si …

1 Trackback / Pingback

  1. Greta Thunberg prinsă cu ocaua mică cam la fel e şi cu „taxa oxigen” - Razboiul Informational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*