Adevărul despre schimbarea buletinelor

Schimbarea buletinelor

 1.608 vizualizări

Schimbarea buletinelor
Schimbarea buletinelor

Schimbarea buletinelor, o analiza a ce se urmărește

 Schimbarea buletinelor a fost ştirea ultimelor 24-48 ore şi că de obicei presa din România a făcut tot ce a putut să nu spună tot adevărul. Pentru cei care nu ne-au citit articolele mai vechi, trebuie să repetăm că scopul presei „Mainstream” nu este informarea ci dezinformarea. Fiecare trust de presă dezinformează în folosul familiei politice din care face parte, cu toate acestea câteodată toate agenţiile de presă dezinformează simultan. S-a întâmplat asta la referendumul pentru căsătoria bărbat-femeie şi la mai toate marşurile pentru familie sau împotriva cipului. Acest fapt ne demonstrează fără drept de apel ca toată presa din România are o coordonare centrară, dincolo de „micile interese de partid„.

Ştirea iniţială a fost publicată pe ştiri.tvr.ro şi pe romaniatv.net şi preluată de mai toată presa economică.net , capital.ro chiar şi ro.sputnik.md care s-au trezit ceva mai târziu. În principiu nimeni nu a făcut un minim efort jurnalistic să „investigheze” această ştire, toată lumea a preluat-o la pachet.

 Dacă s-ar fi făcut o simplă căutare pe google ar fi descoperit că s-a reluat o informaţie deja publicată în luna februarie. Atunci Digi24 a publicat un articol intitulat „Cărţile de identitate se schimbă și vor avea un nou format. Cum vor arăta noile documente” în care s-a vorbit ca noile acte vor avea „două amprente digitale ale titularului” şi evident un „un cip fără contact „.

 Singură informaţie nouă este ca, emiterea acestor acte va începe în data de 3 august 2021, aceasta fiind de fapt ştirea. În fapt Consiliul Uniune Europene un alt organism legislativ al Uniunii pe care nu îl alege nimeni, a decis cu de la sine putere ca toate statele membre să aibă acte identice. Vezi [(AICI)]

 Dezinformările au curs.

 Prima dezinforma este că „trebuie să ne aliniem standardelor europene” , ţara noastră nu trebuie să facă nimic, deoarece Uniunea Europeană nu este o federaţie. Nu este ca şi când ei sunt „guvernul federal” iar noi suntem un oraşele de „provincie”. În principiu în aceste situaţii se ajunge la negocieri în care suntem sau nu de-acord, dacă nu suntem nu ne ia nimeni boi de la bicicleta. Practic „negocieri” au avut deja loc, doar ca reprezentanți președenției României au adaptat poziția ghiocelului

Consiliu op Cit

Astăzi, reprezentanții președinției române a Consiliului și ai Parlamentului European au ajuns la un acord informal cu privire la un regulament care va spori securitatea cărților de identitate ale cetățenilor UE și a documentelor de ședere eliberate cetățenilor UE și membrilor familiilor acestora care nu sunt cetățeni ai UE

[(AICI)]

 Apoi decizia Consiliului Uniuni Europene se referă la „acte de identificare”, care pentru  majoritate a ţărilor înseamnă permis de conducere sau paşaport. Buletinul pe care îl primim la 14 ani şi cu care ne prezentăm la secţia de votare este în multe privinţe un act specific intern, românesc. Multe state din Uniunea Europeana au de-asemenea au acte specifice lor. Vezi lista [(AICI)]

 Ar trebui să ne amintim că în marea majoritate a filmelor occidentare permisul de conducere şi paşaportul sunt folosite ca ID (identification documents ). Sunt documentele folosite inclusiv la trecerea graniţei. Sunt acte temporare, dacă nu mai vrei să călătoreşti sau să conduci poţi să renunţi la el. Buletinul este un act de identitate intern, care are o valabilitate mare şi care este obligatoriu.

În Uniunea Europeană circa 25 de state au diverse forme de act de identitate, în unele nu este obligatorie emiterea lor în altele este dar cetăţeni nu au obligaţia să le poarte cu ei. Vârsta la care aceste carduri se emit variază de la 12 la 18 ani, culoarea şi forma sunt diferite pentru fiecare stat.

Vor să transforme „Buletinul” în Paşaport.

Dacă observăm reglementările Consiliului Europei şi nu ce s-a scris pe la noi observăm următoarele, noul act va avea

  • valabilitate între 5 şi 10 ani
  • format si marime de carte de credit
  • va include o fotografie şi două amprente
  • va avea un cip
  • va putea să fie emis şi pentru copii sub 14 ani
  • va avea steagul Uniunii Europene

 Practic buletinul este modificat în aşa măsură încât devine un „identification documents” de tipul permis de conducere.

Inutilitatea „Cipului”

 Cipul devine deja o noţiune depăşită, acuma exista desene de tip cod QR care pot să încorporeze o adresă web de la o bază de date online sau un întreg cod numeric. Este metoda pe care se bazează conceptul „portofeului de harţe” în care poţi să stochezi un număr nelimitat de CriptoMoneda.

Când mergem să votăm, buletinul prezent este scanat şi recunoscut imediat de un sistem informatic. Există posibilitatea ataşări la un act de identitate a unei Holograme ID aproape imposibil de falsificat. Există programe care recunosc de îndată o persoană după o poză (cititoare de chipuri), exista totodată şi scanări are irisului.

Singura explicaţie la care ne putem gândi în cazul cipului este că pe el să ajungă să fie stocate alte date, sau el însuşi să fie folosit pentru urmărirea noastră.

Nu este un scenariu Sf, exista în acest moment cipuri care urmăresc animale pe cale de dispariţie, sau animalul de companie „cip GPS”. Avem carduri bancare sau de autobuz care trebuie doar apropiate de un aparat pentru a se efectua o plată. Evident pentru o astfel de urmărire a milioane de indivizi am avea nevoie de un sistem extrem de sofisticat de antene … precum sistemul 5G.

Scenariul descris de părintele Palisie Agioratul, odată imposibil de crezut, devine din ce în ce mai plauzibil – Schimbarea Buletinelor

 Aşadar, după cartelă şi după buletinul electronic, adică „îndosarierea” persoanelor, ce se face pentru a înainta cu viclenie la pecetluire, vor spune mereu la televizor că oarecare a furat cartela cutăruia şi i-a luat banii din bancă. Pe de altă parte vor face reclamă „sistemului perfect”, adică pecetluirii pe mână sau pe frunte cu raze laser, a numărului 666, numele antihristului, care nu se va distinge cu ochiul liber.

Textul intreg al parintelui Palisie Agioratul scris in 1987 – SCRISOAREA PĂRINTELUI PAISIE (AGHIORITUL) REFERITOR LA SEMNELE VREMURILOR, 666 

Noul act de identitate ştirbeşte suveranitatea naţională

 Practic Uniunea „impune” ca in fiecare  ţară membră să avem un act similar de identitate cu steagul „federaţie”. Statele care nu au acte de identitate, adică folosesc doar paşaportul urmează cel mai probabil să le fie impus si lor noul „iD” mai devreme sau mai târziu. Schimbarea Buletinelor este primul pas către preluarea bazelor de date cetățenești de la State care un Guvern Central.

Un act de identitate european care va cuprinde un cip despre care nimeni nu ştie ce cuprinde.

Asistăm la naşterea „unui act de identitate european” al unei viitoare federaţi. Problema este că această Uniune Europeana care vrea să ne controleze nu are nici măcar un metru pătrat de pământ să îşi înfigă steagul. Un are un guvern ales sau o constituţie votată. Parlamentul European singura instituţie aleasă are un simplu rol decorativ. Schimbarea Buletinelor nu este făcută pentru „securitate” ci pentru acomodarea populației cu cipul.

SURSE:

# Consilium.europa

Securitate sporită pentru documentele de identitate

# Digi24

Carțile de identitate se schimbă și vor avea un nou format. Cum vor arăta noile documente

# romania-insider

Romania to introduce new ID cards beginning 2021

# Consilium.europa

Securitate sporită pentru documentele de identitate: Consiliul adoptă noi norme

# archive.org

SCRISOAREA PĂRINTELUI PAISIE (AGHIORITUL) REFERITOR LA SEMNELE VREMURILOR, 666

# romaniatv

Se schimbă CĂRŢILE DE IDENTITATE. De când vor fi eliberate noile buletine

# stiri.tvr.ro

Noile cărți de identitate vor avea obligatoriu CIP și două amprente ale titularului

# ziarulunirea

Se schimbă buletinele pentru a ne alinia la normele europene.

# ro.sputnik.md

Românii trebuie să își schimbe buletinele – care este data limită

***

Razboiulinformational

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*