S-a lansat site-ului Stop 5G Bucureşti

Stop5gBucuresti.ro

 268 de vizualizări

Stop 5G Bucureşti
Stop 5G Bucureşti

S-a lansat site-ului Stop 5G Bucureşti ( stop5gbucuresti.ro ) primul sit de informare 5G pentru București

 Ieri Marţi 07.01.2020 la ora 3:00 a avut loc lansarea oficială a site-ului Stop 5G Bucureşti, situl este înfrăţit cu o întreagă reţea de situri similare din Europa şi Statele Unite. Deţinătorii situl se afla printre organizatorii protestului de la Bucureşti din 25 ianuarie 2020.

 Cu siguranţă toată lumea a observat că dintr-o dată toate autorităţilor au început să facă apologia tehnologiei 5G, peste noapte nu mai putem exista fără 5 G. Aproape imposibil să nu constatam că suntem bombardaţi cu numeroase minciuni despre tehnologia 5G. Care să fie scopul ? Toată lumea să fi devenit peste noapte obsedată de viteza telefonului nostru? Aici intervine situl stop5gbucuresti şi scopul său, 5G nu este o chestiune care poate fi rezumată la un articol prin urmare grupul de iniţiativă 5G, a conceput un sit împărţit în multiple categorii.

Aici situl: Stop5gBucuresti

Că tot am menţionat minciunile despre 5G să încercăm să enumerăm câteva:

 Cu siguranţă toată lumea a auzit de povestea cu sala de operaţie unde 5G este indispensabil deoarece doar aşa doctorii pot comunica cu un alţi doctori din alte state. O altă variantă spune că doar cu 5G doctorii din alte colţuri ale planetei vor putea opera folosind maşini chirurgicale manipulate de la distanţă. În această povestioară se sugerează că 5G ar fi superior cablului optic, lucru care este fals, limită pentru un cablu optic s-a calculat la 255TB pe secundă, 5G care astăzi duce 2Gb pe secundă va putea duce în viitor până la 10Gb pe secundă. Prin urmare între 5G şi fibră optică, opţiunea trebuie să fie fibră optică care este şi mai sigură şi mai rapidă.

Deoarece în orice spital avem fibră optică minciună ar trebui să fie clară pentru oricine.

De-asemenea …

 Dacă aţi auzit că 5G este o tehnologie mai bună din punct de vedere al securităţii atunci a fost un Fake News, tehnologia 5G are probleme majore cu securitatea.

Dacă aţi auzit că 5G este mai rapidă atunci a fost o exagerare, 5.G este mult mai rapidă decât 4G dar semnalul este slab. Asta înseamnă că va trebui să avem antene din 10 în 10 metri, uni experţi spun chiar din 5 în 5 metri. Marea problemă este ca aceasta tehnologie, se pare că are probleme să penetreze, copacii sau zidurile groase, astfel semnalul se va pierde foarte des.

 Dacă aţi auzit de „maşini inteligente” care au nevoie de 5 G să vorbească cu stopul, cu satelitul, cu staţia meteo etc, trebuie să ştiţi că vorbim de o tehnologie depăşită. Deja în secolul 21 se vorbeşte din ce în ce mai mult de A.I. adică „inteligenta artificiale”, maşinării autonome care pot funcţiona fără internet. Avem deja drone, aspiratoare, roboţi şi alte aparate care prin intermediul unor camere îţi pot crea o imagine 3D a mediului înconjurător şi apoi luă diverse decizii. Povestea cu maşina care comunică cu „şoseaua”, „semaforul” sau satelitul să ştie pe unde să meargă e deja învechită.

Ce nu se spune ?

 5 G este o tehnologie militară, prin urmare are numeroase aplicaţi clasificate, dar avantajele, scuze „avantajele” (cu ghilimele) se rezumă la o viteză „mai mare” în autobuz şi în parc. De ce doar în autobuz şi parc ? Deoarece acasă şi la serviciu toată lumea are cablu!

Am scris un articol despre acest subiect in trecut: Tehnologia5G: utilă, periculoasă sau armă militară?

llllllooooo 300x92 - S-a lansat site-ului Stop 5G Bucureşti

Dacă vrei să şti mai multe intra pe sit: https://stop5gbucuresti.ro/

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*