Jurnalistul Moise Guran „transferat” la un alt loc de muncă?

Moise Guran „transferat” ?

 289 de vizualizări

Moise Guran „transferat”

A fost transferat: Jurnalistul Moise Guran „transferat” la un alt loc de muncă

 Astăzi presa a detonat ce s-a sperat a fi o „bombă” dar în final s-a dovedit a fi o petardă umedă: Moise Guran renunţă la cariera de „jurnalist” şi intră în politică … „unde se câştigă mai bine” am adăuga noi…

 Cei care au urmărit emisiunile lui Moise Guran cu siguranţă au observat că acesta nu a cunoscut niciodată cuvântul „imparţialitate”. Într-un mod subtil domnul Guran a încercat întotdeauna să îşi ducă ascultătorii într-o anumită direcţie. Apogeul a fost la referendumul pentru modificarea constituţiei în favoarea căsătoriei bărbat-femeie, când Moise a susținut dezinformarea ca: „referendumul urma să îl salveze pe Dragnea”. Să îl salveze de ce ? De puşcărie se insinua, iar PSD-ul dădea Moise de înţeles urma să se folosească de „voturile de la referendum”.

 În România există jurnalişti cu integritate, care prezintă evenimentele imparţial, care critică şi puterea şi opoziţia şi există jurnalist precum: Robert Turcescu, Raesi Bogdan sau Moise Guran care şi-au susţinut favoriţii. Întâmplător sau nu toţi aceştia au făcut pasul spre politica alături de doamna Gabriela Firea.

Are Moise Guran ochii albaştri ?

 Mai toate emisiunile lui Moise Guran păreau să fie făcute „la comanda” toate evenimentele politice şi sociale erau interpretate printr-o prismă ultra-progresista. Permanent Moise a susţinut o viziune similară, dacă nu chiar identică cu cea afişată public de reprezentanţii USR şi PLUS.

Totuşi când şi-a exprimat o opinie referitor la ziarişti care intră în politică, în 2015, jurnalistul Moise Guran a fost tranşant:

„Înainte să apară orice fel de sondaje secrete, făcute de nu ştiu cine, vă spun doar atât: nu detest nimic mai mult decât detest un jurnalist care îşi abandonează meseria pentru a intra în politică.

E o indecentă în sine faţă de ea (de meserie), faţă de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri în meseria lor de bază) dar este şi o trădare faţă de public”.

mose agent 300x213 - Jurnalistul Moise Guran „transferat” la un alt loc de muncă?

Moise Guran Transferat ?

 Moise Guran şi-a exprimat regretul pentru decizia luată atât la radio cât şi în scris fără să explice suficient de ce a luat totuşi acesta decizie? Jurnaliştii care până în momentul de faţă au intrat în politică putem spune că au luat o decizie proastă şi că puteau să facă mai multe ca jurnalişti.

 Totul este aidoma unui transfer, în care Moise este forţat să îşi părăsească o slujbă pe care a lăsat întotdeauna de înţeles că o iubeşte, pentru o carieră care a dat de înţeles că o disprețuiește.

 Despre Moise s-a sugerat că ar lucra pentru nişte „servicii” iar despre USR s-a spus că a fost creat integral de „servicii„ cu tot felul de beizadele ai parveniţilor de după 89, promovate în cap de listă. Şi iată acum cu cele două zvonuri se întâlnesc, Moise omul care nu voia să facă politică intra în politică dar nu îşi face partid şi nici nu se alătura unui partid cât de cât normal ca PNL. În schimb domnul Guran se alătura struţo-cămilei marxist-progresista USR-PLUS.

 Deşi nu există dovezi concrete că Moise este omul unor servicii, cum de altfel nici nu pot exista asemenea dovezi, deoarece nici un serviciu nu îşi „deconspira” agenţii, toate dovezile duc în acesta direcţie. Moise Guran s-a folosit de statutul de jurnalist pentru a invita oamenii la proteste, s-a folosit de statutul de jurnalist pentru a ataca referendumul, a legitimat pseudo-dezbaterea lui Iohannis în timp ce colegi săi îngheţau în fata locaţiei unde avea loc falsă dezbatere. Şi poate cel mai grav Moise a promovat la toate alegerile prezenta la vot ignorând campaniile de boicot, mai puţin la referendumul când s-a schimbat brusc cu 180 de grade şi a promovat boicotul.

Concluzionăm

 Moise ne-a păcălit în tot acest timp, ca jurnalist a promovat permanent o anume viziune politică şi anumiţi oameni politici. Transferul spre USR-PLUS ne dovedeşte că inima domnului jurnalist Moise a fost permanent în altă căruţă. Aceste fapte reies chiar dintr-o declarație facuta de fostul jurnalist:

N-am considerat că este un conflict de interese dacă lucrez cu ei și din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, și cu USR și cu PLUS”.

Vezi aici pe HotNews

 Domnul Guran va aborda în campanie tactică marxistă a „pericolului fascist” unde se va sugera că dacă nu îi votăm pe ei „vine PSD-ul şi distruge totul”. Este o tactică simplă de PR, în fapt nu există nici o diferenţă la nivel de program între USR şi PSD toţi doresc: cedarea suveranităţii, integrarea în schengen, privatizarea tuturor companiilor rămase, imigranţi, LGTBQ … etc

 Acum însă avem o dovadă care să sprijine afirmaţia că USR este o creaţie a serviciilor iar Moise de asemenea lucrează pentru servicii. Cum altfel am putea justifica ca un „mare jurnalist” să renunţe la o carieră îndelungată pentru a alege un partid de buzunar ?

***

Războiul Informațional

Related Images:

Citeste si …

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*