Parteneri în crima cuplu diabolic Bill şi Melinda Gates divorţează după 27 de ani de căsătorie

 468 de vizualizări

Bill şi Melinda Gates
Bill şi Melinda Gates divorteaza

Parteneri în crima cuplu diabolic Bill şi Melinda Gates divorţează după 27 de ani de căsătorie. Care sunt motivele reale?

 Cuplul diabolic Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani de căsătorie Anunțul ridică numeroase întrebări legate de motive reale cât şi soarta averii lor. Cuplul a contribuit la crearea Giving Pledge unde a mers şi o parte din averea lor, dar o mare parte din banii de la Microsoft nu au fost încă donați.

 Erau perechea diabolică perfectă şi vor rămâne în memoria contemporanilor prin declaraţiile făcute despre vaccin şi viitoarele pandemii, în timp ce îşi aruncau priviri drăgăstoase .

Bill și Melinda Gates… la 27 de ani

 Timp de câteva decenii, cuplul Gates au fost o „forţă” pe scena mondială, vastele lor contribuții caritabile oferindu-le accesul la cele mai înalte niveluri ale guvernelor, lumii de afaceri și ale sectorul nonprofit.

Bill şi Melinda Gates au fost adesea acuzaţi că la final, că urmare a efectului domino creat de numeroasele lor donaţii aceştia şi-au crescut considerabil averea, mai mult se pare că destinaţia donaţiilor sunt mai mereu o serie restrânsă de fundaţii atent selecţionate

 Bill şi Melinda Gates au şocat nu o dată opinia publică prin declaraţiile făcute cu privire la subiecte cheie precum, încălzirea globală, suprapopularea planetei, vaccinul şi alte asemenea.

Domnul Bill Gates a precizat în cadrul spectacolului Ted ca el este un adept al ipotezei „suprapopulări” (teoria lui Thomas Robert Malthus) şi ca singura soluţie viabila ar fi vaccinarea. Odată cu începutul pandemiei covid 19 Bill Gates a fost primul care a precizat că întoarcerea la normalitate nu se va face decât după ce va fi vaccinata „întreaga populaţie a lumii”.

Despre viitorul divorț

 Fundaţia înfiinţată de Gates dotată cu aproximativ 50 de miliarde de dolari, a avut o influență imensă în domenii precum sănătatea globală și educația timpurie. În ultimul an, cuplul a fost vizibil în mod special, comentând în mod regulat eforturile globale împotriva Covid-19, fundația lor a cheltuit peste 1 miliard de dolari pentru combaterea pandemiei.

După o mulțime de gânduri și multă muncă în relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre”, au spus domnul și doamna Gates într-un comunicat care a fost postat pe Twitter.

Declaraţia mai precizează că cei doi: „Vor continua să lucreze împreună pentru a modela și aproba strategiile fundației, vor pleda pentru problemele fundației și vor stabili direcția generală a organizației”.

Dar ce se ascunde în spatele acestor declaraţii formale făcute, probabil de experţi în comunicare ?

Două posibilităţi extrem de şocante se ridică

 Bill Gates ar putea fi implicat într-un proces legat de efectele nedorite ale vaccinurilor promovate de fundaţia să dar şi de el personal. Numeroase ong-uri din întreaga lume promovează ideea unui internaţional similar procesului de la nurnberg legat de erorile medicale legate de tratarea Covid-19, de lipsa tratamentului medical destinat persoanelor bolnave de cancer, leucemie, diabet cât şi de efectele adverse ale vaccinului.

Deşi sunt  slabe ca un asemenea proces să înceapă posibilitatea există, Bill Gates care personal a promovat anumite idei în acesta pandemie dar a şi sponsorizat prin fundaţia să administrarea de vaccinuri ar putea fi pe lista paraţilor. Teoretic am putea vorbi de procese individuale dar şi de asa-zilese procese colective, în acest scenariu împărţirea averii Gates ar avea sens.

Al doilea scenariu ar fi ca domnul Gates îşi va lua singur responsabilitatea pentru anumite acţiuni viitoare legate de încălzirea globală, suprapopularea şi vaccinarea. În acest scenariu fie domnul nu a dorit să îşi implice soţia fie acesta a fost cea care a tranşat lucrurile.

 Bill Gates sprijin financiar ideea unui grup de savanţi de la Harvard care îşi propun să pulverizeze în stratosferă carbonat de calciu, norul astfel creat urmând a crea un ecran care ar diminua căldura solară. Metoda odată aplicată ar putea însă duce la o nouă eră glaciară. Este posibil ca Melinda Gates sa nu mai vrea sa fie părtașă la astfel de experimente planetare.

SURSE:

# NyTimes

 Bill and Melinda Gates Are Divorcing After 27 Years of Marriage

 

# Fobes

Pentru a stopa încălzirea globală, Bill Gates aruncă cu praf în soare

 

***

Războiul Informațional

 

 

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*