De „Înălțarea Domnului”, Eroii Neamului au fost comemorați la Mănăstirea Comana

Mănăstirea Comana

 39 de vizualizări

Mănăstirea Comana 2020
Mănăstirea Comana 2020

De „Înălțarea Domnului”, Eroii Neamului au fost comemorați la Mănăstirea Comana

 De „Înălțarea Domnului”, 28 mai, toți Eroii Neamului au fost comemorați la Mănăstirea Comana din județul Giurgiu.

 Sfânta Liturghie a fost ținută de Preasfinţitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, acesta înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi dar şi de numeroși credincioși a săvârşit slujba în curtea Mănăstirii Comana.

 Slujba de pomenire a Eroilor Neamului s-a ținut în curtea mânăstirii în dreptul mausoleului care cuprinde un osuar cu rămăşiţele soldaţilor care au murit aici în cele două războaie mondiale.

 La ceremonia dedicată EROILOR NEAMULUI de la Mănăstirea Comana a participat şi un Erou în viaţă: general de flotilă aeriană (rtr) Radu Theodoru, veteran de război şi scriitor cunoscut, în vârstă de 96 de ani.

 După slujba religioasă a avut loc o ceremonie în cadrul căreia s-au depus coroane de flori la Mausoleul Eroilor din curtea mănăstirii. Mânăstirea Comana a devenit de la construirea Mauzoleului un adevărat loc de pelerinaj pentru patriotii români.

AICI MAI MULTE

***

Războiul Informațional

Citeste si …

leg - FaceBook se lupta cu istoria, pagina magazinului „Legende vii” a fost închisă
Incorect politic

FaceBook se lupta cu istoria, pagina magazinului „Legende vii” a fost închisă

FaceBook se lupta cu istoria noastră, pagina magazinului „Legende vii” a fost închisă, pe motiv că „încalcă standardele comunității”   Facebook a închis pagina magazinului „Legende vii” pe motiv că „încalcă standardele comunității”., a anunțat […]

referendum
Alte stiri

Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală

Vezi -> “Toate minciunile despre Referendum“ Referendumul nu este o prioritate, mai întâi construim un spital, o şcoală, (o catedrală nu a zis încă nici un progresist …) Dreptul la iniţiativă aparţine unui anumit număr […]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*